Alla vägar leder till Coachella.

16:30 17 Apr 2017

Janni Delér/Kenza/Angelica Blick:

Är man inte på Coachella i Palm Springs så är man ingen.
Bara så att ni vet.
Jag är uppenbarligen ingen eftersom jag fortfarande sitter i min pyjamas hemma i soffan efter att ha kört hem från Småland igår där vi firat påsk men det gör mig ingenting. Snö i april – det kan man minsann inte få i Palm Springs!!

Angelica Blick gick till och med så långt att hon tiggde biljetter på sin blogg eftersom ingen hade erbjudit henne en sponsplats.
Det måste ha varit ett par traumatiska dygn där med känslan av att vara totalt bortglömd när alla andra redan spikat sina samarbeten men som tur väl var så hörde Revolve av sig och förbarmade sig över denna arma bloggerska.

Så nu är hon på plats på Coachella och nämner inte med ett ord att hela resan är ett samarbete med Revolve. Som sig bör.
Skönt att se att hon håller sig till smygreklamstraditionen tillsammans med sina två bloggkollegor Janni Delér och Kenzie Zuit. De markerar nämligen inte heller ut sina samarbeten.
Mer smygreklam åt folket.

Har de kanske en pakt, månne?
”Om vi gör det som en enad front så kanske det inte är någon som märker något…?”

41 kommentarer | “Alla vägar leder till Coachella.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. H skriver:

    OT men läste turas blogg och hakde upp mig på den sista meningen ”Alltså seriöst, det är 50/50 att öppna rätt, och de senaste åren har jag garanterat öppnat hundratals mediciner…och jag har faan aldrig öppnar rätt sida en enda gång? Haha, är inte det sjukt!? 😂” hur kan man säga emot dig själv i meningarna efter varandra???

    1. Bloggbevakning skriver:

      Men det ÄR ju 50/50 att öppna rätt sida – en kartong har ju bara två sidor men jag lyckas också ALLTID öppna fel sida! Alltid!!!

      1. H skriver:

        Haha är jag som läst fel, läste igenom typ 3 gånger men har läst det som hon skriver ”det är 50/50 att JAG öppnar rätt” fast fanns ju inget jag i den meningen xd

        1. Bloggbevakning skriver:

          Men för statistiken – hur ofta öppnar du den sidan utan den milslånga varningsbroschyren? Ärligt nu! =)

          1. Elli skriver:

            Är det inte meningen att den sidan ska vara lättare att öppna, för att man ”ska” läsa bipacksedeln?

            1. Bloggbevakning skriver:

              Jo, så är det kanske… man jag blir lika irriterad varje gång jag öppnar ”fel” sida… Undrar vad de gjort med förpackningen som gör att man alltid går på fel sida… något ergonomiskt kanske?

          2. anonym skriver:

            Händer mej med. Ibland kan man ju undra vad en del värktabletter innehåller vilka långa innehållsförteckningar och inte läser jag dom.

          3. E skriver:

            Det kanske är Schrödingers bipacksedel? Det vill säga: den ligger åt båda hållen tills man har bestämt vilken sida man ska öppna på? 😀

          4. The real Hmm skriver:

            @E: Ha ha ha, bästa förslaget. 😀

    2. Emma skriver:

      Det värsta är väl skrytet om att hon har öppnat massa kartonger fulla med tabletter och alla bilder på medicinerna. Snälla 🙄

  2. Elina skriver:

    Bästa inlägget! Är S P Y LESS på coachella uppdateringar från alla dessa bloggare denna helg. Något de bara kunnat drömma om i sina flickrum i bondhålorna utan dessa spoooooonsringar

  3. Lisen skriver:

    Så less på all smygreklam på bloggar, insta mm. Sen blir den sk kändisen irri när msn påpekar det….

  4. Elli skriver:

    1. Är så trött på Coachella. Ja, det är packat med kändisar där MEN det är fortfarande bara en jäkla festival.. Skulle personligen inte åka till USA bara för en festival, och fattar inte att så många runt om i världen ens bryr sig om Coachella? För mig är det här ett helt sjukt fenomen..
    2. Hur jävla svårt är det att märka ut reklam och att säga att man fått åka gratis på resan. Vem dör av det liksom?

    1. anonym skriver:

      Och jag skulle vilja vara där mer änn någonsin. Älskar hippielivet. Solen o festandet o bara njuta. Vill åka nu.😍😍

      1. Emelie skriver:

        Om du tror att Coachella är att leva ett hippieliv så lär du googla lite 🙂

        1. Anonym skriver:

          😂 👏🏻

        2. anonym skriver:

          Skiter i vad dom andra gör jag kommer leta upp mitt hippiegäng o leva livet. Party!!😆😆

        3. Anonym skriver:

          Hippieliv har fått en ny definition som bygger mycket på Carolina Gynnings definition, rätt kläder och Ibiza liv typ.

          1. Evvy skriver:

            Posörer. Fejkhippies utan substans, bara yta.

  5. Elina skriver:

    Kan någon förklara vad fan revolve är ens? Ett klädmärke okej hur stora de bjuder ju årligen in bloggelit frön hela världen på sina pool-party-coachella-event med uppblåsbara djur i poolen bla bla

    1. Patricia skriver:

      Revolve är väl ungefär som Asos eller Nelly? Dvs de säljer kläder från kända varumärken. Men varför de sponsrar svenska bloggare och Instagrammare begriper jag inte.
      Men det finns kanske en och annan i Sverige som köper från USA fast dollarn är dyr och man kan åka på tull och moms när paketet kommer. Kanske är det vissa märken som inte finns här i Europa, vad vet jag.

      1. Frida skriver:

        Ja, ungefär så är det, säljer diverse lite ”dyrare” märken (någon tusenlapp per plagg typ) och marknadsför sig genom influencers väldigt ofta, allt Emitaz/Janni/osv haft på sig under resan har de fått välja ut från deras sortiment, men det framkommer förstås inte på Insta eller bloggarna att det är gratis och samarbete 😉

        Sen tror jag också att Janni m.fl. har mycket internationella följare online, de Instagrammar på engelska och skriver bloggen på både svenska och engelska. Dessutom reser de världen runt heeeela tiden, så varifrån de kommer (Sverige i det här fallet då) återspeglas nog inte allt för mycket bland deras följare nuförtiden.

  6. Greta skriver:

    Senaste dygnen har jag bläddrat förbi ett par hundra bilder från Coachella och de flesta ser precis lika ut. Några saker får mig dock att undra t ex man pratar om dagfester och poolparties men jag ser inga många bilder från dessa. Och på de bilder jag sett brukar någon sitta på en anka i poolen och en DJ spelar i bakgrunden för tre gäster. Ligger folk och sover hela dagen för att masa sig iväg till artisterna drar igång efter solnedgången? Då kan de också direkt klä sig för ökenkylan som drar in när solen är borta. Då duger inga bikinitoppar och småshorts inte.
    Och varför får man inte se toaletterna på Coachella? Hur är det ordnat? Som svenska Bajamajor eller är det kanske en grop i marken i något av tälten? För buskar verkar inte finnas så många där i öknen.
    Jag är besatt av toaletter så fort det är festival. Måste bara veta var och hur.

  7. Anonym skriver:

    Jag klarar inte av att alla svenska b-kändisar åker dit och helt plötsligt får en ny stil.

    Danny Saucedo ba: kolla på mig, jag har hängselbyxor OCH magväska!!!

    1. Lisa skriver:

      OCH magväska! Jag kan inte sluta skratta! Ser Danny som Stig-Helmer framför mig 😂

    2. anonym skriver:

      Vad gulligt 😍😍

    3. Elina skriver:

      LOOOOL vad leker danny med sin nyblonderade kalufs och stil? insta körde också nån ny cool stil a la 90 tal

  8. Anonym skriver:

    Gå in på gullbrand och kolla hennes senaste bild och kommentarer!!! Verkar som om Gabriella Joss velat ”roffa” åt sig gullbrands kille, kanske hände under hennes fjortisfylla?

    1. Anonym igen skriver:

      Var ju dessutom gullbrands lägenhet de skulle få låna innan de flyttade in i huset. Undrar hur de löser sig nu…

    2. Elina skriver:

      Så jävla pinsamma fjortis wt tjejer de där är hela högen. Alla fått ungar när de är 20 och nu konkurrerar om vem som har finaste fruktfaten på insta.

    3. Anonyma tanden skriver:

      Ja, man förstod ju att någonting var på gång när hon la upp en bild på insta med henne och Fjodor med texten ”älskar dig så jag går sönder” och sen en spontan roadtrip runt Sverige. Det är så uppenbart att deras relation inte mår bra när dom är så rastlösa och behöver förändring hela tiden.

  9. Elina skriver:

    Snälla kolla även kellybellyboom på insta seriöst vad är det för klädkod på coachella…?

  10. Johanna skriver:

    Vad är coachella? På riktigt.

  11. Anonym skriver:

    Och att de vägrar svara på kommentarer gällande varför de inte markerar sitt samarbete…

  12. Tatiana skriver:

    Jag har varit på Coachella två gånger och har ingen lust att göra om det. Fullt med posers som alla typ ser likadana ut i det senaste Coachella modet, viktigt att ha pengar också. Hur man ar klädd/ser ut/vilka VIP lounges man har wristband till verkar vara viktigare på Coachella för många (inte alla dock) än musiken.
    Sen har jag varit på Burning Man fyra gånger och det är helt fantastiskt, totalt min stil. Hoppas på att kunna närvara även i år…..Burning Man ar obeskrivligt.
    Visst det finns lite av det ovannämnda där med men inte i samma utsträckning.
    Har även varit på Rainbow Gathering och det är mest ”hippie” av alla olika grejer jag har hittat på hittills. Sen vill jag uppleva en lång svettig natt på Berghain i Berlin…..det skulle va nåt.

    1. Tatiana skriver:

      PS.
      Vill tillägga, om nån i Sverige är nyfiken på Burning Man men inte riktigt vet hur man kan köpa biljett eller andra frågor får ni gärna kontakta mig…..eller kolla
      burningman.org
      och
      eplaya.burningman.org

      Jag har massor med foton från fyra år på Burning Man på min blogg
      http://www.fargosisters.com

  13. Sandra skriver:

    Tror inte Angie är där med Revolve utan bara närvarar vid deras fester, hon är ju med Danny och Molly. kenza var där förra året med Revolve och den påminde mycket om resan hon nu har med Levis (hänger med alla andra som är med på resan, bor på samma hotell, bär deras kläder osv osv). Angie har ju ‘bara’ varit på deras dagsfester, vet inte om hon är tillräckligt känd internationellt för att bli sponsrad/bjuden av Revolve eller Levis

    1. Patricia skriver:

      Ett VIP-pass för tre dagar kostar $899 så man har svårt att tänka sig att någon svensk bloggare betalar 8000 kr ur egen ficka bara för att komma in när ”alla andra” är där gratis.
      Väl inne på området kan man säkert hänga på andra och man kan säkert smita in på sponsorernas arrangemang på hotellen om man hänvisar till att man känner de som bor där. Snygg och talför kommer man långt i denna ytliga värld.

  14. Greta skriver:

    Kenza skriver i bloggen att hon absolut inte gör reklam för Levi’s och absolut inte har lovat att bära deras kläder:
    ”Denna dag körde jag på en väldigt bekväm outfit med avklippt tisha och kjol från Levi’s (som jag var på resan med! var inte tvungen att bära deras grejer, så ni vet :-)),”
    Värre hycklare får man leta efter!
    Klart att det måste kännas som man på något sätt ska återgälda det som Levi’s bjuder på så mycket som det är värt.
    Med Kenzas logik så behöver man inte tacka för maten heller om man blir bjuden för det har man inget skrivet avtal om.
    Nej, detta duger inte som brasklapp för att slippa reklam- och sponsmarkering i bloggen och på Instagram.
    Jag tror inte det finns några fria luncher i Kenzas värld även om hon tror det. 🙁

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp