När en busringning går fel!

17:30 17 Apr 2017

GabJoss:

Jag förstår att alla inte har samma humor som jag – eller som GabJossan – men om man begår ett misstag och utsätter någon för sin inte helt uppskattade humor och ber om ursäkt när man inser att den inte tagits emot helt väl – kan inte det räcka då?

Ha! Hur många hängde med på den meningen?
Så här är det!

Jag fick ett tips idag om att en av GabJossans mammavänner beklagar sig högljutt och dant på sin Instagram om att ”någon” ringt hennes karl och frågat om han var sugen mm och hon är SÅ besviken och vill egentligen lägga ut hela konversationen (som han spelat in) men kommer fram till att hon inte ska göra det och tipsaren menar att detta rör sig om GabJossan.

Sagt och gjort – jag går in och läser inlägget och det låter onekligen allvarligt men så kommer jag ihåg:
Gaby Joe och hennes kompisar busringde ju en hel kväll för inte så längesedan och jag blev mer och mer övertygad om att detta måste vara en busringning som gått snett.

Och det var det.
Så här säger GabJoss själv om det:

Ja, det stämmer nog att det är om mig. Jag, Tove och Anna ringde ganska många den kvällen och alla samtal lät väl mer eller mindre likadana. Hennes kille tog väldigt illa vid sig när vi ringde honom och jag bad om ursäkt ganska direkt när jag förstod att han såg på detta på stort allvar. Jag skäms lite i efterhand och det var aldrig menat att göra någon ledsen. Hade vi vetat att han hade tagit så illa upp hade vi aldrig ringt honom. För oss var det bara tänkt som en rolig grej som gick lite överstyr. ((GabJoss
Alltså, hur jävla dramatisk är man inte om man inte kan acceptera att någon skojat på ett sätt man själv inte tycker är roligt OCH ber om ursäkt för det så fort man fattar att det inte uppskattats?

Känns snarare som att den här mammakompisen vill åka snålskjuts på GabJossan och få lite mer följare än någonting annat. 
Eller? Är det något att bli så HÄR upprörd över?

140 kommentarer | “När en busringning går fel!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Är det Moa Gullbrand? Den där bloggaren?

  1. two of a kind skriver:

   Ja, det är det ( jämfört bild på insta)

  2. A skriver:

   Svarar här istället: Jag tycker det är oerhört osmakligt och väldigt äckligt att ringa sin kompis pojkvän/man för att fråga om han är sugen och andra hints till samlag. Hon är otroligt omogen och det äcklar mig. Hade blivit väldigt arg om någon ”vän” ringt min pojk för att säga såna äckliga saker.

   1. A skriver:

    Alla som tvekar på Moa bör höra ljudklippet som han spelat in. Gabriella busringer INTE till honom. Det är en helt seriös snack och plötsligt säger hon ”men du, är du sugen?”. Det finns inget skoj i det alls och när han avisar henne märker man hur hon skäms.

    1. Nyfiken skriver:

     Vart kan man lyssna på inspelningen?

   2. O skriver:

    Men guuuud vad osäker du/hon vars pojkvän som blev drabbat måste vara. DET VAR ETT SKÄMT????

 2. LGA skriver:

  Den där tjejen gjorde ju världens största grej av att hon blev kränkt på ett gym för att hon inte fick klä sig som hon ville, och tydligen ska hon ha överdrivit ganska rejält.

 3. E skriver:

  Så jävla pinsamma fjortis wt tjejer de där är hela högen. Alla fått ungar när de är 20 och nu konkurrerar om vem som har finaste fruktfaten på insta.

  FRUKTFATSKAMPEN!!! Vem finner och vem försvinner?!

  1. Emma skriver:

   Fruktfat, rumpor, bröst

   1. Jahaja skriver:

    Glöm inte naglar! 😂

  2. Sia skriver:

   Hahahaha fy fan vad sorligt!

 4. H skriver:

  Jag tycker det är helt legit att bli arg över och en sjukt töntig grej av Gabjoss att göra. Pinsamt. Men jag tycker generellt Gabjoss verkar oerhört osäker och omogen så förvånande är det väl inte.

  1. Alk skriver:

   Fast i detta fallet är det ju den andra tjejen som framstår​ som sjukt osäker. Roligt skämt, nja. Men att ta åt sig på det sättet är ju bara pinsamt. Inget gabjoss fan men den andra bruden är ju sjukt pinsam.

 5. Linn skriver:

  Tycker mest synd om Gabriellas man! Jag hade blivit sjukt ledsen om min man ”bus”ringde en snygg tjej och sa så, speciellt om han var småfull med sina killkompisar! Hade känts så förnedrande.

  1. Emma skriver:

   Dom är stört sköna ju!!!

   1. Linn skriver:

    Nja kanske om de gått på högstadiet och varit singeltjejer, men vuxna kvinnor som är gifta och har barn? Känns inte stört skönt som bara stört.

   2. anonym skriver:

    Det är nu man önskar att Cam Cam inte tagit bort Dislike knappen…

    1. Anonyma tanden skriver:

     Meh, hon citerar bara vad fjodor svarade på Gabriellas sms.

  2. Monica skriver:

   Det är inte första gången Gabriella varit intresserad av andra tjejers killar. Jag vet att hon ställde väldigt personliga frågor till Dixi om hennes sambo. Visst att Gabriella är ung och antagligen inte tänker innan hon öppnar mun men varför ens vara intresserad av andra killar när hon är gift?

   1. Anonym skriver:

    Vad var det för personliga frågor??

  3. Jessica skriver:

   Var det därför som de helt ”spontant” drog ner till Stockholm för en hotellnatt?! Behövde de komma bort från Umeå?

   1. Anonym skriver:

    Fast vadå behövde komma bort? Det hade väl räckt att bara stanna inomhus nån dag 😂

    1. mfklafmea skriver:

     Men alltså hur litet tror ni Umeå är haha? Risken att stöta på 1 person på typ 120(?) tusen är väl inte så stor…

     1. Jessica skriver:

      Jag tänkte mer att de behövde vara själva och ägna tid till varandra i stället för att umgås med ”fina vännen NN”. Få ett miljöombyte för att ta sig ur en jobbig stämning.

 6. Anonym skriver:

  Hade såklart inte gått all dramaqueen över det men någon som ringde snusksamtal/sexanspelningar till min kille hade jag också strukit ur vänkretsen och inte pratat med mer.

  1. Anonym skriver:

   Det var aldrig Moa som hörde av sig till media, det var någon av alla som läser hennes blogg.

 7. Anonyma tanden skriver:

  Tycker att det är töntigt av båda två, dels att hålla på att busringa andras killar och att hänga ut en vän. Vad ville dom ha för svar från killen för det första? Vad trodde dom? Hade något ringt min man hade han förmodligen bara lagt på och bett mig ta ett snack med min vän och sen hade jag sakta med säkert fasat ut den vännen. Det är helt ok att vara bästis med min kille men försök aldrig att ta min plats på skämt eller allvar.

  1. Anonym skriver:

   Hon fick inte träna lättklädd pga tjock antagligen.

   1. Anonym skriver:

    Fan, om hon är tjock så är jag ett berg.

   2. Anonyma skriver:

    Vem är denna tjock som som hon inte fick träna på grund av? Sen har hon själv skrivit att hon har låg fettprocent så du kan ju inte med din konstiga mening väl mena att hon är tjock?

    1. E skriver:

     Hon gjorde nyss fettsugning

     1. Anonyma skriver:

      Liten bukplastik var det, hon skriver att läkaren sa att hon knappt hade fett på magen utan bara lös hud. Svårt att vara tjock då.

     2. Chalotta skriver:

      Det ska tydligen varit över en liter fett bara från magen. Rykten sprids så snabbt här i umeå! 👌sedan ytterligare ett kilo hud!

     3. Anonyma skriver:

      Jaså, jag utgick från hennes insta men det kanske är sanning med modifikation då

     4. Anonym skriver:

      Och rykten är alltid sanna?

  2. Anonym skriver:

   Bara jag som reagerade hur annorlunda hon såg ut på bilden jämfört med videon? Såg inte ens ut som samma människa ju?!

 8. Amanda skriver:

  Vart skrev gabjoss svaret?

 9. M skriver:

  Fan vad jag stör mig på folk som utnyttjar sitt utseende och anspelar på sex för att tjäna pengar och få uppmärksamhet. Känner bara förakt för dem, oavsett om det är Kardashianklanen eller alla patetiska wannabes som trycker upp rumpan mot kameran och plutar för kung och fosterland.

  1. Anonym skriver:

   Håller med. Älskar den här bloggen som är underhållande fast jag inte vet vem 99% av de bevakade bloggarna/kändisarna är. Gick dock in på den här donnans insta och fick ebola i ögonen av oceanen av trekilosminkselfies och trosbilder i exakt samma vinkel som får ljumsken att se smalast ut. Vad i helvete tillför dessa människor mänskligheten?

   1. E skriver:

    Vad är det för vinkel?

  2. anonym skriver:

   M håller med. Mer regel änn undantag nuförtiden. dom skiter i att använda hjärnan o låter brösten o naglarna tala för dom istället. Dumt. 😛😛

  3. H skriver:

   Visst att hon spelar mycket på sitt utseende men att bara anta att hon är dum i huvudet är så tröttsamt. Hon är snart färdig sjuksköterska så nog kommer hon att tillföra samhället något.

   1. M skriver:

    Kvittar om hon pluggar till hjärnkirurg, jag känner ändå bara förakt för människor som har ett behov av att visa upp varenda cm av sin kropp och sitt liv och lägga ut omotiverat sexiga bilder typ ”supermysig påsk med hela älskade familjen ❤️❤️❤️❤️” och så en bild liggande i sängen i minimala trosor svankandes med rumpan i vädret.

  4. Wyy skriver:

   HUR kan du känna förakt för att andra människor beter sig som de vill bete sig? De är vuxna och de har ett val precis som du. Att förakta de säger mycket mer om din kognitiva förmåga än något annat. Du menar alltså att du skulle förakta en hjärnkirurg bara fråga att hon gillade att ta lättklädda bilder på sig själv? Är det inte ok att gill att visa upp sin kropp enligt dig? Är du religiös?

   1. Anonym skriver:

    Frågan kan ju vändas hur många gånger som helst: är det inte ok att ogilla folk som gör karriär på ytlighet? Klart det är. Till syvende och sist är allting ok som inte bryter mot lagen.

 10. Malins bilder skriver:

  Jag tycker inte att det är förvånande att hon blir arg. En 14 åring som busar överbubblig på dricka men vuxna kvinnor nej. Om vännen var värdefull för mig så ja – men annars hade jag sagt vad jag tyckte. Min pojkvän fick i början av vårt förhållande ”busringningar” från milt sagt liggsugna tonåringar – mindre kul men när jag fick veta att det var hans vuxna bror som jobbar som fritidsledare för tjejerna som lämnat ut numret fick han f*n veta vad jag tyckte

 11. Lin skriver:

  Jag hade inte varit glad om en sk mammakompis ringt min man och frågat saker så som: är du sugen. Respektlöst mot mig.

  Är allt grönt om man vräker ur sig: asså bah skoja. Det va barra ettskämt! En busringning!

  – nä, jävligt konstigt och gränslöst.

  1. Anonym skriver:

   Jag förstår inte detta alls. Varför blir man sur? Folk får väl säga vad dom vill till min man, tycker han inte om det får han väl lägga på. Det var liksom inte dödshot det rörde sig om

   1. Sofia skriver:

    Klart man får säga vad man vill till vem som helst. Hade inte blivit arg om någon random hade ringt till min man och frågat om han var sugen men om en vän hade gjort det hade jag blivit sjukt sur för jag tycker inte att man gör så mot en vän. Det är respektlöst.

 12. Hulken skriver:

  Ibland räcker inte en ursäkt, det beror helt på hur den sägs. Om personen tar fullt ansvar, medger att dom gjorde fel och lovar att aldrig kommer upprepa det, då skulle jag acceptera det. Jag skullle däremot inte förlåta någon som ger en massa ursäkter för att slippa ta ansvar och enbart säger förlåt för att slippa problemet.

 13. Anonym skriver:

  Men snälla, vilken drama queen!! Snacka om att höra en höna av en fjäder..

 14. Moa skriver:

  Hej! Vill du ha inspelningen och lyssna själva? Det här är såklart inte hela sanningen. Gabriella har skrivit till honom innan och skrivit en massa olämpliga saker. Och som sagt, om någon av er hade hört inspelningen hade ni hört att hon inte busringer! Maila mig på moagullbrand@gmail.com så får du ska inspelningen och kan lägga ut=) har inget att dölja och är ingen uppmärksamhetssökare, men låter inte en äcklig person som henne komma undan med det här.

  1. Anonym skriver:

   Jag vill gärna höra!

  2. Anonym skriver:

   Helt rätt! Låt henne inte komma undan med detta. Så less på hennes fake fasad med perfekt liv fast hon egentligen har ett sorgligt hemskt förhållande och försöker sno andras killar. Kan inte va kul att gift sig som barn :/

  3. Anonym skriver:

   Om du har kvar sakerna hon har skrivit till din kille, lägg ut det också!

  4. C skriver:

   Maila inspelningen till Camcam!
   Och Camcam snälla gulliga du, lägg upp den så vi alla får ta del av den.
   Min nyfikenhet är förmodligen ohälsosamt stor just nu.

  5. E skriver:

   Maila Camilla konversationen o inspelningen så får gabbi stå sitt kasst, så folk lär sig vad hon är för någon!!

  6. Anonym skriver:

   jaa snälla maila camcam! Måste få höra, så spännande med lite bloggvärldsdrama ju!

  7. A skriver:

   Jag är helt och hållet med dig. Vem fan säger sånt till en mammakompis man? Ta tag i Fjordor och gör samma sak. =)

 15. Moa skriver:

  Sen kan jag jättegärna berätta hela historien också, exakt vad hon sagt och gjort. Och nej grabriella har inte pratat med mig efter, hon har inte svarat när jag ringt eller smsat och klippt mig totalt. Så detta var inget roligt skämt som jag inte fattade. På inspelningen hörs det tydligt att hon är seriös då hon blir helt ställd och tyst när han säger nej till henne. Hon skämtade inte. Hon ville ligga med min pojkvän samma dag som hon var hemma hos mig. Och hade det varit ett skämt som hon säger, då hade hon väl ringt mig efter och berättat? Men nej varje gång hon pratat med honom har hon följt detta från mig, när hon skrivit till honom på fb och skrivit ”har du råd med hotell?;)” osv har jag inte sagt ett ord! Men när vi fångar henne på inspelning när hon frågar honom om han är sugen och ensam har det gått för långt!! Hon är en hemsk människa. Och JA jag har gjort en liten bukplastik, 1 liter hud och 1 liter fett, grattis nu vet ni det också 😚 Var inte för att jag var för tjock som jag inte fick träna om någon nu tror det 😂 Är inte det minsta tjock, har kurvor men är normalviktig. Varsågoda så ni slipper fundera ☺ och som sagt maila mig om du vill ha inspelningen!

  1. E skriver:

   Lägg ut konversationen, det är väl inget brott? Låter otroligt hemskt och elakt av henne om detta är sanning.

  2. Anonym skriver:

   Moa for president!!

   1. Anonym skriver:

    Föresten! Hur blir de nu med lägenheten de skulle ta över efter er?!

    1. Moa skriver:

     Hon får såklart inte bo här:) dom får hitta något annat

  3. AJ skriver:

   Heja dig Moa! förstår att du är förbannad! Fy fan vilken osympatisk människa Gabriella verkar vara.

  4. A skriver:

   Oh my god. Har alltid haft på känn att den där tuttlisan inte varit helt trogen mot sin man. 🙂 Förstår din frustration! Vilken störd tjej.

  5. Anonym skriver:

   Jag vill gärna höra men är rädd för att camcam (som vanligt) kommer få skit för att hon lägger upp det. Så…

 16. C skriver:

  … undra om det betyder att GabJossans mess till Fjodor var en efterkonstruktion från hennes sida.
  När busringningen, som alltså kanske inte var en busringning, gick snett och hon insåg att det skulle komma ut att hon ringt och försökt få ragg.
  … the plot thickens.

  1. Anonym skriver:

   Klart att det var en efterkonstruktion för att ha en ursäkt att komma med till Fjodor. Jag har själv hört inspelningen och det är ingen busringning… haha alltså att hon ens väljer att förklara samtalet som en busringning? (Och vilken jävla 21-åring busringer ens?!?)
   Allt hon skrivit innan till Moas kille också, så sjukt olämpliga saker?! Som hon dessutom sedan valt att mörka för Moa. Och samma kväll som Moa åker iväg till fjällen med barnen och ska fira påsk passar Gabriella på att ringa och fråga hennes kille och kollar om han inte är sugen? Och varför hör hon inte av sig till Moa efteråt isåfall och förklarar sig?? Om det nu var en busringning? Så jävla genomdålig ursäkt har jag fan aldrig varit med om.

 17. Alexandra skriver:

  Dramatisk ? Jag hade blivit vansinnig om min vän hade ringt till min sambo och sagt dessa saker. Oavsett om det är ett skämt på fyllan eller inte.

  Respektlöst är ordet !

 18. Maria skriver:

  Gaah, varför är jag så nyfiken?

 19. A skriver:

  Lyssnat på samtalet mellan Gabriella och Moas kille.
  Hon frågar om han är sugen. Han ifrågasätter varför hon frågar honom det i egenskap av hennes väns pojkvän.
  Hon blir helt ställd och säger att det inte var så hon menade.
  Han frågar om hon och Fjodor har ett öppet förhållande, hon svarar nej, vi har det jättebra.
  De pratar vidare om en laddare hon ska hämta hos dom.
  Hon säger upprepade gånger att hon skäms, och att det inte var så hon menade.

  Oklart dock vad hon egentligen menade med ”sugen”.

  1. K skriver:

   Gud så jävla pinsamt. Stelt Gabi. Stelt.

  2. Anonym skriver:

   Måste ju säga att jag inte alls tycker att det lät som en busringning, speciellt inte när hon frågar innan om mobilladdaren och såna saker. Känns dock som att hennes partners in crime kommer rycka in och ba jo det där samtalet är visst när vi busringde!

  3. A skriver:

   Det där var ingen busringning. Hörde precis.

   De pratar länge om att Gabbi ska komma förbi och hämta en laddare hemma hos dem (hans fru och barn har åkt till Fjällen), sedan säger hon lite lågt ”är du ensam nu? Ska jag skriva det här eller ska jag säga det nu?”, han svarar ”bara säg det”, då svarar hon: Är du sugen?

   Han ifrågasätter henne och förstår inte hur hon kan säga så till sin kompis kille. Gabriella ändrar inte alls ton utan svarar bara generat att ”jag menade alltså inte alls så…”.

   Det låter INTE alls som en busringning. ALLS.

   1. Anonym skriver:

    Hur kommer de sig att massa anonyma plötsligt hört klippet? Hur?

    1. H. skriver:

     Jag vill också höra 😂

   2. Abej skriver:

    Vart hör man inspelningen ?

   3. H. skriver:

    Nu har även lilla jag hört inspelningen och det låter definitivt inte som en busringning. När han till en början säger ifrån så svarar Gabriella bara ”Okej”. Det är inte förren han fortsätter som hon säger att hon skämtade. Är fundersam över en sak, pratar hon om en laddaren och en bh eller vad är det hon ska beskriva precis innan hon frågar om han är ensam? Och nä hon lät inte alls full men vad vet jag.

 20. Sanningsströssel skriver:

  Förmodligen därför det ekar tomt på hennes blogg.

  Fast hon förstår också att detta ger fler klick än om de väljer grått eller cerise i nya köket…

 21. Anonym skriver:

  Jag trodde först det var en ung Shannen Doherty på bilden. 😄

 22. Anonym skriver:

  Jag undrar om Fjodor vet något? Och har Gabriella verkligen bott hos Tove den senaste veckan(när hon skulle sluta amma)? Tycker så synd om Fjodor, han känns som världens mest oskyldiga människa.

 23. M skriver:

  De kanske tyckte det var ett skämt men han kanske såg det som sexuella trakasserier… Det går båda vägarna och det vore fånigt av dem att tro att det är kul för mottagaren på andra sidan.

  Tycker det är äckligt av dem. Hade blivit jätteupprörd om min killes kompisar busringde mig med sexuella kommentarer.

 24. Elin skriver:

  Nejfy Camilla, Moa vill verkligen inte endast glida snålskjuts på gabbis fejkade framgång.

  Fyfan för att gabbi ens gör detta men inte förvånad, hon (gabbi) har gjort detta förut

  1. Anonym skriver:

   När tidigare har Gabban gjort liknande saker? #NickeNyfiken

 25. Anonym skriver:

  Hade också blivit upprörd. Det måste väl finnas andra killar att busringa till än ens kompisars. Riktigt risigt gjort. Hade inte uppskattat det om jag var Gabbsans man heller. Men de kanske har den jargongen, han kanske också sitter och ringer andra tjejer på fyllan…

 26. AJ skriver:

  Undrar om Gabriella skulle gilla att Fjodor ringde sådana där samtal till tjejer? Bara på skoj liksom…
  Misstänker att hon skulle bli crazzzzyyy galen.

  1. Anonym skriver:

   Fjodor skulle bli halshuggen om han ens tänkte det 😂

  2. A skriver:

   Någon från deras tidigare gemensamma jobb sa att hon var väldigt kontrollerande, styrande och att hon ibland fick grova spel på honom på grund av att han enligt henne hade flörtat med någon chef. Vet inte om det stänmer, ville bara skriva det i samband med din kommentar 🙂

   1. AJ skriver:

    För jäkla orättvist, Fjodor får gå med strypkoppel medans hon verkar ha löplina…

   2. Anonym skriver:

    Jag har jobbat med henne och det stämmer 100 %. Hon försökte förföra mitt ex då de jobbade tillsammans också sen blev hon sur och sa upp sig då han sa nej.. patetiskt

    1. Anonym skriver:

     Fast så var det ju inte, hon hade hittat på att hennes chef flörtade med henne för att göra Fjodor sotis och han konfronterade honom. Pinsamt och efter det sa dom upp sig. Vilket jobb skulle det varit på som hon sa upp sig ifrån för att ditt ex sa nej?

     1. Anonym skriver:

      Gabbi har bytt jobb som folk byter underkläder… hon började först på mitt ex jobb, sen slutade hon där för att han sa nej och för att hon inte fick gå på stan på arbetstid om de ändå ”var lugnt ”.

      Sen började hon jobba på samma ställe som fjodor och mig. Där hon hittade på att vår chef flirtat med henne och frågat om hon ville röka. Chefen röker inte ens… sen skulle fjoddan konfrontera chefen och blev kaos då hon sa att hon ljugit. Sen smsa hon sin uppsägning då fjodor inte kunde säga upp henne istället för att hon skulle va på plats. ”Vi är ju gifta, det borde gå” sa hon.

      Dagen efter flyttade de ner till Göteborg för att båda skämt ut sig och de skulle fått sparken om de inte ”flytt”

     2. Anonym skriver:

      Gabjossan byter jobb som andra byter underkläder, det var jobbet hon hade innan hon jobbade med fjodor.

      Hon sa upp sig via sms med anledningen att det var slöseri med hennes tid om hon inte fick shoppa på arbetstid om de var lugnt på jobbet + att hon ändå inte ville lära sig saker. Att hon jobbat sen hon var 13 år är de dummaste jag hört då de inte är någon arbetsuppgift hon sysslar med under arbetstid.

     3. Anonym skriver:

      Blev visst dubbla kommentarer men då hann jag skriva mer 😅

     4. Henny skriver:

      Jag undrar vilken bokstav ditt ex börjar på! Jag jobbade nämligen också på samma ställe som Gabriella innan hon började jobba med Fjodor. Hon raggade jäääättemycket på killarna där och visade väldigt gärna sin tatuering på sidan av bröstkorgen för alla som ville se.

 27. Anonym skriver:

  Nån som vet vad hon mer har haft för skit för sig? Nån från Umeå som kanske har lite skvaller om henne 😂

  1. Anonym skriver:

   Läs gabbis andra inlägg här och bland kommentarerna finns massor av sanna godsaker 😉

   1. AManda skriver:

    Letat igenom dessa blogginlägg nu, vilket inlägg menar du? Vad heter det? Skulle du kanske kunna länka? 😀

 28. E skriver:

  Frågor som väcktes när jag funderade på detta i duschen (hahaha…):

  1) Hur visste ni att ni skulle behöva spela in samtalet?
  2) Varför erbjöd ni dem bostad om Gabriella redan förut har flirtat med din pojkvän? Redan då hade jag satt stopp…

  Ifrågasätter inte historien, men känns som det finns luckor som behöver fyllas i!

  1. Anne skriver:

   Jag vet inte hur det är för Moas kille, men min kille har något program på sin telefon som automatiskt spelar in alla samtal. Är praktiskt om man t.ex behöver återlyssna på en vägbeskrivning eller liknande 🙂

  2. Moa skriver:

   1. Eftersom hon skrivit till honom innan litade jag inte på henne alls, så när hon skrev till honom den kvällen och sa ”kan du prata?” Bad jag & min tjejkompis honom att hörs vad hon ville så då laddade han hem en app för att kunna spela in:)

   2. Det var såklart innan allt. Ville vara snäll så fixade så dom fick den här lägenheten efter oss när vårt hus är färdigt. Trodde aldrig aldrig att hon skulle göra så någonsin! Dom gånger hon skrivit till honom är även när han varit bortrest vilket hon fått veta när hon varit med mig. Typ ”nu är Tomas i norge” sen har hon skrivit till honom samma kväll..

   1. Anonym skriver:

    Men ni kan stoppa dom att få ta över eran lägenhet?

    1. moa skriver:

     Det är min pojkväns nära vän som hyr ut denna. Så jag fixade så han skulle ta dom efter oss i kön. Men han vill såklart inte hyra ut till henne efter det här heller =)

 29. Mia skriver:

  Jag hade också tagit illa upp.

  Jävligt korkat också. Vad skulle de göra om han svarat ja? ”Eh du min kompis, jag ringde din man och frågade om han ville ligga och han svarade ja”.. Har inte jag bett om en otrohetskoll ska du ge fan i det.

 30. Maja skriver:

  Vad jag undrar är varför hon ens trodde att Moas pojkvän skulle ”vara sugen”? Om han har varit helt avvisande mot henne när hon (som hon har enligt Moa) skrivit tidigare så känns det ju jättekonstigt om hon helt plötsligt skämds när han sa nej vid detta tillfälle. Har han inte gjort det tidigare? Tycker man får försöka se det får Gabriellas vinkel också, innan man dömer ut henne helt.

  1. Maja skriver:

   OBS oavsett tycker jag att det är oacceptabelt att gå bakom ryggen på både sambo och vännina, om så är fallet. But it takes two to tango liksom.

   1. Moa skriver:

    Jag måste bara få svara, han har varit helt avvisande mot henne, men hon ville väl ha det hon inte kan få och jag tror verkligen att hon trodde att ingen kille skulle neka henne någonsin.

    1. M skriver:

     Kan det inte vara en fråga om bekräftelse från henne? Behöver ju inte vara så att hon medvetet planerar att vara otrogen mot Fjodor men att hon fått för sig att just den här killen (och andra killar) vill ha henne och försöker bevisa det för sig själv?

     Känner en tjej som var galet fin men varje gång hon drack (drack hon på tok förmycket) var hon otrogen mot sin kille, sedan mindes hon det inte dagen efter, alt. förträngde det. Det jag menar var att för henne var det en osäkerhetsgrej som hon kände mot sig själv.

    2. S skriver:

     Men vad tycker du om att din sambo och hon haft en konversation utandning vetskap? Är det inte sjukt olämpligt av honom?

 31. hej skriver:

  Ujuj vilken vändning

 32. Abej skriver:

  Vart kan man lyssna på inspelningen?

  1. A skriver:

   Mejla Moa, hon skrev att alla som var intresserade kunde mejla henne på den mejladress hon postade längre upp.

  2. Anonym skriver:

   Mejla Moa, hon har skrivit sin mejladress i nån kommentar högre upp 🙂

 33. IdaV skriver:

  Detta e så JUUUICYYYY

  1. IdaV skriver:

   Fruktfatsjuicy.

 34. Angelica skriver:

  Förlåt, men menar ni att en vuxen människa med barn och make/maka sitter och busringer till en väns pojkvän och anspelar på sex? På riktigt?

  Hade en vän busringt till min man och frågat om han var sugen hade jag blivit både ledsen och arg. Totalt gränslöst och respektlöst.

  Hade blivit lika besviken och arg om jag fått ta emot ett sådant samtal eller om min man hade gjort så mot en vän till mig.

  1. E skriver:

   Vet inte om jag skulle kalla gabjossan en vuxen… 😂😂

  2. Sarah skriver:

   Ja snälla maila inspelningen! Har alltid haft så svårt för Gabriella, tycker att hon spelar så fin i kanten.

   1. Sarah skriver:

    Jaha, den kommentaren hamnade ju jäkligt fel.

 35. Anna-Karin skriver:

  Jag tror Gabriella behöver någon i sin närhet som säger stopp när hon går för långt. Hon har ju skrivit om hur hennes mamma alltid stöttat henne vad som än hänt, och att hon kommer göra detsamma för Jason, men en förälders uppgift är ju också att sätta gränser. Jag får känslan av att hon inte fått den uppfostran som barn. Och Fjodor verka dansa helt efter hennes pipa också. Hon har honom lindad runt lillfingret. Han borde säga ifrån, kanske hota med att lämna henne och inte vika ner sig när hon ställer sina krav. Någon borde ruska om den där tjejen ordentligt!!
  Och Camcam, menar du på allvar att det inte var så farligt? Hon är ju uppenbarligen ute efter den där killen och offrar t om vänner för det. Skönt att han verkar vettig och sa nej till henne.

  1. Anonym skriver:

   Nej hon klarade ju inte ens av att avsluta amningen tillsammans med Jason utan hon valde att fly fältet istället! Hur ska hon nånsin kunna ta en fight med sin unge?!

   1. En annan Sara skriver:

    Har också tänkt på det.. inte konstigt att Jason är så nöjd och glad HELA tiden och aldrig gnäller eller är ledsen. Om han får göra som han vill! Detta är dock endast mina antaganden utifrån det jag läste i hennes blogg innan jag slutade läsa den!

   2. Lisa skriver:

    Jag håller med. Kan inte sätta gränser för Jason ett dugg. Har tänkt på det mycket att det är han som bestämmer där hemma

  2. Ellan skriver:

   Hon har ju skrivit att hon var en stökig unge som fick bo i fosterhem för att hennes mamma inte orkade, så hennes mamma har alltså inte ens haft chansen att uppfostra henne…

 36. Malin skriver:

  Älskar hur ni tycker HON beter sig som en 14 åring som busringer bl.a. samtidigt som ni själva skriver upphetsat ”lägg ut inspelningen, lägg ut konversationen” för det är ju jätte vuxet att vara med att mobba någon och hänga ut personen så grovt som ni vill att Moa och camcam ska göra. Ja det va fel gjort men holy moly säg upp vänskapen bara och lev vidare utan henne?

  1. Anonym skriver:

   Det är faktiskt skillnad på att vara nyfiken och att ringa till en kompis kille och fråga om han vill ligga med en 🙂

  2. Anonym skriver:

   Och strunt samma hur gammal hon är eller beter sig som, det enda jag egentligen reagerar på är att hon är gift och faktiskt har barn (och att hon var kompis till Moa såklart) varför beter man sig då som en singelbrud utan barn att tänka på?

 37. Anonym skriver:

  Om det nu var en busringning, varför kan hon då inte svara Moa och förklara sig? Moa har ju trots allt försökt!

 38. Mila skriver:

  Omg snacka om sprickor i den fina fasaden. Sjukt äckligt beteende och tror inte det här var första gången något liknande hände tyvärr, stackars Fjodor. Illa nog att gå så långt när man är gift, men med en kompis pojkvän? Har hon ingen skam i kroppen? Har alltid haft på känn att gabjoss och Fjodors förhållande verkar för bra för att vara sant och nu fick man det svart på vitt. Undra vad hon och tove gjorde när dom var utomlands? Och undra hur lång tid det kommer ta innan husbygget går i graven.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp