Årets troll utsett!

19:30 13 Apr 2017

Johanna Toftby:

Vi har inte kommit till mer än april och ändå har Johanna Toftby redan utsett ”Årets troll” på sin blogg och nej – det är inte TV-Jesus – utan någon som hon väljer att kalla för ”P” kort och gott.

Detta troll har tydligen gått loss likt en frisläppt skock kossor på första grönbetet och klagat, klankat och slängt käft med allt och alla både på blogg och instagram och även ringt UPP följare som ifrågasatt huruvida ”P” inte har ett jobb att sköta med tanke på hur mycket hon är inne och kommenterar överallt.

Jag hörde ingenting förrän jag fick ett mail från en snäll läsare som tagit mig i försvar. Hon hade fått telefon idag. Från trollet P som ringde henne på mobilen. Trollet P var ett ledset troll och sa gång på gång att hon kände sig illa berörd över att läsaren frågat om hon inte hade ett jobb att sköta. – Från Johannas blogg

DET var alltså över gränsen för detta troll men att hon fullkomligt ÖSER ur sig skit till höger och vänster är okej.
Stackars liten. Nuttegummsan då…

Mmhm..
Någon som bara kan kasta ur sig saker men absolut inte ta emot något av samma kaliber?
Det jag väljer att kalla ”Chandler Bing-dubbelmoral”…

 

45 kommentarer | “Årets troll utsett!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Jag tror att The Real Hmm har tagit påskledigt. Så satans skönt!

    1. Andy skriver:

      Något jag personligen tycker är så otroligt skönt är att inte vara så besatt av andra människor jag ej känner som kommenterar på en blogg. Märks att vissa har för mycket fritid som har tid att störa sig på människor de ej känner bara för att de har annorlunda åsikter än en själv.

      1. The real Hmm skriver:

        Puss och Glad Påsk till både Andy och dig anonym. 😘🐣🍃

    2. Anonym skriver:

      Helt underbart utan massa tjatiga diskussioner och ifrågasättande till varenda kommentar. Skönt att känna att det är CAM dom styr denna blogg och ingen annan fripassagerare

      1. Andy skriver:

        Vad är det som är så fel med att ifrågesätta vad någon har skrivit? Om vi inte ifrågesatt någonting så hade det t.ex. aldrig funnits människor som kämpar för kvinnors rättigheter utan bara accepterat att kvinnor t.ex. inte fick rösta medan män fick.
        Att vara kritisk är superviktigt. Men jag gissar på att du t.ex. endast tycker om att umgås med människor som säger att du ser bra ut idag när de egentligen ej tycker så?

        1. Anonym skriver:

          Jo för att det blir tjatigt när en och samma person ska ifrågasätta hälften av kommentarerna varje dag bara för att

        2. Anonym skriver:

          Tycker det känns befriande att man får ifrågasätta här, det får man inte på Toftbys blog…

          1. anonym skriver:

            Hon är inte som det verkar. O ska vara snyggast o mest tränad. Nej gillar ej folk som tror dom är mer änn andra. För mycket Botox o för lite ödmjukhet. Det trodde jag inte men så är det. Synd.

          2. anonym skriver:

            Tänk om man vetat det att hon inte tål något. Falskt. Otäckt att upptäcka att en människa inte är den hon låtsas vara. Har aldrig råkat ut för det. Tigga går för sej men hon kan inte ta något själv. skrattretande. Botoxen har tagit bort hjärnceller.

      2. Sacha skriver:

        För att denna diskussionen inte alls är tjatig menar du? 🤦🏼‍♀️

  2. Anonym skriver:

    Johanna Toftby borde tänka sig för, hon är inte så nice själv heller, inte länge sen hon skrev ”Ät min skit” till en läsare som kom med konstruktiv kritik. De enda kommentarerna hon vill ha är de som berömmer hennes hår och hennes vita tänder. Är du kritisk, ifrågasätter eller har en annan åsikt än Johanna, är du ett troll och hängs gärna ut med IP-adress, ort, arbetsgivare osv. PUL verkar hon inte känna till, å andra sidan är hon inte så begåvad…
    Alltid ivrigt påhejad av en skara medelålders tanter vars största intresse är att berömma johannas hår och tänder…

    1. Anonym skriver:

      LÖGN! Gud vad du ljuger L.A. kanske Du som borde tänka dig för lite. Du förtjänade nog att läsa ät min skit, varför ska hon svara trevligt när folk/du skriver massa idiotiskt skit? Handlar inte om att ge konstruktiv kritik! Folk får ifrågasätta där lika väl som på andra bloggar och ha åsikter, det är en heelt annan sak än att trolla, och det vet Du! Lägg ner dina lögner! Varför stör det dig så mycket att hon får beröm för sitt hår el annat? Så avundsjuk och bitter stackare! Jag har följt hennes blogg i flera år och aldrig sett att någon hängts ut med adress och arbetsgivare, Lägg ner! Mitt största intresse är inte att ge någon beröm för varken hår eller tänder men Ditt största intresse och mål i livet verkar vara att smutskasta JT både här och på hennes blogg. Sjukt.

      1. anonym skriver:

        Anonym eller l.a har rätt o tycka vad hen vill. Varför är du så arg? Obehagligt. Alla kan inte gilla alla. Du verkar Må mycket dåligt. Ta hand om det istället. Så upprörd som du är måste det ligga något bakom. Respektera att folk tycker olika. Du är väll vuxen!!

        1. Anonym skriver:

          eller hur kurt-maria

          1. anonym skriver:

            Kul o få veta vem du är eftersom ledningen är inkopplad på detta . Fegis är inget o va. Sjukt.

          2. Anonym skriver:

            Ledningen??? Hahahah 😂

      2. Anonym skriver:

        Anonym: chilla! Vad är ditt problem? Det är ok att tycka olika. Tänk om alla tyckte lika? Fan va trist.

      3. Anonym skriver:

        Myggis som försvarar Johanna?!? What is happening??!

  3. Anonym skriver:

    Tycker det är kul när nån rör om i grytan lite, hennes kommentarer är ju aptråkiga i allmänhet.

    1. Anonym skriver:

      +1!
      Ditt leende är så vitt! (Fasader)
      Ditt barr är så fint (löshår)
      Dina naglar är så vackra (lösnaglar)
      Din nuna är så slät (botox)
      Din hud är så brun (solarium)
      Dina lökar är så fasta (silikon)
      Dina fransar är så långa (lös)
      Din personlighet är så fin (fejk)

      1. Anonym skriver:

        Köpt självkänsla.

        1. anonym skriver:

          Och det är inte ytan som spelar roll utan hur du är. Men hon är mycket för yta.

          1. Anonym skriver:

            så är det kurt-maria

  4. Asterixia.se skriver:

    Så JT outar IP och någon läcker namn och adress på personen?Hon har ett regelverk…

    1. Anonym skriver:

      Men nej Asterixia nu har du missförstått! Johanna outade inget ip, trollet var på instagram där kan man se många personers riktiga namn och då söka upp någons telefonnummer vilket trollet tydligen gjort. Handlade inte om att någon outat ip. Man kan inte ta reda på någons namn bara sådär genom att se ett ipnr.

    2. Anonym skriver:

      Öh vad fick du det ifrån Asterixia? Outar ip och någon läcker namn och adress?? Ip-nr har många bloggar visat många ggr men ingen kan för den sakens skull läcka namn och adress, men en del kan nog ändå ibland förstå vilka det är som skriver, men av andra orsaker då. Vem är du som ena dagen skrev sjukt illa om M Graaf och nu smutskastar Toftby?

      1. anonym skriver:

        Vem är du själv som kallar folk vid fel namn o bara skriver anonym verkar inte klokt. psykotisk!!

        1. Anonym skriver:

          Undra vem som är psykotisk..

  5. Anonym skriver:

    http://petra.metromode.se/2017/04/11/myfactor/#comments

    http://www.forni.se/2017/04/12/myfactor/
    Så fejk/köpt att de bara skriker om de, ingen av dem skulle aldrig använda så pass ”billigt” smink som maxfactor annars. suck

    1. S skriver:

      Jag skrev en kommentar och frågade forni efter jag såg detta om hur hon ställer sig kring att hon 1 Inte skriver om smink annars och 2 bara gillar lyxiga produkterna, kommentaren raderades fast den var i trevlig och vänlig ton plus en smiley för extra markera att den var vänlig haha!!!
      Hon vill nog inte sponsorerna ska se läsarna är fett trötta på alla sponsinlägh

  6. Millan skriver:

    Såg något väldigt skrämmande nyss på Myggans insta…Myggan och Booken har lite torsdagsmys, är inte det en match made in heaven?! 😳

  7. Anonym skriver:

    Men.. MÅNADENS troll skrev hon ju, inte årets, månadens troll innan halva månden ens gått! Det var en Pirjo som härjade på två instagraminlägg, det var betydligt värre än det JT visar i bloggen, jag såg allt hon skrev, helt stört. Finns många galningar.

  8. Julia skriver:

    Catrin Hedlund åker iväg på en spontanresa med sin förbrytarmamma. Ska vi gissa på att det är ”mamma som bjuder” när brottsoffren frågar om hon inte kunde ha betalat tillbaka istället.

  9. Anonym skriver:

    Nej inte Årets troll, det står ju Månadens troll innan halva april gått! Såg att trollet fortsatt på Toftbys blogg haha jösses.. Men ingen kan vara värre än Tv-Jesus, INGEN slår Tv-Jesus jösses alltså..VAR är tv-jesus?! Sist jag såg hen var på Kissies blogg. Asså hjälp…

    1. anonym skriver:

      Så du fattar inte att tv jesus är sjuk o du gör dej lustig över det. Du är horribel. O hur korkad kan du bli. Tycker synd om dej . Ger mycket mer för tv jesus hen gör det inte med flit som du.

    2. Wolfie skriver:

      Jag saknar faktiskt Tv-Jesus… VART ÄR DUUUUUU?

  10. Alice skriver:

    Dessies stora bomb på bloggen……. tar bort dessie och ska bara heta Deseriee Nilsson. Nu ska det bli nya tag med bloggen

  11. J skriver:

    Alltså nu får ni förklara för mig som uppenbarligen missat något väsentligt: VEM/VAD är Kurt-Maria?! 😂😂 Vem eller vad syftar hon/han/det/hen på?
    Är det ett uttryck eller en person? 🙂

    1. a-c skriver:

      Kurt-Maria-Maria.g-Mia-anonym sitter och kommenterar i alla bloggar under olika namn. Allas kommentarer som inte passar henne kallar hon psykfall och alla ska i princip rätta sig efter hennes tycke. Hon ska anmäla alla som skriver minsta negativt till henne. För hennes alla släktingar är poliser och högt uppsatta personer. Själv jobbar hon som läkarsekreterare. ..Inget är hennes fel utan alla andras. Räkna med att jag får skit för detta 🙂

    2. Kurt-Maria skriver:

      Det är en person som kallade sig Maria som härjade först i kommentarsfältet på Dessies blogg och hoppade på alla som kom med minsta kritik mot Dessie. Sen började hen själv kritisera Dessie i sina kommentarer på ett nästan obehagligt sätt. På senare tid har hen hängt här på Bloggbevakning och kommenterar under namnet Anonym, man märker direkt att det är hen på grund av det väldigt speciella sättet att skriva på. Namnet Kurt kom om jag minns rätt från att hen en gång blev kritiserad av nån annan som kommenterade och då kallade sig för Kurt, Marias man, och försvarade sin fru fast det var väldigt tydligt att det var samma person som skrev. Rätta mig gärna om jag har fel 😉

      1. Susawoo skriver:

        Ja! Och alla Var så elaka mot hans fru med cancer.

      2. Anonym skriver:

        Tror hen hänger väldigt mycket i Ainas blogg nu om man kollar kommentarerna. Då främst i de inlägg där Ainas katter nämns! Crazy cat lady typ.

  12. Finaste skriver:

    Har du sett kommentarsbråket som pågår på Brita Zackaris blogg? Inlägget ”Hålla hårt”? Vet ej vilken sida jag själv står på men de har glidit över till att bråka om bloggares ansvar och så… Kanske skulle vara intressant för dig!

    Just det! Bråket började angående vad Brita skrev om terrordådet. Nån blev sur :S

  13. a skriver:

    Haha! Inlägget ÅRETS TROLL, Johanna Toftby och sedan en bild på ett troll. Jag trodde först du menade att hon blev utvald till årets troll för att du tycker att hon liknar trollet på bilden 😀

    1. Lisa skriver:

      😂😂😂😂😂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG