Det händer på Instagram.

15:00 14 Apr 2017

(null)

Hahaha!! På riktiga kändisars bekostnad???

(null)

Istället för att Jockes schema i april är sinnessjukt så låter det snarare som att hans schema behöver tömmas helt. 

(null)

(null)

Åh, den här tjejen och hennes texter är SÅ viktiga!!!! Jag hoppas att fler unga människor följer ”Pillan” Thelaus på Instagram! 

(null)

Här har vi ett perfekt exempel på ytterligare en ogiltig tävling. Det är nämligen ingen tävling utan ett lotteri utan krav på motprestation.

(null)

Hur blev Linn Ahlborg så stor på sociala medier? Kan någon förklara det för mig för jag vet inte?

(null)

Hahaha! Åter igen – Linnea Cleason for the win!

(null)

(null)

Jag har själv skrivit om det som ”Pillan” Thelaus tar upp på Instagram idag. Det är alltså Bianca Ingrosso och hennes frysinlägg hon menar här. ”Pillan” skriver inte ut det själv så jag gör det åt henne. =)

(null)

Ännu ett sunt inlägg om vikt från Elaine. 
Skulle ni kunna dra upp 78.5 kg i ett träd? De skulle inte jag =)

34 kommentarer | “Det händer på Instagram.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Zelina skriver:

    Linn har varit känd ganska länge hon har väl tom vunnit nått pris typ årets yt eller nått tror jag?
    Hon blev känd via yt.
    Vet hennes föräldrar el ja pappa är en riktgt stor företagare och rik som ett troll 🙂
    Har dock aldrig riktgt förstått hypen kring Linn då hon faktiskt gör som alla andra tjejer på tuben tycker jag alltså inget unikt el eget.
    Money can by sucsess skulle jag säga

    1. sanna skriver:

      Jag håller inte alls med. Linn är den enda youtuber (nu syftar jag på de svenska) som faktiskt kör sitt race. Hon är inte med i splays mobbningsgrupp där dom är snackar skit om varandra eller fryser ut andra youtubers. Är Linn ett helgon? Nej lång ifrån men alla har vi varit unga och gjort misstag. Jag tycker hon är fruktansvärt stark som orkar med alla hatiska och avundsjuka kommentarer hon får konstant för att hon är en ung tjej som tjänar mycket med pengar.

      1. Valentina skriver:

        Jag har tittat på några avsnitt ur Linns YouTube, och är ganska bestört. En tjejj som sitter i soffan och kollar på andras YouTube, en tjejj som fixar halvdassig frukost med sin kille, som går på stan och köper nåt plagg för en massa pengar…. HELT meningslöst! Som att se gräset växa, ungefär. Men det är kanske det unga vill se? Nåt alldeles vardagligt fastän ändå inte, nåt avslappnande, lagom meningslöst och helt utan utmaningar….. Nåt som liksom drogar ner till ett …. öööööhhhh …..

        Obegripligt, lite skrämmande, och ändå tyvärr begripligt…

  2. Suss skriver:

    Jag tyckte också det såg jättekonstigt ut att inte Ellen kramade om de som åkte ut. Alla sndra brukar ju göra det så därför såg det konstigt ut. Tyckte hon var allmänt stirrig och konstig igår överlag

    1. M skriver:

      Samma här, halvt hysterisk det jag såg igår

      1. Lisa skriver:

        Eller hur. Förstår mycket väl varför hon hamnade på trappan.

    2. Anonym skriver:

      Flamsig och tramsig, betedde sig som en riktig teaterapa och framställer sig som ja, korkad! Slagit slint i huvudet på na?

      1. Ellen skriver:

        Oj! Vad tråkigt att läsa att jag verkar osympatisk, stirrig och flamsig. Jag försöker mitt bästa verkligen.. jag är så nervös när vi har sändning så det måste vara det… kram!

    3. Anonym skriver:

      Hon kanske är jättegullig irl/på andra ställen, men jag som bara sett henne i Lets dance är inte imponerad alls av hennes personlighet, hon känns flamsig och inte särskilt sympatisk tyvärr

  3. Amanda skriver:

    Angående Therese insta-tävling; ärlig fråga, räknas alltså inte ”tagga två vänner” som tillräcklig motprestation?

    1. Micaela skriver:

      Det undrar jag med, vart går gränsen till motprestation vs. ren utlottning?

      1. Bloggbevakning skriver:

        Det måste vara någonting man kan ”tävla” i. Skriva en motivering, svara på frågor mm.

        1. Micaela skriver:

          Tack för svar!

  4. Anonym skriver:

    Obviously så har hon gjort något intressant som gjort att hon fått så många följare. Precis som du har. Du är en vuxen människa som beter dig som 14

    1. anonym skriver:

      O du anonym är en fjärt i rymden 😈😈

  5. Anonym skriver:

    Ännu ett sunt inlägg om vikt från Elaine? Om hon inte bryr sig om kilon och viktuppgång, varför vill hon då slå tjejer som bara går upp fyra kilo under graviditeten? Verkar inte så sunt tycker jag.

    Jag är förresten också gravid. Tydligen samma BF som Elaine eftersom vi byter vecka samtidigt. Jag har gått upp sju kilo hittills och kan definitivt inte göra någon chin. Ska jag vilja slå Elaine som kan det då? Inte för att jag bryr mig om chins utan bara för sakens skull. Eller är det hon som ska vilja slå mig för att jag ligger fem kilo efter i viktuppgång? Jag förstår inte riktigt. 🤔

    1. Anonym skriver:

      Jag har aldrig varit gravid men kan inte göra några chins ändå.

      1. Anonym skriver:

        Aaaaaamen! 🤣🖐

    2. Bloggbevakning skriver:

      Nej, alltså ännu ett sunt inlägg i detta inlägget och denna gång från Elaine. Tidigare från Pillan Thelaus i samma inlägg. Jag uttryckte mig lite konstigt.

  6. Anonym skriver:

    Tycker inte Elaines inlägg är sunt eftersom det handlar om att jämföra sig med andra och precis som Pillan nämne i sin text så är det inte bra att jämföra sin kropp med andras.

  7. Anonym skriver:

    Jag vet inte.. jag är ingen gynnare o jag har inga barn men är det verkligen bra att träna hårt när man är gravid? Är det lixom inte fullt nog att kroppen håller på att bygga upp en ny människa? Jag vet som sagt inte så snäll halshugg mig inte för min okunskap!

    1. Zelina skriver:

      Man kan träna men bör såklart vara försiktig som ex man ska vara försiktig med att bära tunga saker när man är gravid eftersom det kan öka risken för missfall

      1. En annan Sara skriver:

        Det där är ju väl dock inte helt sant… ett missfall blir inte till av träning. Det hade nog hänt oavsett.. det kanske kan skynda på processen men orsakar nog inte ett missfall av ett friskt foster som hade fötts om man legat på soffan istället för att träna!

        1. Anonym skriver:

          Om läkaren rekommenderar att man inte ska träna pga riskgraviditet betyder det inte att det är något fel på fostret utan att det är mammans kropp som inte klarar av belastningen av träningen i samband med graviditet och att det kan till missfall.

          1. En annan Sara skriver:

            Var skrev jag om riskgravidiget och om man blivit avrådd av läkare? Jag menar en ”vanlig” graviditet!

    2. Anonym skriver:

      Ingen fara så länge man inte har en riskgraviditet. Bara man lyssnar på kroppen så kan man träna ganska hårt. Det enda som egentligen kan vara dumt att ägna sig åt är någon träningsform med en massa hopp.

  8. L skriver:

    Har verkligen tappat min respekt för dig

    1. Mupperiet skriver:

      Kan du inte gå tillbaka där du tror du tappade den? 🙂

    2. Sannie skriver:

      Vart hade du den sist? Ska vi hjälpa dig leta?

      1. L skriver:

        Vet gott och väl var den är, den försvann i samband med Camillas inlägg om Linn. Citerar en annan kommentar som slog huvudet på spiken, ”det är både elakt och jävligt olämpligt”.
        Att åter igen lyfta fram Linn gör saken inte bättre

  9. Victoria skriver:

    Ska du inte kommentera det faktum att Linn på bilden försöker få det att se ut som att hon dricker alkohol trots att hon inte är myndig än?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det gör hon förmodligen. Hon är ju London.

    2. Johanna skriver:

      Ge dig och kolla hennes vlog. Linn är skön som fan och driver med alla ”nyhetssajter” (läs n24) som säger att hon dricker alkohol trots sin unga ålder!!!!! Där av hennes taggar i bilden (17, vin). Man ser klart och tydligt att hon dricker Cola i vloggen

  10. Mickis skriver:

    Har följt Linn sedan hon började med youtube 🙂 hon var från början mest intresserad av smink och köpte alla märken som var ”inne”. Smink som var lite svårare att få tag på i vanliga butiker i Sverige, tyckte det var sjukt kul att följa henne då. Hon reste till USA under somrarna och lade upp vloggar och skitroliga hauls. Nu är hon väl mer intresserad av mode och jag är väl inte ensam om att tycka att hon har en grym klädstil, en drömgarderob!
    Hon vann något pris för sin youtubekanal, minns dock inte vilket. Gillar även att hon inte varit en i splay gänget utan hon har kört sitt egna race, har för mig att hon var med i ett amerikanskt nätverk.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG