Framtiden är tryggad!!

06:00 26 Apr 2017

PS. Jag kommer vara på Stim hela dagen och göra en överlämning så alla inlägg för dagen är tidsinställda och jag kommer inte ha samma koll på kommentarerna förrän jag kommer hem i kväll.
Bara ett heads up!

Ex on the beach:

Visst har ni tjejer också varit med om det?
Att ni liksom sitter på den fest och så helt plötsligt avslöjar en av grabbarna att han gömt den gemensamma dildon typ heeeeela dan och man ba: Whaaaaaaaaaaaat!?!?!??
Och ni vet, när han till slut liksom lämnar tillbaka den så får den mest frustrerade tjejen ta den typ. Och så går man alla iväg för att hjälpa henne komma så där sjysst som tjejer gör! Ni vet, går två och två på toaletten, håller handen på gatan och hånglar inför alla killar som vill se på för att få en reaktion?
Va? Inte?
Brukar ni inte hjälpa era tjejkompisar att onanera? Som en gammal skogshuggare med den ena benet uppslängt över axeln likt en stubbe eller knockat vildsvin?
Say whaaaaaaaaaaaaaaat!!?!?!?!?!??!?
Har inte ni också onanerat åt en tjejkompis så ni fick ont i handen och små svettpärlor i pannan? Inte?
Va?

Nä, inte jag heller. Det verkar vara någonting förunnat denna nästa generation av raketforskare i programmet ”Ex on the beach” där teamwork och ansträngning verkar mer värt än själva resultatet.
För visst blev denna stackars arma och sexuellt frustrerade flicka snuvad på konfekten trots att hon hade ett team större än det vid en förlossning runt sig som assisterade.

Jag kan rent spontant känna att är det någonting jag kan själv och där själv är bäste dräng så är det väl ändå DET?
Ha någon annans händer komma och störa denna ädla stund av ensamhet?

”GIVE ME SOME SPAAAAAAAAACE!!!!!!!”

Är det här den kvinnliga varianten av ”runkbulle”?
Och nej, inlägget handlar inte om att ”skamma” kvinnlig sexualitet – jag har bara aldrig varit med om att onani blivit ett grupparbete tidigare. 😘

Och ska ett tv-program som går ut på att tänja på och sudda alla gränser man som människa kan tänkas ha vara ”normen” för all sexualitet?
Det finns ju en anledning till att deltagarna fylls med alkohol och liknande. Det hade ju knappast varit ett ”bra” program om deltagarna satt och spelade Fia m knuff hela dagarna.

52 kommentarer | “Framtiden är tryggad!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. G skriver:

    Så istället för att reagera över alla gånger killarna kallar tjejerna horor, eller när någon blir arg för att den inte får sex, osv så väljer du att trycka ner kvinnors sexualitet? Fräscht.

    1. G skriver:

      Och inte heller bryr du dig om alla gånger en tjej och en kille haft sex. Vad är skillnaden?

    2. anonym skriver:

      G hur tänker du? ? ?😞😞

      1. G skriver:

        Jag tänker att ingen har rätt att klaga på någons sexualitet eller sexuella preferenser så länge det inte skadar någon. Jag tänker också på dubbelmoralen att Camilla endast klagar när det är tjejer som har sex, inte när det är en kille inblandat. Hur tänker du?

        1. Eva skriver:

          Är väl mest det osmakliga att göra det i sändning. Lika osmakligt som att visa killar som runkar, killar som runkar åt varandra, tjej som onanerar, par som har sex.

          Det var väl bara det att detta var något nytt som var grejen,

          1. G skriver:

            Fast man väljer ju själv att titta på dessa program? Och oavsett, det har visat flera sexscener med en kille och tjej, men det blir inte ifrågasatt av Camilla. Vad är skillnaden?

  2. Milly skriver:

    Var väl ändå rätt harmlöst va?

  3. Hannahej skriver:

    Vad går det här inlägget ut på? Att vi som har såna sexuella preferenser ska skämmas? Att kvinnor inte ska ha sin sexualitet öppen och fri? Ibland undrar jag vad du är för människa egentligen..

    1. L skriver:

      Jag tänker att inlägget går ut på att visa att detta verkar vara vardagsmat för 20-nånting tjejerna i Ex on the beach, medan det känns väldigt långt bort för Camcam och var inget hon och hennes polare höll på med i den åldern. Bara så.

      Vidare håller jag med Camcam om att onani känns som något som jag (34 bast) helst fixar på egen hand, men det kanske är en generationsfråga eller bara en fråga om tycke och smak

      1. J.e.h skriver:

        Blöh låt människor ha sex. De som inte vill behöver inte hoppa in och vara med. Sålänge alla är med på det så känner jag mest att det säkert är skönt, kul och antagligen rätt spännande.

      2. J.e.h skriver:

        Den råkade hamna hos dig L, den var inte riktad till dig egentligen. 😄

      3. anonym skriver:

        Jag tycker det programmet är det dåligaste jag sett o att gränser försvinner mer o mer. För vad? Jo o bli kändis. Fattar inte hur man kan vilja vara med i ett sånt program. Vill ha bättre tv för licenspengar man betalar. O jag tycker sånt dom visar är privat o inte ger det mej något.

        1. Matilda skriver:

          Nu betalar du ju inte licens för just det här programmet, det är reklamfinansierat. Sen är det ju också tur att en själv kan välja att se precis vad som faller en i smaken.

          1. anonym skriver:

            Jag såg avsnittet Dan innan. Vart har ömheten o romantiken tagit vägen.?Hur blir det för nästa generation? Nej jag tycker inte om programmet. O tänker inte se på det mer för det visar upp något jag inte vill stå för.

          2. Wolfie skriver:

            Ja, men faktum kvarstår. Program som dessa utnyttjar unga människors dröm om att bli känd & rik snabbt. Punkt. Kommer om 20, 30 år, när deras sångkarriär failat (MOS, Adinatoor), blogg och Instagramföljarna dalar, media ej pratar om dem längre och dem kan ej längre vara ute och festa 24/7 för att de ej längre har någon inkomstkälla via sociala medier, kolla tillbaka på detta med stolhet?
            Visst vi alla gör misstag – men detta finns ute för hela Sverige, nej, världen att se.

  4. Anonym skriver:

    Men sluta, det handlar ju inte om att shamea tjejerna. Det handlar om att det idag kan ses som normalt att grupponanera i tv. Alla får göra som de själva vill och med vem de vill, men ni ser väl ändå problematiken i att gränserna för vad som är okej eller inte suddas ut för var dag som går. Program som dessa bidrar till att idealisera ett samhälle där unga ska fläkas ut till höger och vänster, gärna så sexuellt som möjligt, och det visar även att det är helt okej att säga saker som hora, slyna osv. Jag tänker på tjejernas framtid, när saker görs offentligt på det här sättet kan det till exempelvis leda till att arbetsplatser tackar nej för att de inte vill ha den imagen osv osv.

    1. I skriver:

      Hur kan du i samma mening skriva att ”… visar även att det är helt ok att säga saker som hora, slyna osv” och sen skriva att du tänker på tjejernas framtid och att arbetsplatser skulle tacka nej till tjejer med den imagen. Då är det väl JÄTTEbra att det normaliseras så att tjejer med den ”imagen” inte kommer att ha problem med att få jobb eller bli stämplade som just hora eller slyna. Är du lika oroad över killarna i serien som kallar tjejer för det ena och andra eller är den imagen ok att ha?

      1. I skriver:

        *i samma kommentar, menar jag

      2. Anonym skriver:

        Jag skulle aldrig någonsin anställa personer som ställer upp i program som dessa. Aldrig.

        1. I skriver:

          ”Ok” vem vill ha en chef som kommenterar dokusåpakändisar på en blogg.

          1. Anonym skriver:

            Vem har sagt att jag är chef?

            Men, om jag vore i en position där jag anställer människor (inte bara chefer anställer) hade jag inte tagit in dem för intervju på ett bra tag. De kan vara världens bästa människor, men det som en gör offentligt finns ju kvar för alltid. Det verkar inte riktigt vara alla som begriper det.

      3. Anonym skriver:

        Nu var det ju ingen som hade kommenterat om shaming mot killarna, det var tjejerna det pratades om…

    2. anonym skriver:

      Anonym håller med dej till 100 procent. Är det sånt här samhälle vi vill ha? Nej tack.

  5. Silverräven skriver:

    Känns som alla som är med i dokusåpor idag är bisexuella och väldigt sexuellt frigjorda. Inget fel i det men är det inte jobbigt att det visas på tv? Skulle ha sån jävla ångest om jag gjort något sånt. Återigen, är så glad att jag var ung innan internet var så stort som idag.

    1. anonym skriver:

      Jag också är lite äldre o sånt här fanns inte då. Det behövdes inte och var inte saknat. Är jättenöjd med att jag fick växa upp i ett mysigare samhälle. Som inte var så här vågat. nu blir det bara tuffare tag inget bra alls med det. 😇😇

    2. Eva skriver:

      Eller så låtsas de vara bisexuella och frigjorda för att få vara med i tv och få sina 15 minutes of fame.

  6. X skriver:

    När Linn Herbertsson var tillsammans med Jacob Ramberg för ett antal år sedan bloggade hon om en sådan händelse. Linn hade ett vibrerande ägg uppstoppat i underlivet, fjärrkontrollen vandrade runt bland Jacob och hans kompisar. Kändes lite ofräscht…vad är det för killar som tycker att det är underhållande, hur ser deras kvinnosyn ut egentligen?

    1. LindaP skriver:

      Mellan pojkvännen och hans kompisar? Avd har man för relation till sin killes vänner då egentligen. Och ja hur fan ser kvinnosynen ut? Plus fattar inte hur man kan blogga om något sådant i efterhand heller, men känner inte igen bloggaren mer än till namnet så kanske var standard bloggmaterial för henne.

      1. X skriver:

        Detta hände för ett antal år sedan, det vill säga när Linn fortfarande drev en hobbyblogg. Nu mer skulle hon nog aldrig blogga om ett sådant privat ämne. Huruvida hon fortfarande skulle ställa upp på en sådan grej låter jag vara osagt. Hur som helst, tragiskt att som tjej låta sig förnedras av sin kille och hans kompisar på en fest. Minns att hon i bloggen skrev att dom skrattade och hade roligt, så syftet var nog snarare underhållning än sexuellt.

  7. Elle skriver:

    Jag kan inte uttala mig, för det är under min värdighet att titta på sådana program nu för tiden. Men har tittat och jag har skämts så mycket å deras vägnar, att jag inte vill utsätta dem för ännu ett par gloende ögon.
    Programmet går ut på att alla ska bli fulla och sen göra saker och säga saker de aldrig skulle göra som nyktra.
    Samma gäller för Paradiset hotel.

    Man må kalla mig fin i kanten, men jag tycker att program som detta är riktig skit och jag kan inte förstå människor som sitter och ”gottar” sig när andra gör bort sig.

    Berätta gärna för mig och kan det kallas WT att vara ett fan av alkholstinna dokusåpor?

    1. Sus skriver:

      Absolut.

      Jag tycker det är WT att titta på programmen, jag tycker det är WT att vara med i sådana program, och jag tycker så synd om de som är med i programmen. Hur blir man en sådan människa? Mår de bra? Klarar de sig utan uppmärksamhet? Hur såg deras uppväxt ut? Är de så pantade på riktigt? Så många frågor…

      1. Damnit skriver:

        Att folk fortfarande inte har kommit till insikt med att det som är mest WT är att kalla folk för WT… (meta)

        1. J skriver:

          Fast varför är det WT att kalla folk för WT? Har aldrig förstått varför utan påminner mest om logiken med att kritik/ifrågasättande är lika med AVUNDSJUKA.

          Jag själv kan tycka att saker/beteenden osv är white trash och ingen skulle få för sig att definiera mig som white trash. Ser jag en person röka i bilen med barnen bak utan bälte, någon som tar smslån med skyhög ränta för att åka utomlands när man har stora skulder eller andra idiotiska val så skulle jag säga att det är ett white trash beteende. Inte är jag white trash för min åsikt..? Eller?

          1. Damnit skriver:

            Om du generaliserar och moraliserar utan specifik kunskap om vill skilda företeelser så är du per definition ointelligent och vad somliga skulle kalla WT. Och det har ingenting med dina åsikter att göra.

          2. I skriver:

            👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 😂

          3. Anonym skriver:

            Facepalm på Damnit.

          4. Damnit skriver:

            Fast… jag är WT and I know it liksom?

  8. O skriver:

    SPYR ärligt på dessa dokusåpa-människor. Så jävla äckliga

    1. Emelie skriver:

      Det där var väl ändå onödigt skrivet

      1. Wolfie skriver:

        Hur? Jag tycker också dem är äckliga. Utnyttjar unga människors drömmar om att bli rik, känd och uppskattade för tittarsiffror = pengar.

  9. Nadia skriver:

    Kommer ihåg när Kitty byggde ett onanitält i Big Brother för sisådär 100 år sedan. Det blev stora rabalder om detta. Hade någon gjort något liknande idag hade det knappt fått uppmärksamhet. Detta är nutidens onanitält.

    1. Silverräven skriver:

      Så sant, gränserna flyttas fram hela tiden. Tänk att tre idioter får för sig att filma en våldtäckt och sända på Facebook, blir fan rädd för vart världen är på väg.

  10. Damnit skriver:

    Som feminist ut i fingerspetsarna känner jag mest obehag inför det här. Jag FÖRSTÅR verkligen inte hur man kan tycka att det här handlar om kvinnlig sexuell frigjordhet. Sett till sammanhanget – att det sker i ett program som går ut på att objektifiera och exploatera kvinnor, och att just den här händelsen sker framför kameran, så är det så patriarkatblidkande att jag mår illa.

    Kittys onanikoja i big brother anno 2002: BRA
    Det här: ANUS

    Skillnaden får ni lista ut själva…

    1. I skriver:

      Jag förstår vad du menar, men är det tjejerna som verkligen ska ha skiten? (menar kommentarsfältet här) Jag tycker inte heller att det har med sexuell frigjordhet att göra men det drar fram förlegade åsikter om tjejer överlag som är bra att diskutera.

      1. Susawoo skriver:

        Samma problem som alltid.

        För att belysa ett problem måste problemet diskuteras. Ofta krävs exempel för att få merparten att förstå, och för att göra ett bra exempel måste det vara så nära problemet som möjligt. Vilket ofta leder till att individer diskuteras eller belyses. Det måste inte betyda att det är just de personerna som är problemet. De är ju lika mycket offer som alla andra.

        OBS. Är ej arg eller irriterad på dig. Det känns bara så omöjligt att diskutera problem ibland.

      2. Damnit skriver:

        Nä, jag tycker absolut inte att tjejerna ska behöva ta någon skit men jag tycker att det är osysterligt att bara ge ryggdunk och hejarop inte problematisera.

    2. A skriver:

      Jag är ingen feminist men håller med dig här att Kittys onanikoja var en annan sak. Tjejer ska få stå för att de är k*ta , och då som Kitty gjorde att hon gjorde ett ställe där hon kunde onanera i fred, men man behöver inte visa upp sin onani på det sättet som mupparna i eotb

  11. Elin-pelin-päron-pung skriver:

    Om de nu hjälps åt så är det väl tekniskt sett inte fråga om onani, då har de väl… Gruppsex? Heavy petting?

    Definitionen av onani är väl just att man gör det själv.

  12. Pingback: Sensationalismen
  13. vvv skriver:

    det där är ju helt vanlig lesbisk trekant haha. tycker det är bra att det inte bara visas hetrosex i dessa program så de yngre lär sig att man är olika.

  14. A skriver:

    Så j*vla trasigt och sjukt beteende. Snacka om att blotta ut sig totalt! Bra att Calle (i eotb) sa ifrån hur osmakligt det är!

  15. Marja skriver:

    Helt oskyldigt och en smaksak om man nu vill göra det i grupp. Precis som många andra reagerar jag dock på varför så många så gärna verkar vilja få sitt sexliv dokumenterat på TV? För egen del så vore det garanterat omöjligt att njuta av det med en hejaklack, än mindre om jag visste att det filmades för att visas på TV.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG