Sandras krönika.

17:00 8 Apr 2017

Sandra Beijer:

Sandra delade en del av sin krönika på sin blogg. Här kommer fortsättningen.
Lär första delen här.

16 kommentarer | “Sandras krönika.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ahem skriver:

    Åh jag gillar Sandra asmycket, men detta är inte bra. Som om hon använder cigg och whisky för att låta hård och cool. Cringe på det alltså…

    1. Christa skriver:

      håller med. gillar sandra massa men verkar vara den enda som inte tycker hon är speciellt bra på att skriva. kunde inte ta mig igenom hennes första roman. minns inget förutom att språket störde mig enormt. inte ett bra tecken för en bok.

      1. K skriver:

        Å jag tycker den här texten var helt fantastisk. Har nyligen hittat till hennes blogg och jag tycker hon skriver hur bra som helst. Det stör mig inte alls att hon röker eller dricker whiskey i sin desperation och sedan använder det i sina texter.

      2. ML skriver:

        Nej Christa, håller helt med dig. Hon skriver inte bra, det är fjantigt och tjatigt. Samma stuk hela tiden.

      3. Anonym skriver:

        Fast som vuxen så tillhör man nog inte hennes målgrupp för böckerna, tycker att sättet hon skriver på är solklart inriktat till ungdomar och det är inget fel på det, men ska bedömas utifrån det och självklart är språket då anpassat efter målgruppen. (Medveten om att min gramatik suger, orkar inte bry mig).

        1. Anonym skriver:

          Om just den här texten är riktad till ungdomar så är den katastrofal av helt andra skäl.

      4. Anonym skriver:

        Håller med om att hon skriver illa. Speciellt med tanke på att hon måste haft möjlighet att få denna professionellt redigerad. Alla missar vi detaljer, men det är därför copy editing är en grej….

    2. Sims skriver:

      Cringe…. lol!

    3. Lisa skriver:

      Håller med. Hon är destruktiv och hade jag varit en tonåring hade texten inte tilltalat mig för fem öre. Gillar inte hennes sätt att skriva på.

  2. Felicia skriver:

    Skulle inte säga att Sandra är dålig på att skriva, tvärtom. Däremot skriver hon på ett sätt som inte tilltalar mig.

  3. Anonym skriver:

    Jag tycker detta är riktigt bra! Heja Sandra!

  4. ebba skriver:

    ”100 kvadratmeter bred fyrkant” haha

  5. Henrietta skriver:

    Känns som en Taylor Swift -låt.

  6. Linnea skriver:

    Blir så frustrerad då hon i början av krönikan romantiserar våld och alla hennes fans hejar på. Vad fan är grejen med det? Hade det varit okej om Magnus slagit henne? Då hade det varit PANIK i kommentarerna och han hade fått fly landet då hennes armé hade jagat honom på gatorna. Jag har alltid älskat Sandra, tyckt hon varit den bästa bloggaren och verkligen sett upp till henne. Har gått på hennes bloppisar, köpt hennes böcker och är med i hennes facebookgrupp. Men nu… känner jag att jag börjar tappa respekten för henne. Det hela är bara sorgligt och obehagligt. Inte ett dugg bättre än när Dessie och Paow bloggbråkade en gång i tiden, skillnaden är bara att hon använder finare ord och inte skriver hela storyn. Hon eldar dock upp läsarna och JA, vi fattar att han gjort något fruktansvärt, men är det värt det? Jag själv är väldigt känslostyrd och mitt ex betedde sig vidrigt mot mig, över ett år senare går jag fortfarande i terapi för att våga närma mig någon igen, jag ligger vaken på nätterna och hyperventilerar av ångest. Men aldrig, någonsin skulle jag hänga ut honom på facebook eller i en blogg. Det hela är privat och jag vet att han inte skulle hänga ut mig. Jag skiter i om hon anser det här vara en feministisk handling och att det på något sätt ursäktar hennes beteende. Bara för att det är feministiskt så betyder inte det att det är ett värdigt beteende.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg