Less is more.

16:30 24 Apr 2017

Monas Universum:

Tänk er 21 st likadana bilder till.

Jag förstår att man kan bli uppspelt och lite trigger happy av att få genomföra ett samarbete men att publicera ett sånt här inlägg som Monas Universum har gjort är att göra både sig själv med framförallt varumärket man marknadsför en rejäl björntjänst.

Helt seriöst – gå in på inlägget här och försök ta er igenom det utan att somna eller helt sonika stänga ner webbfönstret.
22(!) bilder av dålig mobilkvalité på familjens tomt i olika vinklar, en lastbil och en häck tillsammans med en halv avhandling text som är ett värre snoozepiller än min senaste inköpslista från IKEA.
22 bilder!!!!
Inte ens Kenza visar upp 22 bilder på sig själv, även i den snyggaste av outfits!

Så vida du inte är sjukligt besatt av häckar eller av Mona så kommer ett inlägg av den här storleken endast medföra att man eventuellt får dåliga associationer av en lastbil som det står ”Beijer” på.

Så! Handuppräckning!

  • Hur många av er tog sig igenom inlägget och hur många av er tyckte att det var intressant?
  • Och hur många av er hade önskat att inlägget bestått av 2 bra bilder, en kortare text där det viktigaste står med i stället för denna kaosartade kavalkad av…ingenting…?
  • Och hur många av er skiter alldeles och totalt i både häckar och lastbilar? (Växtliga häckar ska tilläggas? Kroppsliga häckar är exkluderade från denna handuppräckning.)

 

22

22 kommentarer | “Less is more.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karin skriver:

    Inlägget var aptråkigt. Gratis är gott.

  2. Roligare inlägg finns att läsas hos bloggbevaknings nya rival eller bevakare.

    Låt mig presentera: nouw.com/blogguard
    Inception is going dooown!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Åh!!! Ett fääääään!! Det här är inte bra för min hybris!

      1. Jag är en groupie ända ut i fingerspetsarna!

    2. V skriver:

      Tråkig blogg som enbart granskar en blogg och det är camcam? Ångrade att jag klickade in mig på länken.

    3. Katarina skriver:

      Trist blogg :/

  3. Binki skriver:

    Trist och rörigt. Dessutom står thujorna för tätt – de växer sig stora, och mår bättre om de kan sprida ut sig lite mer åt sidorna. Avskyr alla barrhäckar pga kompakt skugga som dödar det mesta – mycket mer trivsamt med hagtorn, avenbok eller liguster.

  4. AJ skriver:

    Som sagt, gratis är gott. Ett inlägg som kommer bli ungefär lika tråkigt är när Engla ska visa upp sina nya utemöbler, sponsrade upp till altantaket…

  5. Eveline skriver:

    Linn ahlborg kör på samma upplägg ibland, räknade till 18 bilder på samma outfit en gång med nästan identiska bilder där det enda som skiljde dem åt var typ…. ett finger som ändrade position ungefär 1 cm, svårt att se även för ett tränat blogg-öga. Fattar inte hur man tänker när man gör ett sånt inlägg.

  6. M skriver:

    Oj, hade jag gått in som sponsor hade jag blivit besviken men å andra sidan hade jag också begärt att få se inlägget innan det publicerades (speciellt om personen i fråga aldrig gjort någonting liknande tidigare). Hon själv framstår som oproffsig men Plantanavia (eller vad det nu var) framstår också som taffliga i och med att de tillåtit detta att publiceras in the first place. Pinsamt!

  7. En annan S... skriver:

    Haha företaget borde ha bett om att godkänna inlägget först. Känns som att bloggläsaren i djungeln av text och bilder kan glömma bort vem som sponsrar (eller noterar inte det). Har aldrig läst Monas blogg tidigare och kommer inte klicka mig in igen, så kan inte jämföra kvalitén med hennes andra inlägg.

    Många bloggare brukar ju dela upp längre inlägg i olika delar, tex: Läs del 1 om mitt samarbete, läs del 2 om när lastbilen levererade, läs del 3 om när grävmaskinen gjorde entré. Med ett sådant upplägg hade jag hade inte läst ändå för trädgårdsrelaterad inlägg är inte min cup of tea. Däremot för den intresserade bloggläsaren hade det blivit en bättre läsupplevelse (givet att hon hade haft bättre bilder och text också).

  8. En Mamma skriver:

    50 papp kostar häcken tydligen…som företag skulle jag nog vilja ha lite mer än detta för 50 000!
    För jag har svårt att tänka mig att Mona la ut en spänn själv…

  9. Tråkigt var ordet skriver:

    Ha ha…bara för att du skrev så roligt tänkte jag utmana mig själv och försöka ta mig igenom inlägget men jag lovar – det GICK bara inte. Fy så urbota tråkigt. Då kan man lika gärna titta på en bajskorv som torkar.

  10. Sofie skriver:

    Sämsta inlägget ever!

  11. Androgyn skriver:

    Räcker upp handen på ”orkade knappt skummaa igenom cams inlägg som handlade om det tråkiga inlägget” ;_;

  12. Maja S skriver:

    Reklam .. Sen inlägg som man typ känner igen sen tidigare år.. mässor… reklam…. osv osv osv

    Zzzzzzzzzzzzz

  13. Anonym skriver:

    Sådär gör hon ju jämt. Massor av bilder på samma saker (så häcken var ju ny iofs), men annars på sig själv i bilen,hunden,maten hon äter på nuvarande älsklingen Malins fik, reklam, reklam, reklam, hund, bilbild, avocadomacka för fyrtionde gången, reklam, reklam,reklam, hund zzzzzzzzzzzzzzzz, 36 bilder från andras montrar på mässa, hund, bilbild, avocadomacka zzzzzzzz

  14. anonym skriver:

    Gäsp nej kommer inte gå in o läsa. Nu snöar det. Så besviken på april. Älskar våren men kallt o ruggigt är det. Dont like it.

    1. Anonym skriver:

      Kallas aprilväder.

  15. D skriver:

    Det känns som om vissa, typ Mona, tror att om de väver in så mycket text som möjligt i de sponsrade inläggen så blir det bättre reklam ( och inte märks så mycket att det är ren reklam utan det blir mer som ett ”vanligt” inlägg. Det är som när samma typ av bloggare säger att de bara har reklam som de kan stå för. ) Just Mona är ju extrem när det kommer till att ordbajsa. Läste henne förr men står inte ut längre

  16. Elin skriver:

    Nej, det gick inte. Gav mig fasen på att jag skulle harva genom det.
    Kände hopp när Mona byggde upp det som en actionfilm med ”två män i trädgården”, men nej, jag kom till ”lekstugan” sen drog jag därifrån snabbare än snabbast…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG