CRZY

11:41 19 Okt 2016

KOM PÅ att jag inte skrivit om Kehlanis musik på länge och då har hon ändå släppt nytt under året!

Hoppas att ingen som läser detta INTE älskar ihjäl hennes EP You should be here, det bör vara inträdeskrav för att läsa min blogg basically. Kehlani är rnb’s nya röst och dess framtid!!! Halleluuuuuu.

På Spotify finns hennes låtar från i år som inte finns med på något album (ÄN); 24/7, Distraction och CRZY. Och alla är så klart tippetytöpp!! Men personligen föredrar jag min rnb i ett sammanhang, dvs på ett album. Jag gillar att få en historia berättad för mig, där låtarna kommer i den ordning som artisten har tänkt ut. Det blir alltid örti gånger bättre än shuffle eller fristående låtar hipp som happ. Då får du höra låten som den är tänkt, i rätt sammanhang liksom. Och jag vet inte varför jag föredrar det allra mest vad gäller rnb också, men det är ju min favoritmusik så i guess att det kommer av sig självt.

Ska bli såå spännande att se om hon kommer ha med dessa på ett framtida släpp eller om hon ”fått ur sig” dem innan nästa kapitel typ. GAHH jag kan verkligen nörda ner mig i sånt här!! Ja hörrni nåt ska man ju hitte på med sitt liv va :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp