Annons
Annons

Goldie

7:40 17 Mar 2017

IMG_9515IMG_9545IMG_9544

Två av mina bästiga vardagssmycken är de hära! Halsbandet lever jag i, örhängen får hänga på någon gång i veckan då jag har rätt känsliga öron (!) och kan bara ha örhängen max så ofta. Alltid haft så faktiskt?! Örsnibbarna typ svullnar lite om jag har örhängen flera dagar i veckan och det kan börja göra ont, det har varit så sen jag var liten. Aldrig kunnat bära tunga hängen eller varit sån cool som typ tränade med ringar i öronen (obs coolast under mina prime dancing years tex när filmen ”Honey” var stor och min favorit!!).

  • halsband med hänge från Jane Koenig (fick kommentar att ni inte hittade dem på hemsidan men de finns där, bara inte sorterade under Love Tags utan under 18k-smycken!)
  • guldknutar i öronen från Sophie by Sophie

3 kommentarer | “Goldie”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lolle skriver:

    Tips tips tips! Har damma problem med öronen jag, men då jag kör med Blomdahls så kan jag ha örhängen dygnet runt utan att jag får problem!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Tack kingen!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv kommentar
Tillbaka upp
Annons
Annons
Annons
Annons