Black to baby blue

9:40 16 Mar 2017

IMG_9481 IMG_9482 IMG_9483

Nu i dagarna när man börjat märka att våren (långsamt, långsamt) kryper sig på när solen ändå värmer ute så passade jag på att svänga förbi Lindex showroom för att spana in deras grymma vårkollektion! DOCK var jag lite väl förtrollad av de vackra vårblommorna och mitt queengliga sällskap för jag lyckades endast fånga just blommor och EN blus på bild?? Hur fet blus tho………..!!

Världens gulligaste Haddy som jobbar där skickade med mig en vårjacka hem i present som var 1000% JAG! Bomber i babyblå satin med fina brodyr!! Det är roligt hur ens självbild krockar med verkligheten ibland – jag har typ självbilden av att jag bara äger och klär mig i svart……………….. Inser from time to time (se: varje morgon när jag klär på mig) att så ABSOLUT inte är fallet och jag har väldigt blandat i garderoben ändå. Mycket skimmer, glitter, färger, pasteller, en del mönster t o m. Lägg även till det faktum att jag är skata och lägger på bling så fort chansen ges och ni förstår vidden.

Jag vet inte riktigt vart min självbild av *svart Acne-sjok* kommer ifrån när verkligheten som sagt är mer *babyblå satin-bomber*?! Men men jag får jobba på det. Stämmer er garderobs-självbild överens med verkligheten eller är det bara jag som håller på så här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp