Mayday skatbo-skalle

2:13 18 Mar 2017

Innehåller adlinks

I veckan klippte jag mig hos Gabbi på Bangerhead (sista gången innan hon flyttar till Mexiko i ett halvår buuhuu (för mig………………)). Anydreamlifewho!! Mitt hår var i rekorddålig form. När jag satte mig i stolen hann jag knappt dra ett andetag och påbörja en förklaring till varför jag såg ut som ett skatbo up top innan hon märkte det tydligt själv. ”VAD HAR HÄNT??!?!?”. Hon trodde att något sjukt måste hänt med tanke hur otrooligt slitet och skadat mitt hår var.

Vi fick kapa rätt mycket på längden och det blev en låång sittning med vårdande toningar. Som en straight up läkare rekommenderade hon en helt ny kur för att få bukt på mitt arma hår. Kérastase Resistance-serie (passande namn i dessa tider amirite). Schampo och balsam + inpackningen från den allra mest vårdande serien, för hår i katastroftillstånd som mitt just nu! Sen blev det värmeskydd i samma serie OCH en grej som jag aldrig ens hade hört talas om?? En hårmask du ska använda INNAN tvätt, pH-Bonder från Redken. Denna ska bli riktigt spännande att testa!! Jag tycker ändå jag *testat allt* men pre-wash-mask va ändå nåt nytt.

Be till högre makter att håret hämtar sig nu, för om denna dunderkur won’t do it då vet jag inte vad som kommer göra det :((

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp