Tittis möhippa!

10:07 11 Jun 2017

Igår var ingen vanlig dag för igår var Tittis möhippa!!!!!! Min käraste Titti, som jag lärde känna när jag jobbade på Bonnier, men som blivit en av de finaste av vänner. Ibland är livet förjävla schysst så där!

Överraskning!! Vi tog oss in till henne och åt alla frukost ihop! SÅÅÅ nervöst och pirrigt att överraska någon så där hahahhaha man blir ju halvt utbränd bara av att veta vad som komma skall. Men kolla så glad hon blev!! <3

<3 Titti och Kicki <3

Hon fick en suuuupercool discooutfit och sen bar det iväg på äventyr!

JAPP vi skulle dansa till E-Type!!!

Vi hade försökt klä oss i bästa Dee-anda!! Hade tyvärr inga chaps………….

Sen var det ribbåt ut till Ingemarsö för lunch! Full disclosure: jag åkte i en vanlig motorbåt med en höggravid tjej och ett spädbarn – what was my excuse u ask?? Är bara världens mest skraja person!! Kommer ni ihåg konfan jag var på i vintras, alla åkte snöskoter o skit, men jag vägrade heheh. Tycker inte såna där adrenalingrejer är kul alls, får bara dödsångest hahah.

Sååå god mat på Ingemarsö Krog och megarosén kom väl till användning!

Emellan var ett pitstop på Haymarket där vi gjorde iordning oss, lekte lekar, skålade och skrattade. Men där blev noll bilder av någon anledning? Sista stoppet blev i alla fall Publico och F12! Vilken fest!!! Först en pangmiddag och sen kom hotshotsen in och ja u get the rest.

Kolla mina tjejer!! Världens finaste Titti men också världens finaste gamla kollegor som alla blev så viktiga för mig, så jävla blessed. Är så glad för Tittis skull som ska gifta sig med sin Victor i sommar och som har så grymma vänner som ordnade en sån pangdag!!!!!! Vi kommer alla åka till Italien och fira skiten ur dem <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp