Middagar, visningar och koreanska hundar!

10:37 8 Jun 2017

Den här veckan har jag varit överallt och ingenstans?! Varit hemma totalt 5h känns det som och sprungit eller åkt runt halva stan på möten, events, middagar ja u name it. Ja, tanta är helt slut!!! Men vi kör en recap på vad jag gjort :)

Middag på Boquerian för releasen av en ny restaurangapp, Maitres! Åt mig mättare än mättast och that’s saying alot när det är tapas *många bäckar små*.

Okej jag flög inte direkt till Sydkorea men var tvungen att ta med denna bild just because. Följer man mig på Instagram känner man väl till min Internet soulmate – Heanooni! Började följa denna skeva lilla skönhet from the bottom och nu e hon typ instakänd?? Chattar alltid med hennes ägare när hon kör livestreams och e helt besatt tbh? Ville bara lägga upp denna bild för att sprida hennes skelande gospel <3

Jag var förbi releasen av Nellys egna serie (!) Filter! Så sjukt ambitiöst och snyggt, jag är verkligen impad. Vi åt sushi på en takterass och smygkollade på avsnitten ihop – ja, en megabra eftermiddag med andra ord.

Jag och Ida-bebi djade på ett Cheap Monday-event! Som för övrigt alltid är så sjukt bra uppstyrda med slushmaskiner, popcorn, godis m.m m.m. Hheheheh jaa ni hör ju vart mina prioriteringar ligger :))

Sommarmat!!!!!! Tillsammans med gamla kollegor turned nära vänner. Förlåt men varmrökt lax och färskpotatissallad med jordgubbar……….!! Sen lagade vi DESSUTOM en rabarberpaj (!!!!!) men den åt vi upp så fort att jag inte ens hann fota. HHahahah u know how it goes.

En helt blixtstilla och iq-befriad helg vore precis vad jag behöver just nu, men vi får se!

En kommentar | “Middagar, visningar och koreanska hundar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. B skriver:

    Lovely Kristin. Jag är en lurker av rang som typ aldrig kommenterar någonstans men nu behöver jag din expertis! ÄLSKAR The Weeknds I feel it coming och nu vill jag har mer låtar som den (den tillhör liksom inte min standardrepertoar av musik så jag är lite lost). Visst att jag skulle kunna leta själv men har en känsla att i det här fallet are you my girl och vet vad jag behöver. Visst har jag rätt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg