It’s a party in the USA

1:19 7 Okt 2016

Hej! Gissa vem som är tillbaka? Se svar nedan.

Svar: jag.

Gissade du rätt? Bra jobbat.

Gick ni på den lätte? Att jag skulle sluta blogga?

Jag blir hellre ihop med någon som lyssnar på Jill Johnson än slutar blogga. Den dagen jag slutar blogga så har antingen jag eller internet dött. Då har kanske ”det här jävla roffarsamhället” (som mormor kallar det) imploderat helt och vi har gått tillbaka till naturen men då kommer jag karva in mina rants på en björk i din trädgård. Då kan du gå ut där och kissa på ungarnas kaniner (som du gör för att indirekt straffa dina barn som tjatade till sig husdjur som dom sedan inte har visat minsta tillstymmelse att ta hand om) och småfnissa åt min senaste grunda spaning. Skitsamma:

Hur vet man att det är val i USA?

Att det var fyra år sedan sist? Delvis men mest märks det på att alla sköna snubbar som annars viger sina liv åt “jakten på den perfekta burgaren” plötsligt blivit utrikeskorrar och dagligen rapporterar om om det pågående valet.

Killar som är “burgare” med hamburgare. Som har coleslaw som ett fritidsintresse.

Sköna snubbar älskar politik! Eller vänta lite nu! Det gör dom ju inte alls. Dom älskar AMERIKANSK politik. För att politik ska bli intressant för en människa som har mössa på sig inomhus dels som ”fashion” men också för att dölja den begynnande flinten så ska den ske på andra sidan Atlanten och paketeras som Super Bowl. På twitter, i bloggar och på olika hemska inrättningar på Södermalm som man tvingas besöka för att man bor i huvudstaden och “försöker ta sig fram” är det ett jävla liv om valet i USA.

Foto: Gage Skidmore

Foto: Gage Skidmore

Det “jävla livet” består mestadels av delningar av andras betydligt mer belästa tankar men ibland kommer det egna analyser och dom är fan inte knivskarpa. Det är som att knivhugga någon med en smörkniv.

“Trump är en ondsint kapitalistisk skurk”

Va? Vad är det du säger? Är Trump en ondsint kapitalistisk skurk? Nä dra på trisslotter, färga mitt rövhår grönt och döp mina barn till Petrus vad är det du står (sitter) här (framför datorn) och säger (skriver)?

1992 ringde och ville ha tillbaka sina starka statements om Donald Trump. Och ta med den fula mössan om du ändå ska dit.

Denna gången är det extra lätt att ha en åsikt för att en är ond (Trump) och en är god (Hillary) MEN:

  1. Det spelar ingen roll vad du tycker. Du bor tyvärr i Sverige och även om du tror det så kommer inte Filip och Fredrik “upptäcka” dig när du fortsätter spamma sköna kommentarar på deras Insta och ta med dig som projektledare i nästa program när dom åker runt och skriker hemma hos olika kändisar i Kalifornien. Du får inte rösta i USA.
  2. Att basha Donald Trump är som att ha en T-shirt på sig med överkorsat hakkors. Ka-bom motherfuckers. Här kommer jag och tar ställning. En ond människa är ond och det var fel att gasa ihjäl en halv kontinent bara för att dom härstammade från Abraham. Vad vill du ha? Slow clapping?
Foto: East Asia and Pacific Media Hub U.S. Department of State

Foto: East Asia and Pacific Media Hub U.S. Department of State

Sedan finns det såklart dom riktigt sköna snubbarna. Dom som är så sköna att dom har tröttnat på lager och ska dricka nån annan jävla öl som nåns kusin bryggt inuti ett mufflonfårs anus. Som har analysen att “Trump är ond men Hillary är ingen oskuld på simskolan heller”.

*Mind blown*

*Please insert your dick in me until ejaculation*

*When finished tell me everything you know about Bob Dylan”

Tänk om dom har människorna kunde uppbåda samma brinnande intresse för svensk trökig kommunalpolitik. Då hade ju förorterrna varit byggda av fritidsgårdar vid det här laget. All Loka citron i hela norden hade tagit slut för vi hade behövt så många till alla snubbar som plötsligt tar sitt ansvar och dyker upp på möten och påverkar sitt närområde. Men det skiter dom blanka fan i. Sånt får kvinnor och gamla göra. Helst gamla kvinnor. Så kan dom fortsätta laga något som tar en halv arbetsdag att göra och dela lite slöa analyser på Facebook om ett val vi inte kan påverka utgången i.

Trevlig helg!

Nästa vecka: 15 ställen i köket du inte har tänkt på att du kan ha sex på

2 kommentarer | “It’s a party in the USA”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mindfullness skriver:

    Men vafan! hur kan du skämta så grymt? Trodde att man skulle slippa dig.

  2. Elvisp skriver:

    Grym e du. Skrattar högt. Älskar ditt språk. Heja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg