Regina Lunds cancerilska mot SVT

8:14 2 Mar 2016

I Melodifestivalen i helgen skojade Gina Dirawi om min hemstad Gävle, och att man inte borde dricka kranvattnet där eftersom både Thomas Di Leva och Regina Lund kommer från stan. Det skulle hon dock inte ha gjort, för nu anklagas Gina av Regina Lund att driva med cancer. Hängde ni med? Såhär skrev Regina Lund på Facebook:

”I mello i helgen valde dom att skämta om mig och sa att man inte vågar dricka vattnet i Gävle för att jag kommer därifrån…
Är det roligt? Kanske om man inte är jag, men jag vet inte.
Ok. Hur menar dom då?
Att man får cancer om man dricker vatten?
Att jag smittar?
Cancer smittar inte.
inte jag heller. Oroa er inte, ni kan lugnt dricka vattnet i Gävle!”

Här gick jag runt och trodde att det var alla lättkränkta nationalsångsfanatiker som blivit mest kränkta i helgen, men nu visar det sig alltså att det är REGINA LUND!!! Många har hört av sig till henne och varit oroade över kvalitén på Gävles dricksvatten, och trott att man fått cancer (!) av det. Enligt Regina var Ginas skämt riktat mot alla som kämpar mot sjukdomen.

Ungefär som att Regina Lund har personifierat cancern i Sverige. Varje gång du gör dig lustig över Regina Lund är det också en spark i magen mot alla som har cancer! Glöm inte det!

”Jag ändrade texten på Nationalsången från Norden till Jorden redan för flera år sedan i ett framträdande så jag tycker deras mellanakt var fantastisk med Jon Henrik på genial jojk så jag hyllar hela initiativet men att då i samma show driva med oliktänkande redan utsatta och mobbade kollegor känns inte så skönt.

Regina Lund var naturligtvis först med att ändra texten i nationalsången från Norden till Jorden ”redan för flera år sedan”. 

”Men jag vill informera Mello teamet om att när ni driver med andligheten eller med cancern så driver ni med dom som backar upp er som mest från sjukhus, sjukhussängar och utfrysta människor på isolerade platser där tvn kanske är enda trösten. Vi är många som kämpar.
Inte bara andliga konstnärer. Utan alla.”

Alltså, jag förstår verkligen inte hur Regina Lund kan ha tolkat Ginas skämt om henne som en attack mot samtliga cancersjuka och utfrysta personer i hela Sverige. Gina nämnde ju inte ens cancer över huvud taget, så jag förstår inte riktigt hur Regina läste in det i skämtet. Säger man ”Regina Lund och Thomas Di Leva” i samma mening är ju inte direkt ”cancer” det första som kommer upp. I en intervju med Expressen så utvecklar Regina resonemanget:

”Regina Lund berättar att hon kämpat mot fördomar sedan starten.

– Det fanns ingen kvinnlig artist som jag på den tiden. Jag var både komiker, skådis, dansare, sexbomb, sångerska, poet och författare. Dessutom pratade jag om andra planeter och andra sidan. Alla tyckte att jag skulle välja en väg och att jag var konstig. Och så var jag tjej.”

… Inte lätt att vara både sexbomb, komiker och poet på en och samma gång. Tro mig, jag vet hur det är!

Jag menar inte att sitta här och raljera om cancer, men jag förstår verkligen inte vart Regina Lund vill komma med det här. Seriöst. Det är ju ingen överraskning att hon har en relativt skev självbild, men att tolka ett syrligt skämt i ett underhållningsprogram om henne och Thomas di Leva som en attack mot cancer känns… lite överdrivet. Varför skulle SVT vilja driva om cancer? Jag fattar inte.

3 kommentarer | “Regina Lunds cancerilska mot SVT”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    HAHAHAHHA alltså du är det roligaste som hänt internet ??

  2. Elisabeth skriver:

    Jag dööör ?
    Frans ?

  3. ab skriver:

    Väntar på vad du och Estelle har att säga om nye prinsen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg