Blondinbella i Dubai

9:36 28 Okt 2016

Blondinbella är i Dubai på semester med familjen. Familjevänliga Dubai! Precis som Stefan Löfvén så har Blondinbella insett att Saudiarabien och Förenade Arabemiraten faktiskt inte är så himla tokigt ändå. Kul!

Nu hade allt kunnat vara frid och fröjd, men det är tyvärr krig i kommentarsfältet. Allt på grund av meningen nedan.

”Nu ska vi ner och hitta till frukosten, hotellet är verkligen enormt. Utanför hissarna nere (vi bor förresten på 22 våningen av 23) så var det ett stort akvarium med hajar. Ser fram emot att få visa Sally och Gillis det strax” 

Årtusendets shitstorm tog därefter fart i kommentarsfältet snabbare än vad Gunilla Persson hinner säga mordförsök!

Har nog aldrig kommenterat, men måste. Fruktansvärt att hajarna är fast i ett akvarium. Det är djurplågeri, alla måste sluta blunda för det! Det finns inga ursäkter att ställa sig bakom, detta måste bort och är inget som är häftigt eller kul.

Happ. Blondinbella råkade alltså boka ett hotell med ett akvarium fyllt med hajar. Hur vågar hon? Fruktansvärt! Hon borde ha ringt dit innan och försäkrat sig om att det inte fanns några vilda hajar i fångenskap på hotellet! Att döma av tonen i kommentarsfältet så kan man tro att det var Blondinbella själv som personligen fångade in hajarna.

Dubai är just en verklighetsflykt till hundra procent, det tror jag även Bella och Odd vet om. Det är som en annan värld, där man kan sträcka sin fantasi till oanade höjder med alla de projekt de åstadkommit. Att med pengar är allt möjligt. Nu är detta inget Sally eller Gillis kommer minnas när de är äldre, men var lite försiktig med vad det sänder för budskap till era barn.

Åk inte till Dubai med barnen, de kommer tro att allt är möjligt bara man har pengar!!! Men vänta nu……

Haha Bella, du är så rolig när du medvetet provocerar. Jag är säker på att du har full koll på vad dina läsare tycker om hajar i en glasbur. Men du väljer så klart själv hur du medverkar till sådant.

Älskar dessa konspirationsteorier! Alltså att Blondinbella medvetet skulle skriva att hon älskar hajar i bur bara för att det är så himla kul att ha ett drev riktat mot sig på bloggen när man har semester. Jag tror faktiskt att Blondinbella inte reflekterade alls när hon skrev den meningen.

Bara för att förtydliga så tycker inte jag heller att det är speciellt härligt med varken Dubai eller djur i bur, men att anklaga Blondinbella för alla hajars lidande är ju lite orättvist. Hon har visserligen en stor blogg och kan påverka många, men det är ju orimligt att Bella ska försöka leva som något sorts helgon. Isåfall borde hon inte ha åkt till Dubai alls. Personligen så tycker jag dock att Dubai är det perfekta resmålet om man varken har själ, samvete eller personlighet!

Hon borde faktiskt inte ha lämnat Lidingö över huvud taget tycker jag! Det blir nog tryggast så för alla!

11 kommentarer | “Blondinbella i Dubai”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Haha ja, bygg en mur runt Lidingö! Men allvarligt så blev jag ledsen när jag såg det på hennes blogg. Hon har tidigare varit på nåt delfinakvarium i Dubai och fick även då mycket kritik från sina läsare, så hon är medveten om vad folk tycker. Just havsdjur i bur är inte Svensson-Svensson-okej längre. BB hade kunnat låta bli att skriva om det istället. Hon skriver ju inte om allt hon gör, så hon hade kunnat undvika det. Nu drar hon massa uppmärksamhet till det och klagar sedan på sina läsare. Lite konstigt beteende.

 2. Lisen skriver:

  Ja, solen skiner även i diktaturer!

  1. Sofia skriver:

   Hahaha alltså VA? En hel krönika om Beck-filmer & dess karaktärer..?

  2. Jezaz skriver:

   Han har sagt själv att det är någon annan som skriver om det han säger, men hur är det möjligt när det här är värre än en mellanstadieelev som blivit tvungen att skriva en berättelse vad hen gjorde i helgen?!

 3. Frida skriver:

  Alltså Frans jag älskar dig men här blir jag faktiskt lite ledsen. Konsumenterna styr ju efterfrågan så åker en till Dubai (vem gör ens det?) och betalar för att bo på hotell med ett akvarium så är en ytterst ansvarig till att denna förlegade skitsak finns kvar. Jag blir precis lika arg när Blondinbella hänger på hajakvarium som jag blir när någon random polare rider elefanter i Thailand liksom, för alla som gör sådant bidrar till att de kan fortsätta med sin skit.

 4. Angela skriver:

  Men vilka bajsnödiga människor, orka bry sig om vart någon åker på semester.
  Mina föräldrar och jag var i Sydafrika varje år och då var det ordning och reda på landet. Nu är det vidrigt hur det utvecklats.
  Apartheid måste införas igen?

 5. C skriver:

  Sigge och Malin Eklund verkar vara på samma ställe (iaf i Dubai) och la också ut bilder på akvariet – undrar om de får lika mkt pekpinnar?

 6. Lillian skriver:

  Snacka om vithetsprivilegium att pissa på sig av sorg över några akvariefiskar. Jösses… Jaja, vi har det bra i Sverige, det får man ju konstatera!

 7. Jocke skriver:

  Hahaha, görroligt Frans!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg