Anna Books vrede mot Victoria Silvstedt

10:39 23 Sep 2016

I tisdags sändes ”Ett jobb för Berg” där Carina Berg hälsade på Victoria Silvstedt och fick följa med henne en dag på ”jobbet”. En av de som kollade var Anna Book, och hon blev kränkt. Löpsedelskränkt!

I en sekvens av avsnittet som utspelar sig på en glammig lunchbjudning så placerar Victoria Silvstedt Carina Berg vid ett eget bord separerad från alla andra gäster, på grund av att Carinas val av skor inte motsvarade Victorias förväntningar. Detta orsakade starka känslor hemma i Casa Toledano Book och Anna beslutade sig för att lägga upp en video på Instagram. Av oklar anledning kan jag inte lägga upp videoklippet på bloggen, men klicka på länken så borde den gå att se.

carinaberg

”Det här är så jävla äckligt… På riktigt! Det är inte ens roligt!” konstaterar Anna upprört.

Annas man Roberto flikar därefter in och Anna hotar:

”Säg vad du vill, jag kommer lägga upp det här!!! Jag struntar i att det här bara är ett tv-program, jag tycker det är pinsamt och dålig tv. Det är min åsikt!”

Av ALLT man kan störa sig på med svensk tv så är alltså det absolut värsta att Carina Berg inte fick sitta med Victoria Silvstedts sällskap på en lunchbjudning i Monaco för att hon hade fula skor! Där går gränsen, så gör man bara inte! Starka ord från någon som ställt upp i ”Hjälp, jag är med i en japansk tv-show” tillsammans med Johannes Brost. Gillar även att det är något sorts HOT från Anna att hon ska lägga upp en video på Instagram!

Personligen så tyckte jag bara det var roligt att Victoria Silvstedt gjorde som hon gjorde. Det är alltid så himla BRA STÄMNING i alla kändisprogram, och alla som är med ska alltid bli bästa vänner som i Renées brygga på TV4. Jag tycker det var lite kul att Victoria Silvstedt placerade Carina Berg i skamvrån istället för att fjäska och vara en toffel som ca alla andra svenska kändisar så fort som en kamera är i närheten.

Sen är det ju inte direkt ovanligt på finare ställen att det finns en dresscode som ska följas? Jag tycker inte det är speciellt konstigt att man ska vara finklädd om man ska äta lunch på en exklusiv club i Monte Carlo. Kalla mig Magdalena Ribbing men så känner jag!

Naturligtvis så var allt uppgjort på förhand men jag tycker ändå att det var UPPFRISKANDE! Jag älskar Victoria Silvstedt! Har gjort det ända sedan hon var med i Realitystjärnorna på godset i våras och orkade umgås med de andra deltagarna i max 2-3 timmar om dagen.

Anna Books instagramföljare är också upprörda. Synd om Carina, jag hade gått därifrån!” och ”Det är tyvärr såhär verkligheten ser ut!”. Ja, verkligheten i Monte Carlo är verkligen hemsk. Usch!

6 kommentarer | “Anna Books vrede mot Victoria Silvstedt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Plumbob skriver:

    Obs överdriven jämförelse: Jag hoppas att det kommer en oinbjuden gäst när nån av de som förfasade sig gifter sig och ska ha caterad middag efteråt. Se vad de säger då.

    Nej, det var inte pga hennes skor. Ja, de hade väl kunnat slänga dit en tallrik och ge henne lite rester om det fanns, nån broccoli som inte dög till de andra tallrikarna. Eller bara ta en tallrik av någon som inte tror på att äta..

  2. Jolu skriver:

    Kalla mig Margareta Ribbing ?Du är underbar!

  3. Eva skriver:

    Carina Berg måste väl förstå att man klär upp sig i exklusiva miljöer? Jag tror tyvärr någonstans att hon vill provocera. Måste ändå beundra Carina för sin oräddhet

  4. Ellen skriver:

    Kan du inte vara rädd om dig? Jag älskar ju din blogg! Vill inte Anna book ska få ett psykbryt och gå på dig igen(och ringa din mamma eller vad hon gjorde sist)
    Ärligt talat, efter att ha tittat sammanlagt cirka 20 minuter på Anna book på peroscope så är mitt intryck att hon verkar hyfsat ostabil…

    1. Sara skriver:

      haha, ja. öppnade precis hennes dotters periscope, anna kom in och hi-jackade den och bah ”titta på mitt cinderella-hår” och ställde sig och visade upp sitt en meter (på riktigt!) långa löshår för kameran och när någon skrev ”omg fint” så pussade hon sin dotter och bah ”åh, tänk att du har världens vackraste mamma!!!”. BAH WHAT? haha. varför vill de ha alla svennars bekräftelse att de är fina o vackra genom periscopa? och varför tittar jag på skiten?

      nu går hon runt och pratar på söderslang om att hennes rumpa är fin o för man kan sitta på den. dottern svarar halvengagerat o det räcker för att anna ska gå o mala på o ha en egen konversation… :/

  5. Sara skriver:

    Åh, kan du inte kolla på och kommentera Anna B’s insats i SVTs nya ”Gissa låten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp