Är det bloggbråk hon vill ha så ska hon få det! Jösses..

09:48 23 Maj 2016

Det här är nästan lite gulligt..
Ni vet Platin – tjejen som inte vet vad hon skulle göra utan sin blogg och vars pojkväns polare fryser ut henne för att hon är bloggare – hon har skrivit ett inlägg som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta åt men här är ett kort utdrag:

platins

För det första – vem är jag?
– Jag är en tjej som arbetat med sociala media i ungefär 10 år.
– Jag har under många år drivit en av Sveriges största bloggar med ungefär (Enligt Bloggportalen) 300 000 unika besökare i veckan men nu har jag sadlat om granskar bloggvärlden i stället eftersom jag tröttnade på att ta selfies och blogga om mig själv och tycker att det behöver röras runt i grytan i denna lättkränkta och vinklade värld.
Jag har alltså på eget bevåg lämnat den värld som du så hett åtrått att få tillhöra. Och trots det så har jag fortfarande betydligt fler läsare än vad du har så vad handlar den här avundsjukan om egentligen? Den här avundsjukan som du hela tiden hänvisas till?

Jag är även ledsen att behöva upplysa dig om – eftersom du är sist på bollen in i ”storbloggsvärlden” – att ”bloggbråk” är något som fjortisbloggare ägnade sig åt för ungefär 5 år sedan så du får nog jobba hårt om du ska kunna starta ditt efterlängtade bloggbråk.
Jag veeeeet att du säkert tror att det är sånt man ägnar sig åt som storbloggare men misströsta inte – det kommer finnas massor av events med sponsrat vin och goodiebags för dig att gå på så du kommer få din del av kakan ändå.
Jag är alldeles för gammal för att bloggbråka – däremot granskar jag de bloggare som har stort inflytande på dagens ungdomar och samhället i stort och uppmuntrar till ifrågasättande och diskussion.

Ska vi även ta och beröra det här med din pojkvän?
Jag har inte talat nedsättande eller kränkande om din pojkvän – det klarade du så bra på egen hand med din enda mening om honom – jag hade en åsikt om ditt uttalande om din pojkvän.
Du är ju ansvarig för hur du uttrycker dig – korrekt?
Jag kan väl inte ta ansvar för att du uttrycker dig klantigt.
Det är skillnad på sak och person och det är DU som pratar om honom.

Läs den här meningen igen och berätta sen hur du tycker att du framställer din sambo?

”Det är verkligen trist att jag i princip blir ”portad” från min sambos kompisgäng bara för att jag bloggar och därför blir sedd som en dryg och opersonlig människa i deras ögon.. Det som gör ondast är nog att jag inte fick chansen att visa vem jag egentligen är, men samtidigt är det deras förlust. Jag har även fått anonyma hatkommentarer från en utav hans vänner som jag faktiskt tyckte väldigt mycket om, och det gör såklart också ont..”

Hade min sambo sagt så här om mig hade jag varit piiiiiissed off men du kanske tycker att du framställer honom som en myskille här?

Oavsett vilket – välkommen till storbloggsvärlden, Plantin!
Du kommer behöva skaffa dig lite skinn på näsan för annars kommer den äta dig levande.

Här vill jag lägga in Alice kommentar från här nedan för den är verkligen Spot on!

”Avundsjuk” ? På vadå!? Att hennes pojkvän umgås med människor som saknar respekt för henne? Känns som att det är läge för henne att ta sig en funderare över vad hon själv målar upp för bild av sin pojkvän, för det hon beskriver är fan inte vackert! Det Camilla gjort är ju snarare att ställa sig på Platins sida och uttrycka att det inte är okej att hänga med människor som kränker ens partner, för det enda som är kränkande i det här sammanhanget är just hennes pojkväns val av vänner.

26 kommentarer | “Är det bloggbråk hon vill ha så ska hon få det! Jösses..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Camilla skriver:

    Jösses vad ska man säga väldigt mogen människa….

    BTW kan vi inte ta och reflektera över att Nellie B får kritik över att hon ska gå och se Chris Brown. Vilket jag tycker är helt befogat med tanke på att han har misshandlat sig flickvän

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag håller med – jag har vägrat recensera hans skiva för jag tycker han är en douche!

      1. Camilla skriver:

        Du slutar aldrig att imponera mig! You go girl!!

    2. Selena skriver:

      Nellie B är egentligen den med störst dubbelmoral av alla bloggare, bara det att majoriteten av hennes läsare är för unga för att reflektera över detta. Frågade henne i kommentarerna för ett tag sedan när hon la upp en inlägg med massa Chris Brown låtar hur det kändes att promota en kvinnomisshandlare och fick som svar att hon inte stöttade Chris utan bara gillade hans musik…..ehh ja det hänger tyvärr ihop.

      Tror inte ens hon själv förstår hur illa det klingar att aktivit driva kampanjer mot ex. näthat och skriva långa inlägg om otrohet och sen i andra sekunden i princip säga att ”hey, att slå sin flickvän lite är väl ingen biggie”.

      1. Camilla skriver:

        Som förälder så skulle jag bli oxtokig om mina barn valde att stötta en person som honom.

      2. Sara skriver:

        Skrev kommentaren nedan till Nellie, men har inte fått den godkänd. Den kanske var för mycket för lilla Nells.
        ——
        Fast Nellie, även du kanske tycker det själv som kommer inga av dina argument hålla ang. varför du väljer att se Chris Brown. Du köper en biljett till HANS konsert (ingen annans) med pengar som gynnar HONOM. Du väljer alltså att stötta en person som staffats för GROV MISSHANDEL. Det finns barn här i Sverige som dagligen råkar ut för detta själva, eller får se någon av sina föräldrar bli misshandlade, misshandel ska ALDRIG idoliseras eller stöttas, misshandel är ALDRIG okej!

        Du skriver att du som 16-åring inte kan ”stå upp för” Chris privatliv. nej. Men du kan stå upp för DIG SJÄLV och alla andra barn, kvinnor och personer som någongång blivit misshandlade. Det hade du gjort genom att ta avstånd från en sådan vidrig människa som Chris. Istället väljer du att hylla honom, framhålla honom som en ”gud” och dessutom ekonomiskt gynna honom och hand crew.

        Det är ALDRIG okej att använda sig av argumentet ”alla 100,000 andra som ska gå”. Faller du för deras grupptryck då? Kan du inte ha någon egen åsikt? Ett ämne som du verkar brinna starka för är MOBBING. Du vet själv hur det är att bli mobbad. Ska vi pröva hur dina argument passar in i en mobbingsituation istället för en misshandelssituation? Det tycker jag! 1. Du skrivet att inlägg om att du är emot mobbing, men avslutar det med att du inte kan stå upp för mobbarnas privatliv, alltså är det egentligen fortfarande okej att mobbas. 2. Du skriver ett inlägg om om att du är emot mobbing, men avslutar med ”ja fast det är ju så många andra som mobbas” så det kan väl vara okej ändå. Tycker du att det kändes FEL? Ja, precis.

        Hoppas du tar dig en REJÄL tankeställare, tänk om ex. din mamma blir överfallen en dag och får en rak höger i ansiktet. DIN MAMMA. Hade du tyckt att personen som slog henne var okej om han visade sig vara snygg och gjorde bra musik? När Rihanna blev misshandlad av Chris var hon någons vän, syster och dotter. Hur tror det känns att se någon bli så utsatt?

        Du har verkligen makten att stå upp för sånt här, tyvärr väljer du just nu att slänga den makten i soptunnan. Hoppas du får det trevlig på konserten, någon annan kommer i samma ögonblick att bli stel att skräck när dörren öppnas hemma och handen höjs för ett första slag.

  2. Jen skriver:

    Samma reaktion som gabjoss alltså.. Sen att hon efter att ha läst din blogg och inte hittat något gick och googlade för säkerhets skull eftersom hon så gärna önskade att hitta något är bara pinsamt. Riktigt pinsamt!

  3. A skriver:

    Snacka om att sänka sig själv….. Hon är bara pinsam 🙁 Kör på camcam för det behövs verkligen i denna bloggvärld.

  4. A skriver:

    Queen CamCam har talat ????? ?

  5. AJ skriver:

    Vad är det med bloggare och avundsjuka? Vad är det som har fått dem att dra in avundsjuka i allt?
    Alltså, de har så äckligt höga tankar om sig själva så att de tror att deras liv är något som ALLA suktar efter. Ytliga och dumma bloggare som blir lyckliga av ”gratiskläder” från Nelly. Deras liv blir komplett när de får gratis lösnaglar och en bra rabatt på fejkhåret. Lyckan är fullkomlig när de får en natt på nåt hotell bara de sedan lägger upp sjutton bilder och länkar.
    Det är ju fantastiskt att de blir lyckliga av sådana saker men de kanske kunde stanna upp en stund och använda det de har i hjärnan till något annat än att fundera på om magen är tillräckligt platt eller om de där tatuerade ögonbrynen borde fixas igen. Hör och häpna! Det finns faktiskt människor som kritiserar för andra anledningar än avundsjuka. Tror de att det fungerar så i världen??? Att en grävande journalist som upptäcker en politikers skattefusk, hen är alltså bara avundsjuk på politikerns jobb och ”extrapengar”? Eller en läkare kritiseras i media pga felbehandling men reportern är bara avundsjuk på läkarens lön och status.

    1. B skriver:

      Tycker också att det är tröttsamt att det ropas avundsjuka så fort en bloggare får kritik. Storhetsvansinne på hög nivå. Men det kanske är lättare att hantera kritik om den avvisas som avundsjuka för då slipper bloggarna ta till sig och faktiskt rannsaka sig själva.

    2. A skriver:

      Just det där med flygresor och hotellnätter känns extra patetiskt för en sådan som mig som reser konstant i jobbet, skulle gärna resa mindre! Snittade 50 flygresor förra året, vet inte hur många hotellnätter. Man kanske skulle börja blogga om sitt ”glamorösa” liv?

  6. alice skriver:

    ”Avundsjuk” ? På vadå!? Att hennes pojkvän umgås med människor som saknar respekt för henne? Känns som att det är läge för henne att ta sig en funderare över vad hon själv målar upp för bild av sin pojkvän, för det hon beskriver är fan inte vackert! Det Camilla gjort är ju snarare att ställa sig på Platins sida och uttrycka att det inte är okej att hänga med människor som kränker ens partner, för det enda som är kränkande i det här sammanhanget är just hennes pojkväns val av vänner.

  7. Johanna skriver:

    Kan du inte bara stryka henne/inläggen från din blogg – om hon nu vill ha en liten diskret blogg och noll trafik, kan du inte vara lite för cool för att ens befatta dig med en sån småbloggerska och sluta ned mer tid och energi på henne?

    A Queen simply does not have time for insignificant matters.

    😉

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha… Jo, egentligen. Det här är det sista inlägget om henne.. hon är inte intressant nog för den här bloggen så vida hon inte kommer med fler dumma uttalanden. =)

      1. S.M skriver:

        Håller med Johanna och det är vi nog fler som gör! Hon skulle bli helt förkrossad om hon såg att detta faktiskt kommer vara det sista inlägget du skriver om henne. Nu kan hon nämligen äntligen skriva ett långt inlägg om hur ”alla” skvallerbloggar skriver om henne för att alla är såååå avundsjuka på hennes liv/rumpa och allt vad hon nu fått för sig att hon har som andra suktar efter som jag läste när jag kollade igenom hennes patetiska blogg lite snabbt. Hon är inte värd att ens nämnas på denna blogg. Låt henne rinna ut i sanden, hon förtjänar inget annat. Låt henne fortsätta kämpa förgäves med att bli något.. Men ge henne inte hjälp på traven genom att ge henne denna uppmärksamhet

  8. Soffan skriver:

    Ok, jag var tvungen att gå in och läsa hennes blogg och kommer aldrig att göra det igen! Mycket snack om exklusiva fester och ångest inför klädval, samt hur det är att leva som en toppbloggare…

    1. AJ skriver:

      Jag gick också in och läste och tänker nu vara så jäkla fräck och skriva att jag är för intelligent för den bloggen. Nog för att jag gillar lättsamma bloggar men där gick gränsen, hennes blogg är det ytligaste jag läst på länge. Det finns en massa bloggar som skriver ytligt men man känner i allafall att det finns flera dimensioner hos bloggaren. Den här Platin-människan känns bara platt.

  9. sanna skriver:

    SNÄLLA ge henne INTE denna uppmärksamhet för det är precis det hon strävar efter! Denna tjej med galet mycket hybris går in och kommenterar i andra namn på skvallerbloggar och låtsas vara ”haters” till sig själv, allt för uppmärksamhet! Hon försöker köra en ”kissie” och provocera sig fram vilket är pinsamt genomskinligt då precis ALLA körde den taktiken för några år sen. Snälla skriv inte om denna tjej! Im BEGGING YOU haha hon är verkligen ingenting och detta inlägg kommer bara ge henne mer hybris än hon redan har. Hon utnyttjar namn så som kissie, paow och peter08, allt för att någon ska lägga märke till henne. Jag hade tyckt om henne om det inte vore för att jag tar fram skämskudden dom få gånger jag varit inne på hennes blogg just för att hon är så genomskinlig med sin ”taktik”. Att provocera och bete sig som en fjortis med hybris var något folk höll på med 2010(?). Just därför förtjänar inte denna tjej att ni klickar er in på hennes blogg. Hon har ca 300 läsare i veckan och beter sig i sina inlägg som att hela världen pratar om henne. Har även skrivit hatkommentater till sig själv på sin egen blogg just för att ha en anledning till alla dessa blogginlägg hon ägnar sina haters (som inte existerar). Det är nämligen svårt att ha haters när ingen vet vem man är. Nej CamCam, jag tycker inte du ska ge henne tillfredsställelsen att skriva om henne.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nej, jag är rätt klar med henne. =)

    2. AJ skriver:

      Lovar och svär härmed att aldrig mer gå in på hennes blogg. Ett lätt löfte att hålla för hon var lika intressant som att titta på färg som torkar.

  10. :/ skriver:

    Svarta ögonbryn till ljusblont hår, och en i övrigt väldigt neutral sminkning? Weird…

    1. Hmm skriver:

      Ha ha, har faktiskt en väninna som har naturligt blont hår, kanske med lite hjälp av slingor då, men svarta ögonbryn och ögonfransar. 😉

  11. c skriver:

    Hon är lite sent ute med den där taktiken för att få läsare, den där plantin… :’)

    1. Bloggbevakning skriver:

      Plantan – som jag gillar att kalla henne. ???

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp