Blogga om att inte blogga.

10:39 22 Maj 2016

Haha.. Här kommer det.
Jag ska vara på location och fota hela dagen så jag KOMMER inte blogga förrän ikväll!!!!!
Jag vill egentligen säga att jag ska på en massa hemliga möten men vem skulle tro på det liksom?

Jääääää!!!! Mitt första inlägg där jag bloggar om att inte kunna blogga.
Nu är jag fast i träsket.

Ni kan väl spendera dagen med att lära känna varandra lite bättre så länge om ni inte vill lämna den här eminenta blogg..

Puss!

139 kommentarer | “Blogga om att inte blogga.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Swip skriver:

    Ja då är det väl bara att lyda Queen CamCam! ? Älskar denna blogg – hittade hem lite! Själv är jag en 44-åring (japp, har mer än svaga minnen av 80-talet!), bor i vår huvudstad, inflyttad som många andra. Är det någon mer än mig som har livliga minnen från minst tre decennier? Trevligt att råkas här hur som helst! ?

    1. I. skriver:

      Här är en till med minnen från 80-talet *vinkar*
      Jag är 45, bor i Norrbotten och känner mig ganska ensam med mitt bloggläsande ”i min ålder” – iaf om man som jag gillar att läsa många olika bloggar, av väldigt olika människor, med många olika ämnen. Jag har både vuxna barn och halvstora, och internet känns som en självklar del av livet för oss. Det känner jag mig också lite ensam om, att inte klaga högljutt på ”dagens ungdom” utan tycka det är världens mest nödvändiga grej att kunna surfa på mobilen 😀

      1. A skriver:

        Jag med! Har inte passerat 40 än men jag minns 80-talet tydligt (hallå, Jacobs stege och Lagt Kort Ligger liksom!). Blinkande pilen i hörnet av tv? Tre minuter Tom & Jerry i Lilla Sportspegeln som var heliga för det var veckans enda tecknade film på tv! Brevvänner!

      2. M skriver:

        Jag är den andra M. Under 35 år, socionom, mamma och fru. Bor i södra Sverige. Har läst bliggen sedan den startade, främst för de täta uppdateringarna.

    2. Hmm skriver:

      Minns också tre decennier livligt både från när och fjärran länder.

  2. deckre skriver:

    What !? Trodde alla bloggare BARA hade hemliga möten. Hur ska vi annars vara så osäkra på vad de egentligen pysslar med ?

    1. deckre skriver:

      Jag är btw . 28 bor i stockholm och har 0 hemliga möten.. är gravid i vecka 22, ska gifta mig i sommar och älskar att äta ostkrokar.

      1. L skriver:

        Men åh grattis!

      2. Linda skriver:

        Åå grattis! Samma här! Noll möten (vilket är rätt härligt!) och gravid, men v.24 här i storstaden:D

  3. Maria skriver:

    Jag är 26, bor några mil utanför Örebro. Hittade hit genom Svenskabloggares kommentarer. Stämningen är så mycket trevligare här, kan det vara så att det inte är lika mycket tolvåringar som hittat hit?

    1. Nancy skriver:

      Är också 26 år och bor i Örebro (är egentligen från Stockholm). Hittade precis som dig till denna blogg via svenskabloggares kommentarsfält.

  4. M skriver:

    Åh, nej! Vad ska jag nu göra med mitt liv? 🙁 Får väl som alla andra berätta om mig själv så länge… Hör till dem yngre på bloggen, är 13 (14 på torsdag) bosatt i Stockholm, älskar hästar & att läsa böcker. Är förresten smått beroende av denna blogg, är alltid inne här när mina lärare babblar på om grammatik & atomer haha

    1. Hmm skriver:

      Grattis i förskott! 🙂

      1. M skriver:

        Tackar tackar c:

  5. Gammelkäringen skriver:

    Tillhör gänget 35-döden. Är en ”skogsmulle”… bloggade långt innan både Blondinbella och Kenza gjorde intåg. Nu läser jag mest och reagerar över mycket i bl.a. bloggvärlden. Funderar på att starta en blogg igen, med mina egna eminenta tankar om samhällsutvecklingen på alla områden. Både i micro- som macro-format.

    Fast det ids jag nog inte.

    1. Dame M skriver:

      35-döden!!! Dog lite! Mitt nästa favvouttryck! ???

  6. Annelie skriver:

    CamCam kommer att sakna dig idag, min enda dag ledig!! Bor i Manchester UK. Nagon som bor i narheten? Jag har inga moten inbokat men jobbar alldeles for mycket 🙂

    1. Vicki skriver:

      Weey!!
      Jag bor inte nara, men namre! Surrey!

    2. Maria skriver:

      Bott i Manchester men bor söderut i England nu!

  7. A.J skriver:

    Jag som går in på denna blogg ungefär 47 gånger om dagen…. 🙁 so sad…

    Well, jag är 24, från vår hufvudstad Göteborg, eller ja, jag kommer från landet typ 20 min från storstan med bil så har stor vana av både kor och spårvagnar. Jag har ett intresse som inkluderar att inte umgås med vänner, att spela datorspel och att ha häst. Ett annat stort intresse är roadrage, det är dock inget jag valt själv men folk i bil kan vara så in i hvete efterblivna, så svordomar, ilskna blickar och gester är lite av mitt kall. Som tur är har jag inte tagit det steget längre, jag har inga vapen i bilen, inga bollträn och skulle nog aldrig våga kasta mig ur bilen för att slå sönder rutan på dens bil jag anser ha gjort något fel 😉
    Jobbar i byggbranchen och tar varje rasttillfälle att klicka in här och läsa dina texter och folks kommentarer! Löve it!

    1. Marie skriver:

      Jag bor också 20 (och typ 30 minuter ifrån Göteborg)
      Och är djup avundsjuk på dej som har häst!
      Jag är 25 år och preggo och längtar tills jag och sambon har köpt drömhuset och ploppat ut ongen så att jag äntligen kan komma upp på hästryggen igen.
      förutom det så har jag två nakenkatter, massa tatueringar, en staffordshire bullterrier hund som går under namnet ”terror bönan” och jobbar som uska inom psykiatrin.

      1. Matilda skriver:

        En till som bor cirkus 20 minuter utanför stora staden! Är 25 år, gravid i v.25 och har suttit på (mer än) en häst i mitt liv! Så hästar är kanske inte min grej men har två katter (en bondkatt och en bengal) och en schäfer på 1,5 år så här är det fullt hus (lägenhet)! Pluggar till sjuksköterska och arbetar inom äldrevården för tillfället. Kul när man hittar folk i liknande livssituationer!

      2. Marie skriver:

        Hej Matilda!
        tänk va man kan vara lika i den stora världen ändå? Har du någon instagram som jag kan spionera på? Mvh preggot som älskar att följa andra preggon. ??

      3. Sanna skriver:

        Gravida i närheten! Jag gillar! ? 24 år, gravid i vecka 31, bor i trollhättan ?

      4. Matilda skriver:

        Klart jag har det, Marie! Dock är jag kass på att lägga ut preggo bilder men känner du för att följa ändå är det såklart helt ok! matildafritzz heter jag där (hejdå anonymitet, haha), jag följer tillbaka och hoppas på lite preggo-inspo ;D

    2. Hmm skriver:

      Ha ha ett återkommande inslag på min födelsedagsönskelista är att få montera en målsökande raketmisilvapen fram på min bil pga samma ofrivilliga hobby som du har. 😈

      1. Erica skriver:

        En till som är göteborgare. Uppväxt 20min utanför Göteborg. Men bor just nu inne i centrala Göteborg med fluffig hund, son på 15månader och sambo.
        Jag glömde nog nämna min ålder på 25år. ?

      2. A.J skriver:

        Hahahaha sen vill man gärna berätta för både bekanta och obekanta vilken IDIOT man nästan krockade med i rondellen vid kållered köpstad och hur URBOTA KORKAD han var som trodde han skulle kunna hinna före mig. För ja, det är en tävling. Jag skulle inte kalla mig dålig förare eller oansvarig men jag får faktiskt lite ångest om någon hinner köra före mig i filen bredvid vid rödljuset…

      3. Hmm skriver:

        Fixar missilen. Svårt att köra förts med exploderad bil. 😎

      4. alice skriver:

        Erica
        Uppvuxen 20 min från gbg? Samma här! ??

  8. helen skriver:

    Ok! Är 33, bor i Stockholm, gravid och hemskt illamående. Ligger just nu och äter Lindt chokladkulor till frukost!:)

    1. S skriver:

      Jag är 24 och inte gravid, käkar också såna till frukost. Bästa frullen?

  9. Karin skriver:

    Lydig som jag är;40+ bor i Frankrike,rider,drcker vin ,går på coctailpartyn,har massa hundar.Kommer ihåg istort sett all vad som har hänt sen -80(vissa luckor,haha)nej skojade bara,men bott utomlands i 25 år så har inte full koll på alla swe bloggare,så Q C är grym att läsa.!

  10. E skriver:

    Sänker medelåldern med mitt inlägg känner jag… Jag är 20 år, student med två jobb som vill lite för mycket men inte anser att det är nåt dåligt. Kan hända att jag skrattar lite när bloggarna klagar på sina jooobbiga liv medan jag försöker balansera heltidsstudier och mina jobb. Jag hade däremot inte bytt deras liv mot mitt, så det så! Går in på den här bloggen liiite för ofta men det skäms jag inte för. Den är bättre än alla dagstidningar. Ingen bullshit, liksom. Behöver ironin den ger, jag tror att Camcam och jag hade kommit bra överens irl.

    1. Dania skriver:

      Är också 20 år! Vilka slags jobb har du? Själv jobbar jag inom barnomsorg, allting annat känns nästan omöjligt att få.

      1. E skriver:

        Jag jobbar extra inom administration och på restaurang! 🙂

      2. Hanna skriver:

        Jag är också 20! från Göteborg, studerar till… Förskollärare!!! Jobbar på ett gruppboende då och då, nyligen inflyttad med min pojkvän till en nybyggd lägenhet!! Va kul att det finns folk i min ålder som läser denna blogg ?

    2. A skriver:

      Woho! Jag är också 20! Men bor på andra sidan vattenpölen, i Finland! (Vasa, om de finns nån annan finlandssvensk här som undrar)
      Har ångest för att jag borde läsa på mitt inträdesprov till universitetet, men kan inte läsa för att jag har så mycket ångest. Spenderar därför allt för mycket tid surfandes på youtube och diverse bloggar.

      1. Johanna skriver:

        Nå moro. Va roligt att hitta en annan Vasabo här också 🙂 är 23 (24 om en dryg månad) och bor i Stockholm men drömmer om att flytta ännu längre bort. Balanserar jobb, träning, distansförhållande och livet

      2. C skriver:

        Jag är också från andra sidan vattenpölen. (bor i närheten av Jakobstad) 20 år, studerar och jobbar vid sidan om, gillar att läsa både bloggar och böcker.

      3. Elin skriver:

        28-åring från Jeppistrakten med bopålarna i Åbo som försöker komma ut från universitetet.

      4. Elin skriver:

        Ja det är inte bopålarna som försöker rymma utan jag som försöker bli färdig. Oj vilket syftningsfel haha : )

      5. Iza skriver:

        Jamen hejsan! Ännu en 20 årig Vasaflicka här heeeej! Har dock nyligen flyttat till Pargas och har cirka 0 vänner/bekanta att umgås med här i södra Finland så spenderar tiden med att jobba och läsa bloggar. </3

    3. Andrea skriver:

      Känner att lite sydkustrepresentation behövs 😉 är från Esbo men har bott i Stockholm de senaste åren. Vart ska du söka in?

  11. J skriver:

    25 år från Lappland. Sambo och en snart tre årig son. Älskar spel och musik. Sysslolös atm, men börjar studera igen i augusti.

    1. Fia skriver:

      Jag är åxå från Lappland ??

  12. S skriver:

    22-årig ölänning här!

    1. Olivia skriver:

      Trevligt med någon i närheten, 24-årig kalmarit!

      1. Elin skriver:

        20-årig ölänning här som nu bor i Kalmar!

  13. Belle skriver:

    21 år och musikalartiststuderande! Bor i Stockholm, shoppar alldeles för mycket och älskar den här bloggen mer än rekommenderat.

  14. Sofia skriver:

    30, snart 31, bosatt utanför Lund. En tosig fyraårig dotter, en till påväg i magen (v31), två jackrusslar och en häst ? Älskar den här bloggen då jag inte läser alla bloggar för tillfället men gillar updates om dem ändå! Och såklart Q CCs underbara humor!!
    Puss!!

  15. Berra skriver:

    Berra, 26 år från Mariefred. Trädgårdsmästare som endast har två veckor kvar på föräldraledigheten. Jag är ofrivilligt asocial och är bästa vän med min dotter på 16 månader, vi ligger mentalt på samma nivå. Väntar ihärdigt på att min man ska finna bäst betalda jobb för en betongingenjör så jag får ägna min tid åt att skriva barnböcker.

    1. Fruktis skriver:

      Du låter lite som mig<3 Drömmer också om att skriva barnböcker!

  16. Fruktis skriver:

    35+ konstnärswannabe i Stockholm som försöker läsa medicin men allt för ofta halkar in hit, särskilt på jobbet inom vården… Djurälskare utan barn med barn-och-kreativ längtan…
    Finns det någon likasinnad så kommentera gärna!!!
    Växter, djur och färg är stora intressen och nya vänner alltid välkommet!!

  17. Dame M skriver:

    34-årig skaaaauuuning typ Helsingboring – icke gravid (bara för att vara lite egen), överlag icke barnberikad (eller med viljan till det atm – sånt måste förklaras i min ålder!) eller kattberikad (min kissepisse dog efter 16 års trogen crazycatlady-tjänst för några år sedan och jag har fortfarande inte kommit över det) och smuttar på ett glas bubbel (yes, min man fixade finfrulle idag och yes, autocorrect fick det till bibel men det är det sista jag smuttar på), gillar parentestecken uppenbarligen, och knäfaller Queen CC. Häpp!

    1. A.J skriver:

      Åh så härligt! Att du som jag inte har och inte vill ha barn! Tycker inte det är fel av alla som vill ha barn att vilja det men fick lite ångest av alla som kommenterade att dom var i min ålder (isch 25) med barn eller med barn påväg! Tror aldrig jag kommer vilja ha barn (fastän att ALLA alltid säger att jag kommer ändra mig, något som faktiskt kränker mig lite och jag är nästintill okränkbar)… Sen så är du crazy catlady like me! Fick ett hugg i hjärtat när jag läste att din kisse hade gått bort 🙁 mina huskatter är ca 1 år gamla båda två och skogstokiga 🙂

      1. Josephine skriver:

        Hehe ja, och jag har barn och skulle aldrig kunna tänka mig att ha en katt.
        Gillar dock mest personer som varken pratar om barn eller katter.

        😀

      2. K.A.T. skriver:

        Jag är 37 nu, men har fortfarande inte ”ändrat mig” när det gäller det där med kids (dvs att inte vilja ha några), trots allmänna påtryckningar från vänner & familj – dock lyckligtvis inte från min sambo som har samma inställning som jag :-). Men jag håller med dig om att det är rätt irriterande att alla lite nedlåtande tror att man är en stackare som bara inte fattar bättre just nu, men till slut kommer att inse att man bara ”måste” ha barn för det är ju sååå underbaaart! Jag är helt införstådd med vad det innebär att skaffa/ha barn & har fattat mitt beslut utefter detta (& min personliga åsikt är att jag tror snarare att det är många som skaffar barn som är de som inte insett riktigt vad de gett sig in på, men det är ju inte så mycket att göra åt då – bara att gilla läget & kämpa på)! Drar dock inte alla över en kam, för vissa är det livets stora mening att uppfostra barn & då är det ju självklart det man ska göra (om man kan). Jag har annat jag vill ägna mitt liv åt.

        I övrigt så bor jag på gränsen nv Skåne/s Halland och har också katt. Och hästar. Och en möjligtvis lite lätt ohälsosam besatthet av denna blogg. 🙂

  18. Lollo skriver:

    Gör väl som alla andra 🙂 ~30 år, bor i Stockholm, bloggar också, älskar dock QCC’s blogg mer haha! Inga barn men flera (o)djur och sambo.

  19. Soffan skriver:

    36-årig föräldraledig lärare/doktorand från Lund som är glad för att det äntligen finns en vettig ”skvallerblogg”!

    1. Anna skriver:

      Vad doktorerar du i för ämne? 🙂

      1. Soffan skriver:

        Inom Idrottsvetenskap!

    2. anna skriver:

      häftigt! 😀

  20. Hanna skriver:

    29 år från Umeå. Föräldraledig med mitt första barn och planer på att börja plugga så snabbt jag kan pga hatar mitt jobb. Gillar att vila.

    1. Sara skriver:

      Haha ”gillar att vila”. Så ärligt. Så hög igenkänningsfaktor.

    2. Nancy skriver:

      Haha det där med att ”gillar att vila” känner jag igen 😉 Själv trivs jag inte heller så bra på jobbet och jag längtar efter att ta min examen (snaaart så) så att jag kan säga upp mig och resa runt i ett par månader.

  21. Sara skriver:

    Har Queen C gjort en undersökning om medelåldern här inne? Vore intressant annars! Medelåldern verkar högre än vad jag trodde, av kommentarerna att döma!
    Jag hjälper till med att sänka Medelåldern lite, med mina ynka 21!

  22. Therese skriver:

    Älskar oxå denna bloggen! Inte ofta jag händer på svenskabloggares ? Haha.

    Jag blir 24 år i november. Har en tös på 5 månder som jag älskar mer än nåt annat. Jag o sambon ska gifta oss nästa år o börjar redan planera lite.
    Läst diverse bloggar sen gymnasiet haha. Gillar blondinbella o kissie o läser tyvärr gabjossans blogg.
    Tröttnat på kenza o foki, bara massa regnbågar o enhörningar 😛

  23. Eva skriver:

    Jag höjer medelåldern med mina 61 år. Har just pensionerar mig så här lite i förväg. Var så trött på ankdammen media så nu gör jag bara en massa härliga resor, tränar och gör en del kosmetisk kirurgi för att se yngre ut. Läser många bloggar och förfasas över ungdomen 🙂

    1. Gammelkäringen skriver:

      Jag slår dig med ett år, Eva! 🙂
      Har även jag slutat jobba. Tröttnade helt enkelt.

  24. anonym skriver:

    Jag är 23 år, bor i Växjö och pluggar heltid samtidigt som jag jobbat extra för att få ihop det! Har även en liten mops som fyller mina dagar med en massa upptåg !

  25. alice skriver:

    Göteborgare på 29 år här….jäklar vad fel det kändes att skriva den där 9an! Var inne på både 5 och 7 först, så den här kommentaren förde med sig en smärre ålderskris.
    Förutom att hänga här jobbar jag som ett svin och när jag inte gör det tränar jag som ett svin och när jag inte gör det rostar jag mackor och läser bloggar.

  26. Alexandra skriver:

    27 år, gift, mammaledig med första barnet, jobbar annars som IT-tekniker. Det här är numera den enda bloggen jag läser, tröttnat på alla andra. 😉

  27. ugglan skriver:

    23 åring med aspergers, läser denna blogg lite för ofta (om man nu kan det hehe) och försöker klura ut vad man ska göra med livet. Älskar koreanska tv serier och läsa böcker 🙂

  28. Olivia skriver:

    26 år från Örnsköldsvik. Står i detta nu ute i skogen och övningsskjuter hagel, haha. Jag håller på att ta jägarexamen! Annars jobbar jag som personlig assistent och älskar livet 😀

  29. Hel skriver:

    26-årig stockholmare som är bosatt i Berlin sedan några år tillbaka. Försöker hanka mig fram som konstnär och gör lite översättningsjobb för att klara räkningarna. Vad många vi är som har hund här??

  30. Maja skriver:

    24-årig skauuuning som är inflyttad till Sthlm och jobbar som lokförare! Stor stad, stressat folk. Älskar black tower, träning och att kolla på dr Phil (jag hör hur det låter. Min sambo påminner mig varje dag).
    Inga fler inflyttade i Stockholm?

    1. Lina skriver:

      Maja du låter skön! Häng med mig så ska jag lära dig dricka godare vin och berätta allt nödvändigt du behöver veta om staden!

      1. Maja skriver:

        Om du tycker att jag låter skön så är antagligen du skön! Hänger gärna.
        PS. Dricker inte rött så där är det kört. DS.

  31. Elsa skriver:

    Hej Hej!
    Sänker åldern lite med mina 18 år! 😀
    Hittade denna bloggen för några månader sedan och blev fast direkt! 😉
    Går snart ut andra året på ekonomiprogrammet och bara längtar tills jag kommer ut i jobblivet! #tröttpåskolanhehehe
    Bor förresten norr om Jönköping, inte sett nån härifrån än, med min kille och vovven som hänger på 🙂

  32. Amandaa skriver:

    26 år från Sthlm 🙂 läser denna blogg hela tiden, sjukskriven med diskbråck så mellan alla övningar så klickar jag in här :p

  33. Amamda skriver:

    28 år från Göteborg, men bosatt i Edinburgh sen 2008! Gift med en Australienare och har 3 barn! Läser den här bloggen för att hålla koll på vad som händer i bloggvärlden i Sverige! Bra och roliga uppdateringar 🙂

    1. A skriver:

      Åh, älskar Edinburgh! Pluggade där för länge sen, bodde borta vid Haymarket.

  34. Elin skriver:

    Här är en 25-åring från Göteborg, pluggar på högskola för dubbla kandidatexamen (vilket låter vilseledande ambitiöst, jag pluggar mest för att då kan man ta sovmorgon varje dag), har häst och sambo. Jag gillar glass, djur, internet, TV och att sitta. Gärna allt kombinerat. Ogillar folk, särskilt de som vill prata om politik och/eller kosthållning.

  35. Mikaela skriver:

    31 år, Stockholmare, gift med en musiker, mamma till två barn (7 o 1). Funderar på att börja plugga i höst annars krigar jag på med ekonomijobb. Tränar ibland, är ganska vanlig o ganska glad! Väldigt lycklig. Hmm men inte så spännande liksom? :))

  36. Dinosaur skriver:

    25 år, dansk i Danmark (CPH), inga barn, inte gift, festade alldeles för mycket i går, vaknade med två McD cheeseburgare bredvid mig i sängen. Har lärt mig svenska genom svenska bloggar.. Det kanske inte är bästa sättet at lära bra svenska.

    1. anna skriver:

      HAHA, jag dör! cheesburgare <3

  37. Elin skriver:

    Här är en till från Finland. Jag bor ca 20 km från Vasa. Är 26 år, gift och har tre söner. Älskar denna blogg. Har nästan slutat läsa andra bloggar, för denhär sammanfattar all ”viktig info” 🙂

    1. My skriver:

      Också en från Finland! 🙂 26 årig mamma till en pojken o bullen i ugnen som vi har ? ca 50 km från Helsingfors bor vi!:)

    2. Rebecca' skriver:

      80 km söder om Vasa här. 22 år, studerar i Vasa.

  38. Johanna skriver:

    Umh – mer 35Döden, fast känner mig som 22…(räknas det?) samlar på skor (because of reasons) Hästtjej ”mellan hästar”, jobbar med IT och mode.

    Älskar humorn och självdistansen i CamCams blogg samt att kommentarerna är mer avslappnade.

    Passar på att önska ett dröminlägg:
    DemaRoller/Skinroller/Bodyroller-collage från de bloggare som faktiskt laddade upp poseringsbilder- hittar tyvärr bara rester av inläggen…jag inser också att detta är 2012/2013 och avses därmed som typ järnåldern i bloggvärlden. 🙂

    (Förtydligande: Jag äger ingen roller och planerar dessvärre ej heller att införskaffa mig en sådan – men undrar liksom vad som hände med ”Microhålen i huden” och allt det där… )

    en snabb googling
    http://www.dessies.com/2013/06/26/dermaroller/
    http://www.dessies.com/2013/04/29/fa-finare-hy-med-dermaroller/
    http://kissies.se/bodyroller-basta-produkten-i-sommar/
    http://www.paow.se/tips-5/
    http://hugorosas.se/dermaroller

    1. A skriver:

      Även DennisM la upp bilder på den och jag tror han krängde dem via dmretro också.

  39. Frederica skriver:

    31-årig Malmöbrud, jobbar som sjuksköterska och däremellan hänger jag med mina hästar, katter och ja, mannen då förstås. Tänkte skriva nåt mer fyndigt men idag är det 24 grader och blir hjärnan lite mosigare än vanligt.

  40. Malin skriver:

    28 år, västeråsare som numer bor i Sthlm, gravid i v 26, jobbar som optiker.
    Älskar bloggar om andra bloggar, så himla smidigt!

  41. Viktoria skriver:

    21 år här, gravid med barn nr 2. Har även både hund och katt. Bosatt i Sundsvall och jobbar heltid som försäkringsrådgivare!

    1. Malin skriver:

      Kul med en till sundsvallare! 😀

      1. Sara skriver:

        Håller med!
        Mvh, ännu en sundsvallare ?

  42. Julia skriver:

    25år bor i Minnesota USA, lajvar lite hemmafru atm så dricker kaffe, läser denna blogg, klappar katten, bakar bröd och klipper gräset. Antagligen är det crazy att en kvinna klipper gräset här borta, så går all in och trimmar kanter och kör med lövblåsen också. Oh yeah :’)

    1. anna skriver:

      hahaa, go for it!!

  43. Hanna skriver:

    30-årig tjej från Götet. Fastnade så för Cams humor och skrivsätt. Skönt med en blogg som är intellektuell fast om skojiga, tramsiga saker. I like. Och all cred till Camcam som uppdaterar så flitigt!

    Annars renoverar jag hus, pillar i trädgård, skriver C-uppsats, dagdrömmer o promenerar och älskar allt som stavas mat/sött. Kram på er

  44. Jackson skriver:

    21-årig tjej från landet, jobbar 65% på ett företag som säljer barnkalas saker 🙂 Älskar manga/anime, musik, djur, vänner, böcker, skrivning, internet och såklart den här bloggen! Keep it upp CamCam! (Y)

  45. Julia skriver:

    24 årig Ystad-bo. Har en dotter på 7 månader så är mammaledig just nu, jobbar annars som personalchef på ett bad.

    1. F skriver:

      Woho, är också Ystad-bo! Eller nåja, bor en bit utanför men gick mellanstadiet och gymnasiet i Ystad. Är 23 år.

  46. Anna skriver:

    30-årig inflyttad stockholmare här. Ursprung i Småland och hela 20-årsåldern bosatt i Värmland så därför stolt innehavare av konstig dialekt. Tycker att Anna är ett tråkigt namn, mest för att minst fyra Annor kommenterar i CamCams blogg. Jobbar elevsocialt på högstadiet och älskar det. Jobbar också på att göra barn, tyvärr utan framgång hittills. Fler som behövt vänta länge på det efterlängtade plusset?

    1. anna skriver:

      hej Anna 😀

    2. Malin skriver:

      Hej Anna, du är inte ensam! 2 år tog det för oss, jag blev diagnostiserad med pco under tiden, men finns hjälp att få. Kram

  47. A skriver:

    Ja men jag hänger väl på då när så många andra presenterat sig 😀

    28 årig tornedaling med 2 barn, hus och hund.
    Helt mammaledig fram till 7 juni då jag öppnar min alldeles egna frisörsalong i anslutning till huset 🙂

  48. Charlie skriver:

    Jag är en 42-år exilskåning (som är 25 år i huvudet och 65 år i kroppen). Jobbar på universitet. 2 barn. Bor i huvudstaden. Har en synnerligen normal/trist/osexig vardag och stortrivs med det. Är en så kallad återvändare i hästvärlden (hobbynivå) efter 20 år på hästrygg och 15 års uppehåll. Älskar att läsa bloggar även om jag nog är för gammal för det. Tycker den här bloggen är toppen. Det är dagens bästa, mellan admininistration av knepiga mail, när CamCam uppdaterar här!

  49. Lovis skriver:

    23 år, Malmö, pluggar historisk arkeologi. Frilansar som illustratör och är specialiserad på fotorealistiska hundporträtt (beställ av mig hej det är billigt, snabbt och jag är rätt duktig). Uppfostrar en 6 månaders blandrasvalp med min sjukskrivna sambo, hunden är mitt liv. Riktigt bortskämt litet djur. Diggar bloggar eftersom jag är rätt så osocial och gillar att ha lite koll från soffan.

    1. anna skriver:

      ååååh, hur får man kontakt med dig då? 😀

    2. Lina skriver:

      Men hur beställer man av dig då? Ge oss en hemsida! Ge oss en mejladress! Ge oss din portfolio! Ge oss en chans att köpa hundporträtt!

      1. Lovis skriver:

        JAG TRODDE JU INTE ATT NI SKULLE HOPPA PÅ DET TÅGET. Märkligaste stället någonsin att få jobb ju! Är rätt ”instängd” men jag lägger till min insta som website för det är det lättaste sättet att få tag på mig /hemlig chej. Brukar mest ta jobb från folk som blir refererade till mig heheheh…..

  50. A skriver:

    Allt snack om Anna Book och hennes pasta som inte var hennes pasta fick mig att gå in på hennes Instagram nu ikväll (hennes instagram är läskig föresten, hashtag overload och plastiga filter som slätar ut hennes hud till porslin). Hon har tydligen slagit sönder ett glas och skurit sig i fingret. Påstår hon. För det är väl inte bara jag som tycker hennes ”blod” ser exakt ut som smoothien från bilden innan? Jag tror hon hittade på för att få lite sympatier, hennes följare är nog samma gäng som hänger hos GabJoss, samma uttryck och fanatiska känsla…

  51. M skriver:

    Hoppar på det här presentations tåget också då eftersom alla andra gör det. 🙂
    snart 25, nyutbildad zumba instruktör så kikar in här när jag tar paus från all koreografering, vilket kan bli lite väl ofta mellan varven 😉

  52. Oliwa skriver:

    35-döden, mamma, fru, författare, Operations Manager på stora Telecombolaget, snart studieledig för att ta chansen att down-shifta medan sladdisen är liten. Exil-upplänning som numera syns i staden med Sveriges kanske fulaste dialekt. Håller tummarna för att kulturen lever vidare asis i det här kommentarsfältet. Det är ju roligt på någon nivå med folk som hetsar över att BB:s unge utan hjälm grenslar en 35cm hög cykel på en gräsmatta men det börjar kännas tjatigt.

  53. IdaMaria skriver:

    Ääälskar att det snart är uppe i 100 kommentarer med folk som presenterar sig och skriver!
    Själv är jag nybliven 24-åring, bor i Varberg sen 3 år tillbaka och är från början från Sveriges andra kustlinje. Den här sidan är den mest besökta i min historik på telefonen, av självklara anledningar. Älskar för övrigt att läsa, äta (allt), träna och ligga i soffan med Netflix på en skärm o närheten!

    1. anna skriver:

      haha, när du skrev ”äta (allt)” var det första jag tänkte på skalbaggar av någon konstig jäkla anledning 😀

      1. IdaMaria skriver:

        Hahaha! Alltså ja, nej, jag syftade nog mer på saker som inte kryper. Typ kladdkaka, pasta och tacos!

  54. Ace skriver:

    Malmö brud här på 23 år, fyller 24 i september 🙂 jobbar som pilot och flyger Boeing 737 runt omkring Europa dagarna i ända!
    Flyttar till Amsterdam i sommar och därefter eventuellt ytterligare en flytt till Sicilien, åker dit flyget tar mig! ^^
    Skit kul att läsa vad ni har skrivit här, tänk att det finns så många spännande människor! 😀

  55. Alli skriver:

    Snart 23-åring som är inflyttad i Dalarna sen sju år tillbaka. Utbildar mig till undersköterska på komvux och jobbar som vikarie på hemtjänst. Bor med min fästman och våra tre katter (crazy catlady rakt igenom).
    Läser den här bloggen slaviskt varje dag, särskilt när jag borde studera till mina tentor 🙂

    1. Annie skriver:

      joho en person som befinner sig i de här delarna 🙂 jag bor typ i Dalarna men på andra sidan gränsen i Norge.

  56. Tornedaling skriver:

    25-åring som huserar i Pajala, en liten kommun belägen norr om polcirkeln i självaste Norrbotten och Tornedalen. Njuter av en annalkande midnattssol. Myggfritt en månad till. Sjuksköterska inom akutsjukvård till vardags; mamma till en tvåårig pojke, sambo, husägare och ordfascist övrig tid.

    Läser enbart denna blogg, en av få bloggar som faktiskt är vettig. Majoriteten av de övriga bloggarna innehåller sånt vedervärdigt språk så min hjärna börjar krulla sig.

  57. Elin Elversson skriver:

    27årig (27 och ett halvt om vi ska vara helt ärliga) brud born and raised i Göteborg.
    Jobbar som lärare och älskar sarkasm och ironi (vilket lärare över lag har jävligt svårt för/brist på av någon konstig anledning). Jag tycker att göteborgare som inte håller på Blåvitt är dumma i huvudet och jag skulle kunna käka bea till allt. Seriöst, till allt!!

    Har två barn men har aldrig riktigt känt mig bekväm bland andra föräldrar (mammor). Kan inte riktigt relatera till dem. Gjorde förresten något helt sjukt: med sista barnet var jag bara mammaledig i 5 veckor. Om jag hade fått en krona för varje gång någon frågar mig ”vart är din bebis då?” eller typ skiter på sig av chock när det kommer fram att jag har en 5månaders bebis hemma så hade jag varit miljardär. Typ.

    Försökte mig på att läsa en japanskakurs en sommar men alla var manganördar och det var svintråkigt.

    Gillar chips.

  58. Hmm skriver:

    …..”så jag KOMMER inte blogga förrän ikväll!!!!!”

    Promises promises. Klockan är nu över 00 och inget blogginlägg. CamCam lovar lika tunt som de andra storbloggarna nu. 🙄

    Har besöksantalen redan stigit dig åt huvudet så du känner att vi stanna kvar trots brutna löften om uppdatering….?

    Tänk så rätt du har. 😉 😉 😉

    1. Bloggbevakning skriver:

      Och nu sitter jag här – kl 06.04 – och funderar på vilken ursäkt jag ska använda… AKUTEN! Kanske hamnade jag på akuten och la bara upp en bild på droppingången i handen på Instagram med texten.. ”Jag återkommer”…

      Eller..egentligen ska jag iväg och träna men tycker att akutenhistorien låter bättre. =)

  59. brifan skriver:

    Naturligtvis är jag en patetisk ”bitterfitta” som grottar ner mig i denna blogg minst två ggr/dag. Konstigt nog så har jag bara kommenterat två ggr! Är hela 46 år, bor i Sthlm /S-malm, singel, crazyrabbitwoman, jobbar inom vården och har nördiga intressen. Jo glömde det viktigaste! Jag har ju inget liv för jag har ju inga barn. Älskar denna blogg, den är helt i min anda.
    Fascineras av bloggare, tänk att casha in en mille om året på att skriva om att man städar, jollrar med ungen, och umgås, med mamma. Ta lite outfitbilder på det förstås. Hoppas istället att du, ärade Camcam tjänar MINST det dubbla!

    1. N skriver:

      Kaniner, barnfri OCH nördiga intressen?? Gillar du också alla bra fantasy/sci fi-filmer som kommer ut nuförtiden? För isåfall kanske jag friar..fast jag är en snart 29-årig straight tjej. 😀

  60. M skriver:

    I Göteborg kallas jag Stockholmare och i Stockholmare. Är 26 år och har flyttar mellan städerna hela livet, både frivilligt och ofrivilligt. Just nu bor jag och sambon med vår 6 veckor gamla dotter i Göteborg (om man får kalla Hisingen det?) men kommer med största sannolikhet flytta tillbaka till Stockholm inom 5 år.
    Är just nu mammaledig, passar mig och solbrännan som handen i handsken den här årstiden men lär väl tröttna lite när hösten kommer.
    Givetvis älskar även jag denna bloggen! Hamnade i skvallerbloggsträsket under universitetstiden men har dock aldrig läst ”riktiga” bloggar någonsin. Har inte heller kommenterat förrän jag hittat hit och måste säga att det råder hög klass på kommentarerna här! Min största struggle här i livet är att jag är en jävel på att särskriva men språkpoliserna här inne får mig att kämpa för att bli bättre varje dag! Bra pepp!

  61. _Victoria skriver:

    Åh, jag heter Victoria, 27 år gammal och bor någonstans i Norrbotten. Umgås med hund och pojkvännen. Ehe.. Jag har ingen aning hur man skaffar nya vänner! :p
    Jag som många andra hittade bloggen genom den andra skvallerbloggen.
    Det är inte ofta jag skrattar på internet, men Cam Cam gör en aldrig besviken!
    Första sidan jag klickade in mig denna morgon! 🙂

  62. Alexandra skriver:

    Men hur mysigt är det inte när alla skriver små presentationer om sig själva? Först när jag såg att det var 124 kommentarer tänkte jag att ”oh holy fuck, vad har hänt i bloggvärlden nu?”

    Jag är 26 år och bor i borås, staden som alla tror att det regnar i hela tiden men vi har faktiskt fint väder också….ibland. Spenderar 8 timmar på jobbet, går och tränar på gymmet och sen äter jag oftast bakpotatis på kvällen och kollar på Real housewives. Som ni förstår har jag varken man eller barn ehehee

  63. ellinor skriver:

    bor i Umeå, pluggar såklart. kommer ifrån lappland och har bott i flera år i uppsala innan jag sa upp mig från jobbet och vågade satsa på min dröm och började studera igen ? jag har två hundar (en av dem 10 veckors valp) och en man. 25 år gammal. älskar att pyssla, rita, röra på mig och skratta!

  64. Vic skriver:

    Det var dåligt med Örebroare bland kommentarerna? Jag bor iallafall jag Örebro, pluggar it och har två katter (en tjock hetsätare till och med), spelar flöjt och gitarr samt lever i diverse serier!

    1. Kimsan skriver:

      Här är en till Örebroare 😉

  65. V skriver:

    Men nu måste du komma tillbaka CAM!
    Blir skvatt galen här?

  66. Victoria skriver:

    Det här var ju hur rart som helst!
    Jag är lastgammal, hela 46 vintrar, jobbar med teknik, datorer och att skriva och typ rita (total entreprenad inom nördsektorn). Skrivandet får jag dock inte så mycket betalt för längre eftersom det är på den alldeles egna bloggen. Är från Göteborg, men har frivilligt bosatt mig mitt i skogen utan grannar utanför en småstad. Strömstad. För att hundarna tyckte att det var bättre att bo på ett torp och jag lyder deras minsta vink.

    Sen är jag ungefär lika smart som jag är lat. Och det får man välja alldeles själv hur man vill ta. Det kan vara så att jag är svinkorkad och jättealert.

    Hej hej *vinkar på alla andra*

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg