Who needs a händymän?

17:00 14 Jul 2016

Monas Universum:
mona
Innan du läser det här inlägget av Mona så föreslår jag att du sätter dig bekvämt till rätta, kanske med ett glas vin och mysbelysning utan störningsmoment för det här är en läsning som bör ske utan avbrott.
Man går nedåt i texten och tänker att, men näääää….inte kan han väl..?
Men jo..det kunde han.

Hur kommer det sig att vissa män inte inser sina begränsningar? (risk för viss kränkning kan förekomma)

Ett av mina ex hivade nästan en Malmbyrå från balkongen i LA efter att han svurit och byggt i flera timmar utan att få ihop den. Det slutade med att jag fick skicka iväg honom för att sedan själv bygga klart den.

Samma sak med M – vem var det som fick installera om elen på bonusdotterns sminkspegel efter att han gjort ett tappert försök utan att få den att lysa?
– Yours truly –

Jag skulle aldrig ge mig på saker jag vet att jag är kass på – grilla kolgrill till exempel. M fick ge den stackars glöden konstgjord andning igår efter att jag tagit på mig ansvaret för den.
Okej, okej..jag kommer aldrig ge mig på det IGEN men eftersom jag enbart grillat engångsgrill och gasol tidigrae så visste jag faktiskt inte att jag sög gammal getpung på att grilla med kol – men tro mig. Nu vet jag.
I morgon håller jag mig till att hacka sallad medan männen får mäta musklerna ute runt glöden.

Tack Emily för tips.

4 kommentarer | “Who needs a händymän?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. I. skriver:

    Fast allvarligt, ge inte upp något efter en gång och säg att du suger på det? Javisst om du inte vill lära dig det, men hur mkt kan man bra första gången…? En körlektion – nä jag suger på det här, jag ger upp.

  2. Kicki skriver:

    Hej på dig!
    Kan du skriva och undersöka My martens…som många bloggare har tagit avstånd till Magda Graaf,Madeleine ilmrud och Johanna toftby Monas universum m.m

    Vad kan ha hänt?

    1. Millan skriver:

      Det är jag också galet nyfiken på!!!! Speciellt gällande My, Maggan Madeleine och hon med alla barnen från familjen annorlunda. Verkar vara en rejäl härva

  3. Miccan skriver:

    En riktig härva är det,och man kan väl säga som så att bara för att man skriker högst så är man inte utan skuld till att det har blivit som det är.
    Sen är det oerhört tråkigt att någon mår psykiskt dåligt och har åest det är ingen lek

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp