Lika straffbart som våld..

16:00 18 Dec 2016

Katrin Zytomierska:

katt

Katrin Pyto klappar sig själv på axeln för att hennes barn aldrig gnäller. Hon tycker gnälliga barn är fullständigt vidrigt och helt oacceptabelt.
Det är lika straffbart som våld i hennes värld.

Vet du vad som är helt oacceptabelt i min värld?
Den tjockmobbing du hållit på med i flera år – på din blogg, instagram, Malou efter 10, Debatt mm. Behöver jag fortsätta?
Dina ungar kanske inte gnäller men de är jävligt snabba på att påpeka andra människors vikt som någonting negativt – inklusive din egen nu under din tredje graviditet.
Det är i min värld värre än gnäll. 

9 kommentarer | “Lika straffbart som våld..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. anonym skriver:

    Håller med. Hemskt mobba någon för den för tjock eller något annat som någon stör sej på i utseendet. Hör jag något sådant så säger jag ifrån o då tänker jag på att tex jag ser ett barn som blir mobbad. Tål inte när barn o djur råkar illa ut dom har ju svårare o försvara sej. Fattar inte att hon länge sagt elaka saker om dom med övervikt. Det är något hon inte kan sluta med. Hemskt för dom drabbade.

  2. Mija skriver:

    Hon verkar inte lyssna på vad hennes egen käft glappar om! Är så less på hennes mobbing genom åren. Hon gnäller själv om allt.

  3. Samoa skriver:

    Tror hon snackar jäkligt mycket skit också. Jag tittar på familj vecka för vecka där Bingo är med med både hans dotter och pojkarna och de verkar vara helt vanliga barn. De har gnällt medan bingo filmar så…. Ja.

  4. Lövet skriver:

    Har någon en rimlig förklaring till varför Dessie har lagt upp en bild av sig själv på Insta där hon 1. inte visar någon bröstvårta. 2. taggar bilden med #freethenipple ?

    1. TP skriver:

      Troligtvis syftar hon på att hon inte har någon bh, vad det nu ska spela för roll

  5. Keso skriver:

    Lustigt, det enda Katrin gör är att gnälla. Jag har då aldrig hört något positivt eller upplyftande komma från hennes mun. Barn som gnäller behöver starka och tåliga föräldrar och tur för Katrins barn att dom inte gnäller för hon är den svagaste och gnälligaste människa som finns. Tur i oturen helt enkelt för hennes barn.

  6. Anonym skriver:

    Helt orelaterat till inlägget men…

    Den stora matdiskussionen som var i kommentarerna för ett tag sedan, där det pratades om vegetarisk mat. Jag var en av dom som (på skoj) sa att jag skulle kunna äta en hundvalp, om det var god sås till. Jag åt jättemycket kött innan, flera gånger om dagen. Många skrev vettiga saker i kommentarerna och jag började läsa på. Nu är jag vegan! Jag mår skitbra!
    Jag ville bara säga att trevliga konstruktiva kommentarer kan ändra någons liv. Man måste inte ha hård ton för att höras 🙂

    Glad advent på er, polare

  7. AJ skriver:

    Åh herregud, Katrin är ju en av de gnälligaste jag känner till! Snacka om att kasta sten i glashus…

  8. Ei saa peittää skriver:

    Hoppas att den gnälltanten aldrig kommer att få ett flickebarn, gnälltantens viktmobbning skulle bergis orsaka en och annan ätstörning hos flickan. Ifs spelar könet kanske inte så stor roll, hennes söner verkar redan vara på god väg att utveckla osunda tankemönster kring vikt och mat.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp