Stackars liten..

17:30 18 Dec 2016

Kissie:

kissie

Kissies vovve Cloe är sjuk och har fått besöka alla djurs favorit – veterinärenför att ta reda på vad som är fel med henne.

Åh, det gör så ont i hjärtat när ens djur är sjuka eller skadade.
Tjocka Hetsätarkatten åkte på rejält med däng av en katt i grannskapet när vi precis flyttat och han börjat gå ut på innegården i tron att han var den enda hankatten i världen, och han var så chockad efteråt att han vägrade lämna sin korg och åt inte på 24 timmar.
Om han vägrar äta – då ska man bli orolig!!
Men som tur väl var så kunde diagnosen ställas till endast ”trasigt ego” och eftersom han har ett minne som en guldfisk så var det lite av en 24 timmarsdiagnos.

Tjocka Hetsätarkatten och Lilla ‘Nöboll skickar stora krya på dig-kramar till Cloe och hoppas att hon mår bättre snart igen!

love

5 kommentarer | “Stackars liten..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jossefin skriver:

    Men gå ut att dricka när hennes ”bebis” är sjuk är väldigt omtänksamt… om jag hade en bebis är det nog det sista jag skulle göra.

  2. VixiePixie skriver:

    Fy! Att ens djur är sjuka är fan bland det vidrigaste som finns. Fick avliva min ögonsten, världens finaste huskatt, för en månad sedan pga svår cancer 🙁

    Krya på sig, Cloe!

  3. Anonym skriver:

    Saknar än idag min fina ”lillasyster”. På nyårsafton 2013 somnade hon in.. Hon bara la sig i sin bädd och vaknade inte igen.. Bara nio år. Usch. Spridd cancer i buk ock bäcken. Hon skulle avlivas hos veterinären bara några dagar senare men hennes kropp orkade inte.. Det har snart gått tre år och det känns fortfarande jättekonstigt när hon inte kommer och möter en vid dörren när man ska hälsa på hos mamma o pappa. Här sitter jag och storgråter… 🙁 Saknar henne så!

  4. Mummi skriver:

    Jag miste min hund på grund av obotlig sjukdom för ett par veckor sedan och det är fortfarande helt färskt för mig. Han var min vardag, mitt liv i 10 år och nu finns han inte mer. Om jag var 15 när jag fick honom och är 25 nu, vem är jag då utan min godisbit? Att inte ha någon att gå ut med på morgonen är den värsta påminnelsen, så fort jag vaknar tänker jag att han ligger och myser under min säng, men det gör han inte. Han kommer aldrig att mysa mer, aldrig mer njuta av livet.
    Man måste ha haft ett djur för att kunna förstå hur vi djurägare känner för våra älsklingar. Varje gång jag hör om ett sjukt djur så blir jag ledsen 🙁 jag håller tummarna för Chloé

  5. c skriver:

    Krya på dig lilla Cloe! <3

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp