Paow är singel igen..

12:00 19 Dec 2016

Paow:

paow paow2

Jag kan inte påstå att jag är så där jätteförvånad med tanke på hennes svartsjuka och hans respektlöshet mot henne. Det var liksom bäddat för en katastrof och nu verkar den alltså ha inträffat – I Thailand dessutom – dit paret åkt för att jobba på Grabbarna Grus i 3 månader.

Det spekuleras i att paret varit med i Temptation Island och att detta kan vara anledningen till uppbrottet. Jag är tveksam till det eftersom Paow postat bilder från Thailand som inte på något vis verkar vara del av en tv-inspelning.
Kan det vara så att den där ”Mimmi” – ni vet, anledningen till Paow svartsjuka utbrott eftersom hon och Mattias stämt träff i just Thailand – haft en finger med i spelat och orsakat ett uppbrott?

Ingen som vet, ingen som vet men känner jag Paow rätt så kommer vi nog få veta detta alldeles snart – speciellt om det är han som fuckat upp!

Tack för tips, A-H!

22 kommentarer | “Paow är singel igen..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ah skriver:

    ..*gör mig redo för att läsa nästa uthängning på hennes blogg*

  2. Esra skriver:

    Hon skrev väl någonstans att det skulle på Fullmoon Party? Där är ju alla fulla, höga och kåta, kan ju hänt nåt där i stundens hetta.. Menar, vem gör rätt val med alkhol och knark i kroppen? (ja ja man ska inte skylla på det..)

  3. anonym skriver:

    Stackars paow o vad en del har hårda kommentarer varför då. Syns att hon gråtit mycket ögonen är jätte svullna. Inte kul men jag kände på mej detta skulle hända. O hon som skrev han är jättesnäll. Nej vad tråkigt för henne.

    1. M skriver:

      Var står det att det är han som varit taskig med henne? Kanske är hon själv som gjort något som sedan resulterat i att han fått nog och därför gjort slut med henne?

      1. anonym skriver:

        Har inte du hört vad camcam skrivit om o inte bråka. Jag skriver min åsikt ok men vill inta Ha någon igel efter mej som kommenterar. Ok!!! Vi har alla olika åsikter men håll dej till din egna tack.

        1. M skriver:

          Jag ställde sakliga frågor och visade på att det kanske kan finnas andra vinklar och orsaker till att ett förhållande tagit slut. Eller vet du något mer om Paow och Mattias tjafs som vi andra inte vet? Exakt orsak till uppbrottet? Berätta gärna isf.

          På vilket sätt menar du att jag bråkar?

    2. Sannie skriver:

      Låt mig presentera dig för kommatecken , och subjunktioner (att, så, medan etc). Det är så fruktansvärt svårt att läsa dina kommentarer ibland, och förstå vad du menar.

      1. Jenny skriver:

        Men lägg av! Det kanske är dyslexi som ligger bakom.
        Hoppa över inlägget om det stör dig.

        1. Anonym skriver:

          Påverkar dyslexi förmågan att använda skiljetecken? Försöker inte vara nedlåtande, undrar på riktigt då jag själv inte har nån koll på det. Nån får gärna upplysa mig! 🙂 Tack på förhand, babes!

          1. Suss skriver:

            Jag tror att det beror på att många av dem med dyslexi inte läser eller skriver särskilt mycket, då det ger många ångest.

          2. vvv skriver:

            Ja det påverkar som fan, min oförmåga att sätta punkt och stor bokstav var det som fick dom att inse att jag har dyslexi även fast jag kan läsa snabbt.

  4. SmygarBerit skriver:

    Gick då fort över. Nu är hon ihop igen, hehe

    1. Christina skriver:

      Haha, såg det jag också. Tvära kast i bloggvärlden?

  5. Johanna skriver:

    Sitter och funderar på hennes naglar. Herregud va långa 😀 kan tycka det är snyggt men skulle aldrig själv kunna ha. Får rysningar när jag tänker på att jag skulle försöka peta i och ta ur mina kontaktlinser med sånadär naglar 😀

    1. Svea skriver:

      Håller med …..ser äckliga ut. Jobbar inom vården och har sett vad som kan finnas under dessa ”kattnaglar”

      1. miss NoName skriver:

        Tummnageln ser helt missbildad ut!
        Har ingen erfarenhet av akrylnaglar, men ska de verkligen se ut som att de kommer med en liten puckel? ?

        1. Moa skriver:

          Det blir ofta så när man gör akrylnaglar på människor som biter på naglarna, då huden nästan växer över nageln. 🙂

  6. Anonym skriver:

    Tyvärr men känner ingen empati för denna hemska människa. Som man bäddar får man ligga helt enkelt.

    1. Vivvi the one and only skriver:

      amen!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG