Mogen betyder nästan rutten!

11:00 19 Dec 2016

Dessie:

dessies

Såhär såg resterande utav min kväll ut igår efter att Theodore hade somnat. ♥ Jag satt uppe och jobbade, åt choklad, pratade i telefon med min bästis Ina i flera timmar. Hon fyllde år igår, men hon är i Spanien just nu så vi kunde inte fira henne idag. Vi satt iallafall i några timmar och skrattade högt åt pinsamheter och konstigheter man har gjort på sista tiden.//Dessie

Åh, herre min skapare – får man inte fjanta sig i telefonen längre när man är 22?
Jävlar vad jag ligger risigt till då med mina 36 år.
För några dagar sen pratade jag med en av mina bästa kompisar från USA som just nu är på Island och spelar in en skiva och jag höll på att kissa på mig av skratt av alla våra internskämt och gamla minnen. Det är ju typ det bästa som finns att bara få garva röven av sig med någon som fattar exakt vad man pratar om.
Sen när slutar humor vara roligt bara för att man når en viss ålder? Gud så dumt!

”Det är inte många 22 åringar (med barn dessutom) som sitter och fjantar sig på telefon i flera timmar.”.. 
Jag vet inte hur många 36 åringar som gör det heller men här har du en i alla fall. Handuppräkning bland kommentarerna om det finns fler!
Och mogen! Jag hatar ordet mogen i den här bemärkelsen. Mooooogen!
Sug på ordet…visst smakar det lite damm?
Men tydligen ska man sluta skratta hysteriskt åt roliga internskämt när man är runt 19…kaaanske 20 om man har tur. Så är bestämt!
Ungefär på samma sätt som jag trodde när jag var liten att alla vuxna slutade ha sex när de var 25. Det tyckte jag kändes som en rimlig gräns. 25 liksom. Då var man ju gammal. Min fröken på lågstadiet var typ 23-24 år och hon var ju lastgammal. Inte kunde väl hon ha sex och än mindre mina föräldrar!!! Jag ville in i det längsta tro att jag blev till när mamma satte på sig pappas kalsonger av misstag.

Jag vill aldrig bli mogen då! Mogen betyder nästan rutten! 
Sug på den, din dammråtta! =)

29 kommentarer | “Mogen betyder nästan rutten!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maja skriver:

    Hade nog inte överlevt om jag hade varit mogen. Dött av tristes. Jag och min bästis, båda 26, säger konstant till varandra att vi aldrig ska bli vuxna. Hon har ett barn på 4 månader och inget har förändrats sen dess. Vi är nog dom fjantigaste jag vet. Men vi har ju så jävla kul.

  2. Nea skriver:

    Mina föräldrar höll också på och fjantade sig när jag var liten, de träffade vänner och hade det trevligt. Trots att de nu är 58 och 63 har de inte fortfarande inte mognat.

    Kan du inte skriva om Blondinbellas ”Inget gnäll”-inlägg?

  3. Moa.. The real, real Moa skriver:

    Åh… Herre Gud… Vad ska det här sluta?

    Vi, jag och min bästa, kan snacka i timmar om ingenting. Skratta åt ingenting… Gärna till ett glas vin på olika håll. Å vi betecknas nog som övermogna av dem i Dessies läsarskara.

    Aja… De lär sig nog att vi alla har alla åldrar i oss så länge vi lever. Jag har inga problem med att växla mellan att vara Moa 5 år och Moa 40+. Andra kanske har det.. Deras problem inte mitt. Jag är nöjd med att bara vara jag.

    Ha en skön dag alla!

    Moa

  4. anonym skriver:

    Hon var inte trevlig som skrev kommentaren men att du hänger ut henne här!? Vet du det finns människor som inte skulle klara det. Jag gillar det inte. Bloggarna har betalt och säger det är deras jobb. Men den här tjejen vet du inget om.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag tänkte inte ens på att det fanns en liten bild på henne – så tack för att du uppmärksammade mig på det. Jag har tagit bort hennes bild nu! =)

      1. anonym skriver:

        Ok vill passa på och säga att bra du tagit upp det här att man inte ska bråka med varandra här. Är helt rätt. Jag tycker vi får acceptera att man tycker olika men jag flera gånger blivit påhoppad utan orsak. Tycker inte okända ska Få skriva till andra du är störd och sånt. Jag ger bloggen en chans till. Mår dåligt av det för många klarar inte av sånt. Så jag tycker fritt fram o kommentera det du lägger upp men nolltolerans o ge sej på varandra i kommentatorsfältet. Dom som gör så vill bråka o det inte ok. Hoppas du håller med om det. Ha det fint kram.

        1. Joanna skriver:

          Fast du är faktiskt inte fläckfri du heller, ”anonym”.

        2. emblas.se skriver:

          Vill inte spräcka din bubbla eller så ”anonym”, men du verkar ha missat att större delen av internet går ut på att hoppa på varandra, misstolka, bråka, kränka, förolämpa, osv.
          I synnerhet i bloggvärlden!
          Det är inget nytt, och det kommer att fortsätta vara så. Visst är det synd, men klarar man inte av det så ska man nog hålla sig borta från internet helt och hållet.
          Simma lugnt

    2. emblas.se skriver:

      Jag är 25 bast och dricker inte ens kaffe… förra veckan köpte jag ett lucialinne för barn som var alldeles för stort för mig! Jag tycker inte om barn nåt vidare och jag äter fortfarande snö.
      Här har ni rödvinspimplande damer ingenting att komma med!

      *grabs popcorn*

      1. emblas.se skriver:

        nu råkade jag också svara på en kommentar istället för att skriva en vanlig. Så otroligt omoget av mig! ^^

  5. Elin skriver:

    Jag sa senast häromdagen spontant att jag ska skaffa hund när jag blir vuxen. Att jag är 31 år, tvåbarnsmamma med sambo, villa, icakort och två bilar reflekterade jag inte ens över. Så man är så vuxen man känner sig antar jag. Och jag och min bästis brukar också prata i timmar på FaceTime med ett glas vin. Det finns ingen jag har så roligt ihop med som henne

  6. The real Hmm skriver:

    Jag räcker inte bara upp en hand och viftar utan sträcker upp bägge armarna och viftar med hela överkoppen.

    (Sedan att jag kan tycka att vara mogen är en bra egenskap blir en annan fråga, men att ha barnasinne och ha en fjantig humor räkans inte in bland det som att vara mogen handlar om för mig 🙂 )

    1. Sofia skriver:

      Man kan vara sådär selektivt mogen och vara mogen när det förväntas och sen släpper hämningarna i vanliga fall 😀
      min man är sådär otroligt omogen Ibland (oftast), men jag ska inte säga något som skrattar åt honom xD
      men i skola och på jobb minsann, där får han höra att han är väldigt allvarlig och mogen och verkar äldre än han är :p

      1. The real Hmm skriver:

        Selektivt mogen!

        Perfekt utryck som jag kopierar direkt. 😀

  7. Bravissimo! skriver:

    Vad trevligt med ett inlägg om Dessie som inte förlöjligade henne! Du är smart CamCam! Att skriva ett inlägg som, på ett subtilt sätt och utan att på något vis ”erkänna” att du gått för långt, försvarar Dessie för att ”gottgöra” dina tidigare inlägg (rätt elaka) om henne när majoriteten av dina läsare anser att du har gått för långt. Bravo!

    1. The real Hmm skriver:

      Hmm, och det där uppfattade jag mest som en gliring…

      1. Bravissimo skriver:

        Då uppfattade du det helt rätt Hmmmm!

        1. Anonym skriver:

          Bravissimo. Det är tur att vi har Hmm som förtydligar det vi vanliga dumbommar inte förstår.

    2. ? skriver:

      Eller så visar hon bara att hon tagit till sig kritiken och lyssnar på sina läsare..? Hur kan du få det till något dåligt?

      1. ? skriver:

        Mitt inlägg var alltså svar till Bravissimo 🙂

      2. Bravissimo skriver:

        Ni kan lägga ner det här med att känna er andrahandskränkta för Camcam – tror säkert att hon har förmågan att läsa min kommentar med ett småleende.
        Ta det för vad det var – en humoristisk gliring. Och låt oss inte göra någon större grej av det här. Det här bli min sista kommentar i ärendet.

        1. ? skriver:

          Jag är inte ett dugg kränkt, har kritiserat denna blogg ibland också. Men om du inte kan ta svar så bör du kanske inte skriva 🙂
          PS. Inte ute efter att tjafsa heller

    3. Susawoo skriver:

      Fast detta är inte första gången jag upplever CamCam vara på Dessies sida. Är det din?

  8. Sanna skriver:

    Herregud, och ingen av er fattade att det var en trollkommentar? Haha jag orkar inte

    1. M skriver:

      Trollkommentar? Skulle det göra saken bättre eller?

  9. Hanna skriver:

    Hahaha ja alltså herregud när jag var barn trodde jag JÄTTELÄNGE att om man fått barn en gång så kunde man bli spontangravid närsomhelst igen efter det(hemsk mardröm), och det var så syskon kom till. Det hade jag tänkt ut och kommit fram till helt själv när jag fick ännu en kusin; det var nämligen så ofattbart för mig att min moster hade haft SEX med sin man!

  10. Tramskorven skriver:

    Korvis tramsar mycket och gärna. Har dock inga barn, men tre marsvin…

    …nu när jag tänker på det ger marsvin minus i vuxenpoängspalten. Jag är 25, jag lovar!!

    Kjamiz~~??????

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp