Ångest och resfeber.

21:16 13 Feb 2017

Therese Lindgren:

Therese och hennes kille ska åka till Ishotellet som en del av hennes Bucketlist och idag la hon ut en video från resan dit.
Det hela börjar med att Therese sitter hemma med ångesten rivandes i bröstet och vill verkligen inte åka.

Jag är så imponerad av Therese som inte låter sin ångest och psykiska ohälsa stoppa henne. Hon stoppade undan den och bara gjorde. Hon packade och satte sig i bilen och när video slutar så är hon i Umeå och mår bra.

Åh, vad jag gillar den här tjejen!

Jag är i alla fall as-stolt över mig själv. Jag har verkligen grinat mig igenom den föregående veckan, jag har haft sådan ångest, inte kunnat sova, jag blev till och med så stressad av min nervositet att jag började kräkas under torsdagen. Men jag kom iväg trots allt. Alltså, jag fattar att det inte är någonting för någon annan, för alla andra klarar ju att åka hit och dit utan att bry sig om var sjukhus och toaletter finns, men för mig är det omöjligt. Egentligen. Tänk, egentligen är det omöjligt, men ändå sitter jag här. 65 mil hemifrån och mår bra. Jag är nervös och rädd, det ska jag inte ljuga om, men jag är här. Trots allt. Låt mig vara glad över det trots att det kanske inte är någon stor grej.//Therese

 

 

 

27 kommentarer | “Ångest och resfeber.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Deyndra skriver:

    Väldigt imponerande! Jag själv som lider av väldig ångest hade legat i sängen med täcket över huvudet och min vita kisse på magen i 3 veckor istället för att ta mig iväg, så STOR tumme upp till Therese! Fantastisk vinst över ångesten.

    1. Kattis skriver:

      För typ ett halvår sen hade hon också gjort det, legat under täcket istället. Hon har gjort enorma framsteg de senaste månaderna, verkligen tagit tag i sin ångest på ett sätt som hon inte riktigt gjort innan (även om hon pratat om det, hon har liksom inte levt som hon lärt). Sjukt imponerande är det hur som haver, så himla glad! Och typ.. stolt? Haha

    2. Anonym skriver:

      Så där är min ångest också, mestadels. Men det finns en väg ut och upp! Kämpa på!

      Ta hand om dig och pussa kissen från mig 🙂

      1. Deyndra skriver:

        Tack tack, jag kämpar varje dag och har så gjort i 14 år, och som svar till att hon inte levt som hon lärt.. Näe, det är mycket möjligt, men jag tror alla med ångest vet hur man egentligen ska hantera den, och man vill framföra den kunskapen till andra människor för att hjälpa.

        Jag brukar beskriva min ångest som något som bor inom mig som inte är en del av mig, som jag slåss emot, men tyvärr kan man inte vinna varje fight, men jag skulle också kunna tala om hur man handskas med ångest, men det innebär inte att jag själv lyckas varje gång. Tycker det är extremt stort att Therese klarade att vinna över sin ångest för hennes egen del, man känner sig alltid väldigt stolt efteråt. 🙂

        1. Kattis skriver:

          Jag menade verkligen inget illa med att hon inte levt som hon lärt, var bara ett sätt att beskriva hur det var för ett par månader sen till skillnad från nu! Har också levt med ångest i någonstans runt 15 år och vet precis hur minsta grej kan bli ett oändligt berg. Så om du uppfattade det som nedlåtande vill jag bara säga att det inte alls var meningen.

  2. Ellis skriver:

    Happilyeverafter verkar ha lite problem att skilja på tips och spons..

    http://happilyeverafter.se/2017/02/13/83256/

    Givetvis fattar jag att man kan tipsa om Linas MEN när varenda bloggmorsa har blivit sponsrade så har jag svårt att tro det.

  3. Emmelie skriver:

    Tycker therese är såå fantastisk! Hon är verkligen en stor inspiration för många människor! 😀

  4. Anne skriver:

    Hon är en så bra förebild för unga (och gamla) idag. Hon är fantastisk!

  5. Victoria skriver:

    Gick nyss in på Simon Kachoas hemsida och upptäckte att han inte längre låg under isilife-domänen… Har stackarn blivit utkastad efter allt ståhej?

  6. Anonym skriver:

    Nååågon som följer Sandra Beijer och som också reagerat på att Gustav inte längre figurerar på hennes bilder efter att Magnus gjorde slut?

    1. ems skriver:

      Har inte tänkt på det, men det stämmer ju. Han var ju väldigt nära vän med Magnus, kanske visste han något om det som hände och undanhöll det för Sandra? Hoppas inte det i alla fall. Alltid problematiskt det där med vänner när man har haft ett dåligt break up.

    2. Elin skriver:

      Det blir nog så ibland. Gustav och Magnus var ju väldigt nära vänner och ibland måste man ”välja sida” efter ett break up. I alla fall ett tag. Så då tänker jag att han valde Magnus då de var så tighta.

      1. Lisa skriver:

        Fult i så fall om Gustav valde Magnus. Han har varit vän med Sandra i flera år.

        1. Ida skriver:

          Alltså jag fattar inte varför den här kunskapen fastnar men inte den jävla körkortsteorin men men: hon lärde väl känna Gustaf i Paris där hon bodde när hon blev ihop med Magnus? Så det var typ samtidigt?

  7. Bunny skriver:

    Hemskt att se henne sådan men samtidigt så JÄVLA skönt att man inte är ensam❤️

  8. LA skriver:

    Therese inspirerar mig så oerhört mycket i min egen kamp mot ångest och min psykiska ohälsa. Hon är grym verkligen <3

    Lite OT, vet att du har sagt att det var problem med like-funktionen men jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka snart… Kommentarsfältet känns inte som det ska utan den!

  9. Andy skriver:

    Du kan liksom fixa like funktionen själv Cam. Gå bara in här https://likebtn.com/en/ and get it started. Piece of cake.

  10. Anonym skriver:

    Fram med like knappen!!! ?

  11. Carro skriver:

    Man känner så mycket med Therese. I vissa delar känner jag igen mig själv så mycket. Såg precis på hennes senaste video som hon gjort till Anders, hormonerna och tårarna sprutar :’)

  12. Sofia skriver:

    Camcam, har du sett att Elena Belle (Peyre) är gravid i andra månaden :)? Låg bild på ultraljudet ute på hennes instagram. Roligt för henne 🙂

    1. Nadia skriver:

      Ja, kul för henne! Nu har hon väl fått det hon velat ha i så många år. En rik man som försörjer henne så att hon kan leva jetsetliv.

    2. Bloggbevakning skriver:

      Bilden är borta – någon som har den?

  13. Ellen skriver:

    Så starkt och bra och imponerande. Vilken inspiration för andra människor som också vet hur livet är på riktigt. Det blir bättre Therese. Efterhand blir det allt bättre ❤️

  14. Nina skriver:

    Erwik har parat ihop Stolladano och Myggan. Äntligen en match in heaven heja Alex! ??

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg