JAG VILL HA!

16:30 24 Feb 2017

GabJoss:

gab

Det är inte ofta jag ser saker på bloggar som jag spontant känner att JAG VILL HA men ibland händer det.
Senast det skedde var när jag såg ett par guldiga skor inne hos Paow som sedan fick flytta hem till mig – från River Islands rea (Känner mig som en riktigt hipp bloggare nu) och nu har det hänt igen.
Jag känner att varje cell i min mjukisälskade kropp behöver den här mysdressen som GabJossan rasslar omkring i där uppe i norr.
Ja, den och det här bordet som varenda bloggare lägger upp i små käcka kollage.
Ett marmorbord. Fuck! Jag är bloggskadad – visst är jag det? Ett marmorbord? Vad kommer härnäst? En klongvas eller en tulpanljusstake från Skultuna? Det är ju så man skäms över hur lättpåverkad man faktiskt är. 🙂

ha

Det soffbord vi har nu är så rangligt att det mest skulle kunna liknas vid Bokens uppspydda plockepinn om man nyser på det så vi behöver verkligen skaffa ett nytt och eftersom vi alla i familjen har en viss förkärlek till att lägga upp fötterna på bordet så behöver det vara aningens mer stabilt än det smäckbord som nu pryder vardagsrummets orangea matta.

Leveranser mottages i Gustavsbergs centrum mot adlink. 
Jag bjuder på semla!! Även denna med adlink.

 

14 kommentarer | “JAG VILL HA!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kajsa skriver:

    Dottern köpte liknande bord på Chili. Hemleverans gratis iaf i vår stad.

  2. Elin skriver:

    Påverkas av all reklam som man blir översköld av är väl inget att skämas över 🙂

  3. Om nu någon villa sponsra mig ett soffbord, önskar jag mig detta. Jag tror jag har 5-6 läsare på bloggen, men de är galet lättpåverkade, så det skulle vara en asbra affär för företaget… typ.
    http://www.imgrum.org/media/803010681887319779_1122493896

  4. Anonym skriver:

    Vill med ha den där dressen!!!!??

  5. Kattis skriver:

    Jag antar att någon jag HATADE som barn hade ett marmorbord hemma för det är inte så att jag varit neutralt inställd till det, som jag brukar vara till sånt jag inte gillar, jag har verkligen haaaaaatat marmor. Men nu när marmor varit på tapeten i alla sociala medier i några år så har jag övervägt att köpa ett marmorbord jag med…. verkligen skadad av sociala medier. Men min syster vittnar om exakt samma sak (ett hat som blivit en kärlek på senare tid) så vi har liksom peppat varandra i att inte gå på det. Någon liten detalj i marmor har det dock blivit ändå…… men lättare och billigare att byta ut än ett bord iaf 🙂 haha

    1. Lärkan skriver:

      Haha ååå igenkänning…
      För bara 8 år sen slängde jag ett vit-grått marmorbord jag fick med mig när jag flyttade hemifrån. Hade bordet flera år men skämdes så mycket att jag ägde ett så jag hade alltid dukar över.
      Nu hade det vart apmodernt och snyggt eftersom jag gick på hypen med marmor och har käpt flers sådana detaljer hemma ??

      Så jävla dumt

  6. Anonym skriver:

    Snälla camcam kan du inte ta reda på vart man kan köpa den där mysdressen?

    1. Anonym skriver:

      Finns på ebay, alternativt om du vill betala 5X priset finns den på stylelevel.

      1. Lina skriver:

        Huuur hittar man den där? Har försökt söka men jag är tydligen klippt värdelös! 😉

  7. ah skriver:

    Själv fick man ju dille på när attvaranågonsfru visade upp rum efter rum med kalkfärg på väggarna.

    Det och alla vidriga kombinationer av avokado, acaibowls, grönkålschips och chiapuddingar är det enda jag tagit efter från bloggvärlden.

  8. Emma skriver:

    All marmorhets i bloggar och butiker har snarare påverkat mig i motsatt riktning, blir nästan provocerad och arg så fort jag ser någon skärbräda eller bordsskiva i marmor. Hoppas verkligen att den trenden är över snart.

  9. S skriver:

    Jag håller med dig. Jag blir rädd för sig själv när jag tänker att jag skulle vilja ha en sak de visar upp. Men så kommer jag på att det vill jag inte alls. Det är bara att jag har sett den där saken så många gånger så det börjar liksom kännas bra. Men ändå inte.

    //Hjärntvättad

    1. S skriver:

      För mig själv*

      / Trött

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp