CamCam plockar fram spåkulan.

15:00 24 Feb 2017

spå

När Kissie fick spons på sina tuttar så tappade hela Sverige kollektivt hakan men idag är det hur vanligt som helst att få plastikkirurgi sponsrat och gärna med en liten rabattkod så att följarna enkelt kan genomgå samma ingrepp till ett billigare pris. Den här utvecklingen tycker jag är skrämmande och jag undrar vart vi är på väg.

Tänk er 5 år framåt i tiden – kanske kommer jag skriva ett sånt här inlägg?

Skärmavbild 2017-02-24 kl. 11.35.31

hund

Ja, nu har det hänt! Tjocka Hetsätarkatten lyckades gömma sig i matpåsen under natten och vägde runt 15 kilo när vi hittade honom.

Tyvärr fanns det inte mycket som veterinären kunde göra för honom men tack vare Veterinärhuset Hund och Katt (LÄNK) så fick vi ett värdigt avslut för honom till minsta möjliga ansträngning.
Veterinärhuset Hund och Katt (LÄNK) hjälpte till på alla sätt och fick oss att känns oss sååååå omhändertagna och jag kunde verkligen inte vara mer nöjd med deras service som jag givetvis rekommenderar å det varmaste.
Har DU ett djur som behöver avlivas så kan jag verkligen rekommendera Veterinärhuset Hund och Katt (LÄNK) som just nu har de ett specialerbjudande med både avlivning och kremering av ditt lilla gullhjärta för endast 895 kr om du använder rabattkoden ”TjockaHetsätarkatten” när du bokar på deras hemsida!
BRA VA!!????

sten

Och som om det inte räcker – vill även du ha en gravsten till ditt nu avlivade och kremerade husdjur så kan Veterinärhuset Hund och Katt (LÄNK) även hjälpa till med en gravsten med valfri text (upp till 35 tecken) för endast 1495 kr om du använder rabattkoden ”Stendöd” när du beställer och betalar på hemsidan.
Jag har nog aldrig känt mig så nöjd med en gravsten tidigare och vill verkligen vara tipsa er om detta fynd!!!!

cat2

Och om du precis som jag känner dig lite ensam nu när ditt husdjur försvunnit så har jag ordnat en specialkod till er – mina fina läsare – så att ni kan köpa er en ny katt!
Det ska jag göra!!
Antingen får ni 35% av på en katt eller om ni köper två så får ni 2 för 1 (Gäller endast i 24 h) så passa på nu!!! Det är liksom först till kvar som gäller!!
Gå in på deras hemsida (LÄNK) NU och lägg din beställning nu innan katterna tar slut!!!!!!

Puss och kram på er fina läsare och skicka mig gärna bilder på era nya katter eller tagga mig på Instagram!!!!

28 kommentarer | “CamCam plockar fram spåkulan.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisen skriver:

    ??????

    Spontant som svensklärare är jag SÅ lycklig över att svenskan hos bloggare har blivit så bra om 5 år?

    Denna text var så spot on! Denna ska jag använda i undervisningen för att medvetandegöra ???

    1. Jennie skriver:

      Spot on förutom att Cammis skriver ”billigare pris”. *Brrr* Kom igen Cam, ”lägre pris” ELLER ”billigare”. Det är första gången jag ser dig göra ett sånt skrivfel, låt det inte bli en vana! ?

  2. Sofia skriver:

    Du glömde ju säga i samarbete med ??

  3. C skriver:

    Blondinbellas företag säljer ”skräddarsydda” pennkjolar. http://www.stylelevel.com/klader/kavajer-kostymer/tailored-skirt-black

    Ok, jag har dålig humor. Men liiite roligt är det väl ändå? Känns lite som Thailand, typ ”skräddarsydd, only for you my friend! *promise*”. 😉

    1. Linda skriver:

      Jag förstår inte vad som är roligt. Jag tror du missförstått detta.

      En tailored skirt, pencil skirt eller skräddarsydd kjol som det heter på svenska betyder inte att den är sydd av en skräddare (tailor-made) utan designen heter helt enkelt så.

  4. Hanna skriver:

    Din gravsten innehöll ju 42 tecken, hur mycket skulle det kosta? Eller var det du sponsrades med, sju extratecken? Känner en viss avund som måste begränsa mig till 35 men så är det väl att leva som icke-influencer.. Typiskt..

  5. anonym skriver:

    Å jag var nära en hjärtinfarkt snacka om jag blev upprörd THK får aldrig dö. Men kul det där 2 till priset av en. Stod faktiskt i en tidning att man i framtiden får gräva sin egen grav. Sen får man väll en spark i baken så man ramlar ner i den. Trevlig helg.

  6. PE-ME skriver:

    Jävla osmakligt, särskilt som man klickar sig in här efter att ha haft en jävla upplevelse en gång i tiden med ett sjukt djur. Vad är nästa stegkriva ett tjohej-vad käckt-glimten-i ögat-inlägg om cancersjuka barn och hur man kam få spons där? Jävligt vriden kärlek och syn på dina djur om du kan skämta om deras död och sponsrad begravning.
    Och till er som som antagligen skriver att jag är butthurt eller övertonen, ja varsågoda om ni aldrig vet hur det känns att avliva ett djur som drar sitt sista andetag i ens famn.

    1. PE-ME skriver:

      Övertonen=överdriven

    2. Rebecca skriver:

      Men snälla nån. Jag har med varit med om två hemska avlivningar då två katter fått cancer. Älskade dem så jävla mycket och hela situationen var naturligtvis fruktansvärd (även om det var för deras eget bästa då de led oerhört). Inte sitter jag här och känner mig kränkt över att någon, Gud nåde, gör satir över ett jävligt sjukt samhällsfenomen? Poängen ÄR ju att det är sjukt! Lika sjukt som att unga tjejer får sina skönhetsoperationer sponsrade, vilket är den verklighet vi lever i nu. Det är väl det du borde reagera på?

      1. anonym skriver:

        Bra Rebecca du förstod poängen man kan inte ta allt så gravallvarligt.

        1. Amanda skriver:

          Wow… ba wow. *slow clap med stående ovation *

    3. Emma skriver:

      Så jävla trött på lättkränkta människor som dig. Skärp dig, ha lite distans till dig själv och ditt liv. Ingenting kan skämtas om längre utan att någon ska klaga och bli såkränkt. Hade aldrig velat ha en sån person i mitt liv. Kan man leva så som person? Alltså ha vänner och ett socialt liv när man blir kränkt för allt? Verkar så omöjligt och otroligt jobbigt att ha en lättkränkt i ens närhet

      1. Danni skriver:

        Det ironiska med människor som skyr ”lättkränkthet” är att de ofta inte är motsatsen till just kränkthet, snarare dess synonym. Skrattar varje gång.

    4. Malins bilder skriver:

      Jag höll i mitt 5 veckor gamla föl. Jag ledde min bästa vän sen 17 år fram till hennes grav då hon inte kunde hanteras av nån annan pga fölningspsykos. Jag höll själv i min underbart snälla ponny i avlivningsboxen på travet efter att ha hämtat honom hos fodervärd som vanvårdade honom. Jag förlorade totalt 10 djur på två år. Ändå så kan jag se vad poängen med inlägget är…

      1. Elli skriver:

        Gud vad ont det gjorde i mig att läsa det här 🙁 styrka till dig!

    5. Belle skriver:

      Höll min döende, 18-åriga, bästa vän i famnen när han avlivades förra våren och skrattade högt åt det här inlägget. HUMOR.

    6. Hulken skriver:

      Jag håller med om att det är jobbigt att läsa såna här skämt när man kämpat med djur som varit sjuka eller dött. En av mina katter är ofta sjuk och även varit nära att dö, så det väcker starka känslor när någon annan har en frisk katt och kan skämta om dess framtida död.

      Jag tycker inte alls du är lättkränkt. Personer som användet ordet lättkränkt är osympatiska. Bara för att vissa klarar av att skämta om sådant här betyder det inte att alla gör det.

  7. K skriver:

    Jisses vilken känslig människa som kommenterade . Lättkränkt . Min älskade katt gick & dog men inte fick inlägget just mig att tänka på honom .

  8. Mera kooooood! skriver:

    Jag skulle vilja få min katt uppstoppad istället för begravd. Råkar du ha en rabattkod för det också? Tänk vad mysigt med en katt som aldrig lämnar en <3

    Ps. Skoja bara, jag har inte ens en katt men skulle vilja ha en liten och go. Levande.

  9. MiaD skriver:

    Satte precis kaffet i halsen och fick nästan en tår i ögat för THK sedan läste jag noga och skrattade upp kaffet i näsan istället. Love you Camilla. Min rakade stackare skickade jag på bild förra veckan på insta. ❤

    1. Sofia skriver:

      Jag må vara lite skadad men ”min rakade stackare” fick jag mig att tänka på nåt annat ?

      1. MiaD skriver:

        Snusk! Förnedring! Nu är jag KRÄNKT! Fy för dig Sofia. ??

  10. Anonym skriver:

    Alla är väl olika känsliga. Jag fick lov avliva en av mina katter för 2 veckor sedan, det blev väldigt chockartat, då jag inte alls förväntade mig att han skulle ha en dödlig sjukdom när jag åkte in med han då han bara blivit allmänt tröttare och var knappt 1 år.

    Jag kunde inte låta dem ta bort han där och då, utan han fick smärtstillande som höll ett dygn så jag kunde få en sista natt och kväll med honom och säga Hejdå ordentligt. Så åkte vi in med han på morgonen efter. Det är det värsta jag varit med om och känner en sån otrolig sorg och gråter direkt jag tänker på han. Har fått brev från kremeringen nu att jag kan hämta han men klarar inte av det just nu. Då jag vill begrava honom måste jag ha askan inne tills i sommar när det går att gräva.

    Vet inte vad jag ville få sagt med detta skönt att skriva av sig lite bara. Jag blev inte kränkt av inlägget iaf jag känner lika mycket sorg ändå och det tror jag alla gör för sina djur som fått somna in. Sen skulle jag nog aldrig komma på tanken att skämta om min katts död men det är väl för man varit med om det här nu när jag trodde han skulle få finnas minst 10 år till 🙁

    1. Maria skriver:

      Kram till dig <3

  11. Linn skriver:

    Men gode Gud CamCam… Sitter i kollektivtrafiken just nu med min hund i famnen och jag skrattar så jag gråter… Är stort fan av THK och förlorade min älskade misse alldeles nyligen, men tycker detta är fruktansvärt roligt, antagligen för att det är så kittlande opassande… Mina djur är som mina barn för övrigt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp