Det där med DennisM och ”hans” Ferrari.

17:16 23 Mar 2017

DennisM:

DennisM slog på den stora trumman när han gick ut med att han minsann köpt en Ferarri för dryga 1,7 miljoner kronor – något som även Annica Englund skrev om på sin blogg.

Jag skrev redan i augusti att till jag ser honom registrerad på en Ferrari så är han inget annat än en posör. Och har det någonsin funnits en Ferrari registrerad på Dennis?
Nej.

Den har nämligen registrerats på Dennis pappa – Muharem Maglic.
Det framkommer även att inga lån registrerades vid köpet så troligast är att Denis lät sin pappa köpa bilen eftersom försäkringen för en ung kille på den bilen skulle bli astronomisk. Ungefär som att Bella har registrerat Porschen på Odd eller så var bilen aldrig Dennis från början utan han lånade sin pappas bil för att verka framgångsrik.

Hur som helst så verkar ingen av dem längre vilja ha den eftersom den här annonsen ligger uppe på PlatinumCars hemsida, det företag som sålde bilen till Dennis/Dennis pappa.
Det ser ut att vara en exakt likadan bil.

Det bekräftas också om man tittar på den här sidan
Bilden visar två olika Ferrari och googlar man ser man att den Dennis köpt är en Ferrari California, precis som den i annonsen ovan.
Går man in och tittar på annonsen kan man även gå till en sida som visar historik för bilen.
Där ser man att PlatinumCars hade den sommaren 2016 och att den såldes till en privatperson 160815, samma dag som Dennis skrev att ha köpt bilen.
Om det var Dennis eller hans pappa som köpte bilen då kan vi så klart inte vara 100% säkra på men hur många Ferrari Californa tror du såldes i Sverige exakt den dagen?
Kanske inte så många ändå…

Men det intressanta är att bilen bara 10 veckor senare, 161031, ställdes av för trafik, dvs får inte köras mer. Den är sedan påställd och sedan avställd igen för trafik i mars 2017, troligen för att bilen skulle köras från gamla ägaren till PlatinumCars där den står nu.
Bilen ställdes av igen 170224 och lades upp för försäljning 170301.
Allt detta går att se här.

Av någon anledning är det här registreringsnumret kopplat till en bil av färgen röd – vilket den inte är för blotta ögat – men om man läser här så står det att den här bilen är 2 Tone Body Painting Nero – BLACK MATT EDITION folierad samt röd under.
Grundfärgen på bilen är alltså röd, trots att den ser svart ut.

Så. En liten slutsats.
Dennis köpte inte bilen. Hans pappa köpte bilen.
Ingen av dem kör den och har inte gjort det sedan oktober 2016 eftersom den ställts av och nu åter är till försäljning.

Men OUUUUUUUAAAAAAAUUUUIII vad impade vi blev den där kvarten, Dennis!!!
Fuck vad cool och GOALZ du är!!

Så. Jävla. Pinsam.

Ett stort tack till Mel för all din hjälp med det här inlägget.
Du är en sann Bloggbevakningsdetektiv!!!

35 kommentarer | “Det där med DennisM och ”hans” Ferrari.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mel skriver:

    Alltid ett nöje att sätta dit Dennis M 🙂

    1. Linda skriver:

      Förstår inte hur han är ”ditsatt” dock.

      Registered i pappans namn = billigare och rimligt. Det är snordyrt att försäkra en sådan bil som ung kille. De flesta försäkringsbolag tar inte i en med tång.

      Bilen avställd under vintern = helt normalt för en sportbil som denna. Man kör inte i vinterväglag.

      1. Sandra skriver:

        Exsakt så göra alla unga vuxna idag haha PINSAMT!

        1. Linda skriver:

          Alla unga gör knappast så.
          Och det är heller inget nytt fenomen.
          Dock inte ovanligt på något sätt.

        2. Anton skriver:

          Fast blir det någon skada, olycka eller stöld så kan det bli problem om bilen inte är registrerad på den person som normalt kör och disponerar bilen (brukaren).
          Om brukaren inte ens tillhör ägarens hushåll kan försäkringsbolaget hävda att bilen inte varit korrekt försäkrad. I synnerhet om bilens registrerade ägare fått försäkring på bättre villkoren än vad brukaren skulle fått pg av ålder, bostadsort, kort körkortsinnehav osv.

      2. Anonym skriver:

        Ditsatt som i att hans episka bilköp inte höll längre än i tio veckor, stod och kostade pengar över vintern och nu ska säljas…. rätt pinsamt efter allt hans snack.

        Och varför köpa en ”sommarbil” i mitten på augusti? Och varför är det en ”sommarbil”? Ser många flashiga bilar i Sthlm på vintern, inte minst Blondinbellas Porsche.

      3. Mel skriver:

        Tja, han skröt vitt och brett om sitt fantastiska bilköp (som pappan fick stå för av någon anledning, väldigt självständigt…) men körde den bara i tio veckor och har inte nämnt den sen dess. Han är påkommen i en pinsam lögn, ditsatt helt enkelt.

      4. M skriver:

        Då ägnar sig dessa ”alla unga vuxna” och deras korkade, snyltande föräldrar åt medvetet försäkringsbedrägeri.
        De får däremot, tack och lov, inte en krona i ersättning från bolagen om/när det händer något och detta uppdagas.

    2. LISA skriver:

      Typisk sommarbil ju. Vägsaltet förstör lacken och det vill man ju inte.
      Jag undrar om bilen används för penningtvätt.

    3. Dressyrryttare skriver:

      Han insåg väl vad en koppling o nya bromsar kostar… Ett par hundra tusen om året i driftskostnader UTÖVER försäkring ????

      1. Aa skriver:

        Nja Dressyrryttare, det där var en rejäl överdrift. Servar man regelbundet och vårdar som sig bör så kostar det inte speciellt mycket per år.
        Skatt och försäkring är nästan obefintliga eftersom dem är påställda så få månader om året. Service kostar inte mer än vilken annan bil som helst de flesta år, stor service görs ofta på Ferrari var tredje år och kostar cirka 25.000.
        Våran Ferrari är mycket billigare än våran BMW, tro det eller ej 🙂

        Och till Anonym om försäkringen, nej riktigt så är det inte. Det ska vara helt uppenbart att ”fel” person står på bilen. Tex om man bor 70 mil ifrån varandra eller liknande. Generellt sett betalar försäkringsbolag nästan alltid ut pengar, till och med om man har kört dyngrak eller hög. Det enda de kan göra är att ta ut högre självrisk!

        1. Anonym skriver:

          Hans pappa bor i Falköping, Denis i Sthlm, vore jag försäkringsbolaget skulle jag inte betala en spänn. 🙂

        2. M skriver:

          Aa, vet inte på vilken planet du bor men på den jag är kostar servicen runt 40 000:-. Olika serviceintervall ska dessutom hållas för att garantin ska gälla och det är få verkstäder som får serva dem. Då ska inte prata om vad däcken och reservdelar kostar.
          Försäkringen är inte direkt gratis den heller om man inte är lastgammal och har en gammal bil alt. en snikmodell och har en entusiastförsäkring. BMW:arna är nästan gratis i jämförelse…
          Kan också meddela att bolagen blir hårdare och hårdare i sina bedömningar vid misstänkt försäkringsfusk, det är många som torskar idag, vilket ju är bra för oss stackare som snällt betalar våra premier.

  2. Linda skriver:

    Det är inte alls ovanligt, snarare normal, att man ställer av sådana sportbilar under vintern.

    Så avställningen i slutet på oktober är helt normal och sen tinar vi upp bilarna igen på vårkanten.

    Varför han väljer att sälja är ju en annan femma?

  3. ? skriver:

    Haha fy fan vad trög jag känner mig men vad är det pinsamma i detta?

    Tänker att han ev låtit sin pappa köpa den (med Dennis pengar) pga försäkringen osv och sen kom han på senare att han inte hade råd iaf och därav vill sälja den? Haha hoppas på en ”for dummies”-förklaring så jag fattar.

    1. ? skriver:

      Hehe och måste tillägga att jag i smyg hade hoppats på att han typ hade ”lånat” den ett tag och låtsats att han köpt den… DET hade varit pinsamt och typiskt honom 😀

  4. Valentina skriver:

    Off topic, kanske, men – hade jag över en mille att spendera, skulle jag köpa en sjujävla husbil; inte en jättestor (jag bodde i en sådan under några år i USA och det var som att släpa runt på en strandad val….) men en lagom stor, med allt jag vill ha, inklusive sovloft över förarstolen 🙂 Sen sakulle jag resa land och rike runt med den, med min familj och min hund. Jag skulle dessutom köpa en Folkabuss igen – jag hade en, en underbar, när vi bodde i USA, en riktig camper van som vi designat själva. Sanslöst nog sålde vi den när vi flyttade.

    Men det är jag det, Nån Ferrari skulle jag aldrig ens vilja ha.

    1. ? skriver:

      Nu skulle jag inte göra samma sak som du om jag hade en miljon liggandes men håller med dig fullständigt om det där med Ferrarin. Skulle tycka det kändes sååå onödigt 😀

  5. Anonym skriver:

    Hatar faktiskt Dennis M.

  6. Maja S skriver:

    Sen är det väl så att bilen huvudsakliga förare ska vara den som ha försäkringen…
    Annars nån typ av bedrägeri

    1. Sandra skriver:

      Egentligen ja men ingen gör så!

  7. Joanna skriver:

    Hm, jag vet inte men… jag tycker inte detta var så ”stort” som det verkade i början. Jag trodde väl att det skulle vara lite mer spännande än det här. Ser inte problemet i det, en sådan sportbil ställs ju av under vintertid och ställs på igen under våren.

    Då hade jag tyckt att det varit mycket mer spännande att spekulera i hans företag. Han har öppnat butiker vad jag vet i Stockholm och Malmö(?), tar fruktansvärda, vidriga priser för kläder han köper från f*cking Wish och Aliexpress eller vad det heter. Jag satt och var förstörd när jag såg alla fina klänningar han sålde, när jag skulle ta min student för 3 år sedan. Pengarna fanns inte. Så får man reda på att han köper in skiten från Kina som kostar 50 kronor, som han säljer för 700kr. Han skickar ut fakturor till stackars tjejer med en fejkadvokat eller vad fan det var och snor bilder från privata människor som han hittar på instagram & bloggar, för att locka människor till sin vidriga hemsida. Att spekulera i vad de stackars tjejerna fick och gjorde åt sina fakturor hade varit mer intressant och spännande än detta.

  8. J skriver:

    Finns det någon veteran-bloggläsare här som kommer ihåg hans äckliga pro-ana period då han hetsade unga lättpåverkade tjejer att svälta sig själva?

    1. M skriver:

      Jepp! Minns det som igår.

    2. S skriver:

      Det fanns många pro ana-bloggar på den tiden tycker jag. Var det vanligare då? Tycker många av den tidens storbloggare hetsade väldigt mycket om mat, på gränsen till att vara pro ana. Men ja, läste faktiskt Dennis blogg på den tiden och minns hur vidrig hans bloggar var.

  9. Anonym skriver:

    Detta är inte reklam utan bara en vädjan om hjälp. Om du har varit med om en vårdnadstvist eller känner någon som har, snälla, jag ber dig på mina bara knän. Läs mitt blogginlägg och hjälp mig om du kan.

    Vardagskaoz.blogg.se

  10. Anonym skriver:

    Okeeeeej så hans pappa ”stod för bilen”
    Vilket scoop, verkligen. Och högst ovanligt att det går till så….

    1. E skriver:

      Att hans pappa stod på bilen är ju lite pinsamt med tanke på hur han skröt. Det riktigt pinsamma är att han efter att han hyllade sig själv och sitt driv och lyxig han var och bla bla bla körde bilen i drygt två månader, ställde den i garaget i fyra månader och nu ska den säljas. Riktig lyxlirare….

  11. Nina skriver:

    satt redo med popcornen… för detta!? vad är det smaskiga eller ovanliga i att man skriver sin bil på sin pappa för att man inte vill bli bankrutt på försäkringen? /besviken

    1. Bloggbevakning skriver:

      Och säljer den efter att ha kört den i typ en månad. Efter man skrutit sig blå om den där jävla bilen.

    2. Mel skriver:

      Jag letade också fram bilens reg.nummer och sökte rätt på att den ska säljas. Tänk på hur folk skulle reagera om Bella efter allt sitt snack nu skulle sälja sin Porsche utan att säga något?

  12. ????? skriver:

    Hoppas du läser detta! Jag gillar att läsa Bloggbevakning från min mobil men kan du inte ordna så att kategorierna osv syns där med? Det går bara att hitta på datorn 🙁

  13. Johanna skriver:

    Nämen, trodde det stora avslöjandet skulle vara att Dennis tvingade spädbarn att städa hans bil eller sydde nya stolsöverdrag av små guldhamstrar. Inte att han sålt sin bil? Aja… livet är väl inte så spännande antar jag.

  14. lisa skriver:

    Jag vill tacka herr Westhood för att ge mig ett lån, jag hittade ett vittnesbörd om hur en vän fick ett lån från apexloans och jag sökte om ett lån och fick mitt lån. Om du behöver ett brådskande lån idag, undviker internetbedrägerier idag att ansöka om legitliga lån via e-post. apexloans@yahoo.com

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp