Nu kan du söka Margauxs jobb!

14:30 14 Mar 2017

Margaux Dietz:

162159f2ea3c060422a23b77a1cc8acc

Maggis är som ni vet upptagen med att baka en bulle i ugnen och nu söker Modern Women Media efter hennes vikarie under tiden som hon är mammaledig.
Det är inte exakt den tjänst som hon har nu men ett hopplock av små godisbitar i den Devotska godispåsen.

Hon kallar inlägget för ”Vill du låna mitt jobb” vilket jag tycker är ett jättebra sätt att beskriva ett vick. Det är ju typ det man gör – lånar någons jobb.
Om man lånar en häst så heter det ju ”fodervärd” så med min logisk antar jag att Devote letar efter en ”Maggisbloggredaktörsvärd” som på bästa sätt ska vara värd och förvalta hennes redaktörslegacy! =)

Någon av er som är sugen på att låna hennes jobb under ett år?

 

35 kommentarer | “Nu kan du söka Margauxs jobb!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Annan Anna skriver:

    Kanske något för Odd? 😉

    1. Issie skriver:

      haha bästa idag!!!

  2. Anonym skriver:

    Calle Schulman verkar gilla tjejer med onödiga h:n i namnet 🙂 Anitha, Sandhra… CahmCahm näst på tur? 😉

    1. Anonym skriver:

      Snokade på Sandhras instagram och såg att Anitha nyligen likeat en bild på henne. Frågan är, känner de varandra och Anitha är okej med det? Eller har hon snokat och kommit åt like-knappen (de följer inte varandra på instagram)?

      1. Anonym skriver:

        Hatar när det händer!! ?

  3. M skriver:

    Har du lust att lyssna igenom hennes senaste podd och ge en reflektion? Kommentarerna är inte alls positiva..

    http://www.devote.se/margaux/det-stora-beslutet-det-viktiga-avsnittet-30724398

    1. Linnea skriver:

      Tycker synd om Margaux när jag lyssnar på deras podd. Jag slås även utav vilken ohälsosam relation de verkar ha, konstant tjafs och bråk, dålig stämning i varje poddavsnitt. Jacob som trycker ned och skämtar på Margauxs bekostnad, till den grad att jag har valt att sluta lyssna på podden.

      Jag vet inte hur många gånger han sitter och pikar att Margaux har dålig hygien, knappt aldrig duschar, bor i en svinstia och luktar dåligt, även fast han tycker det är ”kul” att driva om det så är det ju på hennes bekostnad. Nu kanske inte Margaux är den renligaste personen men måste hennes pojkvän fläka ut det i deras podcast? Man hör ju hur Margaux gång på gång blir irriterad och ber honom lägga av.

      1. Anonym skriver:

        Har du missat att podden heter PARTERAPI?

        1. Louise skriver:

          Dom borde verkligen gå i parterapi! Mina öron blöder av att lyssna på deras tjafs, gnäbb och bråk i podden. Margaux verkar tro att det är ”helt normalt” och ”gulligt”, hon verkar inte alls ha någon självinsikt i hur deras relation uppfattas av omvärlden. Dom måste söka hjälp! Speciellt nu när de har tagit in ett barn i bilden!

          1. Karin skriver:

            Jag håller med! Får ont i magen när jag lyssnar. Efter något av de första avsnitten kände jag att jag liksom ville göra någonting för att uppmärksamma Margaux på att man faktiskt kan ha högre krav på hur man blir behandlad i en relation (de hade pratat om hur Jacob drack så mycket att han inte fullföljde deras gemensamma planer dagen efter och så), så jag försökte skriva en SNÄLL kommentar på hennes blogg. I någon podd därefter avfärdade de båda all uppmärksamhet som ”hat”, så jag gav upp. Men det gör lite ont i hjärtat när hon skriver om hur ensam hon har känt sig i graviditeten pga ”svårt för killen att förstå”. Man ba nej, det är svårt för DIN kille att förstå. Det är helt rimligt att ens kille visar engagemang, typ VILL lära sig om förlossning, följa med till barnmorskan, välja vagn, förbereda babyns möbler osv. Och det är helt rimligt att ens kille drar ner på festandet och umgås med sin gravida flickvän istället för att ligga bakis om helgerna. Och det är rimligt att ens kille talar till en med respekt. Men tja, håller man inte med mig från början så kommer man såklart inte att börja göra det för att en anonym person på internet har skrivit det i en kommentar.

          2. Lollo skriver:

            Jag reagerade också på att i säkert 7-8 avsnitt på raken så ligger Jacob bakfull i sängen, oförmögen att göra något, förutom att vara spydig och nedlåtande i sedvanlig ordning. Jag fattar inte varför en 32 årig kille har ett sådant sjukt behov att gå ut varenda helg och supa sig så extremt full när han har en gravid flickvän hemma? Känns som en medellivskris.

            På något sätt så känns det som att denna podd är ett rop på hjälp från Margauxs sida, som om hon inte klarade av relationen på egen hand längre så genom att förmedla deras relation och problem genom en podd så känns det mer ”ok” att relationen är så dysfunktionell. Jag vet inte, allt med deras relation känns lite off.

          3. Anonym skriver:

            Wow vad snabba ni är på att döma människor. Inser ni inte att folk faktiskt kan ha olika åsikter, humor, jargonger, prioriteringar och livsstilar? Ni är så sjukt fördomsfulla på ett nedlåtande sätt. Jag tror att Margaux kan stå upp för sig själv och dessutom lämna relationen om hon inte hade trivts. Hur deras förhållande uppfattas av omvärlden är väl inte något att behöva ta i beaktning? Kan man inte få vara sig själv eller menar ni att de ska anpassa sig efter era åsikter i podden?

          4. Olivia skriver:

            Hej Margaux kompis! (Anonym) Jag tyckte det första avsnittet av deras podd var fruktansvärt, Jacob betedde sig fruktansvärt mot Margaux men jag sa gav podden några avsnitt till för att få en bättre bild av dom som personligheter men tyvärr så blev det inte bättre efter 10 avsnitt utan nu känns det mest sorgligt.

            Det finns många personer som stannar kvar i dåliga relationer pga bekvämlighet samt att de fortfarande älskar personen men det betyder inte att det behöver vara meant to be för det.

            Margaux verkar tror att detta är en hälsosam relation, hon vet antagligen inte bättre och har aldrig upplevt en sund relation där hennes pojkvän behandlar henne väl.

            Inte undra på att folk har reagerat på podden som de har gjort. Podden har skadat både Margaux’s rykte och Jacob har verkligen hamnat i dålig dager. De borde aldrig startat denna podd, men vad gör inte Margaux för att försöka få lite uppmärksamhet..

          5. C skriver:

            Man får verkligen ont i magen av att lyssna på podden. Att avfärda det som hat och att de har en viss jargong håller inte. Man behandlar inte andra människor så för det är inte respektfullt eller värdigt. Det är framförallt INTE roligt. Margaux är vuxen och kan givetvis välja sina relationer själv men blir mest oroad över alla unga tjejer som ser upp till Margaux och som tror att detta är ok. Denna podden borde aldrig sänts av många anledningar..

  4. Reklam skriver:

    Går det att göra något åt den stora popup-reklamen som kommer upp varje gång man uppdaterar sidan/klickar för att läsa kommentarer osv? Förstår om den behöver komma upp en gång men väldigt irriterande när man klickar in för att läsa kommentarer och den kommer upp och sen igen när man klickar ut till flödet så kommer den igen osv. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

  5. Anonym skriver:

    ”Journalistutbildning och/eller 3 års erfarenhet”, hon har ju själv bara gått gymnasiet och inte jobbat på redaktion tidigare.

    1. J skriver:

      Det undrade jag också över. Hur fick Margaux jobbet? Har inget emot henne och tycker hon passar in i mediebranschen, men blir blir bara fundersam.

      1. Anonym skriver:

        Ja, hon tog ju över jobbet från sin kompis Michaela Forni efter att själv ha bloggat på Devote ett par månader och klättrat på deras topplista.
        Men med tanke på att hon har ansvar för att lära ut och träna sina influencers (i reklammärkning etc) är det lite konstigt att hon lyckats få så stort ansvar. Känns lite oseriöst.

        1. Issa skriver:

          Modern Women Media verkar vara ett sjukt oseriöst företag, de inte ens kan lära ut deras influencers hur de ska reklammarkera inlägg. Det mest basala när det kommer till influencer marketing. Proffsigt värre. Not.

    2. Anonym skriver:

      Men hon var kompis med Michaela Forni och Petra Tungården och det är såklart en bättre merit. Kontakter är nog viktigast när det gäller socialamediajobb i Stockholm.

    3. Jenny skriver:

      Margaux Dietz har ju inte ens en utbildning efter gymnasiet? Hon har aldrig heller jobbat på en tidningsredaktion?

      Modern Women Media verkar inte vara ett speciellt seriöst företag..

      1. Sara skriver:

        Men spelar det någon roll att hon inte har utbildning efter gymnasiet? Bara för att du tragglat dig igenom en utbildning betyder det ju knappast inte att du kommer göra jobbet bättre än någon utan utbildning fast som har andra kvalitéer?

        Tycker det känns så bakåtsträvande att tro att man ska behöva utbildning till allt. Självklart för läkare, jurister etc, men någon som jobbar med influencers? Vem bryr sig?

        1. Astrid skriver:

          Svar till Sara: Såklart man kan klara sig utan universitetsutbildning i arbetslivet, det är inte det folk har reagerat på här.

          Modern Women Media söker någon som kan ta över Margauxs tjänst och söker kvalifikationer på personen som inte ens Margaux når upp till som har haft tjänsten, det är det folk reagerar på.

          1. Sara skriver:

            Ja men det betyder inte att den de tillslut anställer har den utbildningen heller.

            Vid rekrytering kommer det många gånger massor med CVn där majoriteten inte är något att ha. Genom att skriva att det krävs utbildning sållar man bort många utan utbildning som även har för lite erfarenhet som då inte ”vågar” söka.

            Har du erfarenhet men ingen utbildning kommer du troligen att söka tjänsten ändå.

    4. Hannah skriver:

      Edit.

      Fruktansvärt pinsam person och hennes ”podd” med Jacob gör ju inte hennes rykte bättre.. Hon gör precis allt i sin makt för att förhoppningsvis bli lite känd! Känns så otroligt krystat och desperat. Det känns som att Margaux och Daniel Redgert hade passat ihop, dom precis likadana i den aspekten.

    5. Cathrine skriver:

      Man kan ju också tänka att de kraven beror på att man har saknat den bakgrunden i förhållande till Margaux, hon har ju tydligen kunnat lära sig det men det tar tid med noll bakgrund och för ett 12 månaders vik så behöver man nån som är Up and running fort?

      Jag vet inget om varken Margaux, devote eller mwm, men det är i alla fall mina spontana tankar 🙂

  6. Åse skriver:

    Får väldigt ofta intrycket av Margaux att hon mentalt är som ett barn i en vuxen kropp som flamsar och tramsar och får lön för detta. Den här med hennes hygien hon själv tagit upp i ett inlägg hur hon kan gå över en månad utan att tvätta sitt hår, Överhuvudtaget så verkar
    Dietzen och hennes bloggande vänner leva sjukt galna stressiga liv att dom verkar ha svårt för att hinna tvätta hår och duscha därav användningen av Deodoc och massa torrscampoo.

    1. Matilda skriver:

      Har exakt samma bild av Margaux, man får ingen vidare proffsig bild utav henne utan mest som att hon är lite överallt men ingenstans samtidigt samt väldigt kapabel till att ta hand om de mest basala grejerna.

      Faktumet att hon har så dålig hygien och är så öppen med det förundrar mig även, vem skriver öppet om det i ens blogg? Man framstår ju bara som en riktigt snuskig person.

      Det här med att bygga ett personligt varumärke är hon inte en höjdare på. Hade aldrig velat köpa något som hon promotar.

      1. Matilda skriver:

        *inkapabel

    2. Nadia skriver:

      Tvätta håret en gång i månaden, känns rätt äckligt faktiskt. Jag tvättar håret en gång i veckan och det tycker jag är i det längsta laget att vänta med det.

      1. Anonym skriver:

        Margaux gillar att träna så då blir det ju ännu äckligare att tvätta håret så sällan. Men jag tror hon överdriver för när man sett fotona på bloggen så ser ju håret inte ofräscht ut. Själv så tvättar jag håret två gånger i veckan, men då ser håret smutsigt ut 3 dagar i veckan typ.

        1. Nina skriver:

          Jag tror Margaux dränker det i torrshampoo vilket inte gör det bättre direkt..

          Michaela Forni är ju även känd för att inte vara så fräsch, tänker jag på Michaela så är det första jag tänker på fettigt hår uppsatt i en stram toffs som hon alltid hade det under Glamourösa perioden, så fruktansvärt äckligt.

      2. V skriver:

        Hade jag kunnat tvätta håret en gång i månaden och sett ut som Maggan hade jag skrattat mig lycklig!

  7. Aram skriver:

    HALLÅ
    Är du på jakt efter ett jobb, heltid eller deltid? Det finns en löpande konstruktion och redan etablerade företag som behöver arbetare i Ryssland, vilket kräver ett antal 264 icke-ryssar av någon anledning. Antalet sökande som behövs i följande avdelningar eller discipliner är;
    Bokföring 22,
    Sjuksköterskor 40,
    Marknadsförare 55,
    Städare, arbetare och säkerhetsansvariga 147.
    Åldersgrupper 18-50 år
    Lön varierande från $ 5000 – $ 18000 US dollar.
    Företagen ägs av någon engelsk, turkisk och london medborgare
    Kontakta oss idag, drömmar genomförd organisation.
    Maila oss: dreamsaccomplishorganisation@gmail.com

    Hälsningar
    Public relations officer
    Drömförverklig organisation.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg