Det är skillnad på folk och folk.

11:30 12 Apr 2017

Magdalena Graaf & My Martens:

När Magdalena Graaf berättar om hur nära det var att hon och barnen strök med i terrorattacken på Drottninggatan så möttes de av idel kärlek.
Kommentarsfältet fullkomligt svämmar över av värme, kärlek och sympatier men när Myggan berättar om hur även hon varit på plats i kaoset så får hon en kommentar som denna – som hon för övrigt släppt igenom själv.

Det är tydligen skillnad på folk och folk även i den mörkaste av stunder.
Märkligt.

72 kommentarer | “Det är skillnad på folk och folk.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Det spegla hur dessa två bloggare skriver om sig själva. My tillhör samma kategori som Tyra och Anna Book, allt händer alltid dem och det är alltid det värsta någonsin och de är alltid de enda som någonsin upplevt något sådant, vad det än må vara.

    1. X skriver:

      Prick så tänker jag också. Förvånad att Myggan inte synts till med boken men det kommer nog snart 🙈

      1. Anonym skriver:

        Jodå Myggan och Booken har synts ihop, de är kompisar. De är iaf bekanta och har gemensamma vänner… är väl nära vänner i deras värld 😉 Såg att Myggan ville äta lunch med Booken nyligen, föreslog det på insta när Book kommenterat något.

        1. M skriver:

          Ååååååh 👯

          Snälla Myggan och Booken, börja umgås och dela allt med oss på era sociala medier! Det skulle bli en dundersuccé! DÄR av någonstans skulle du Myggan kunna dra lite mer läsare! 👯

          👯👯👯👯👯👯👯👯

          1. Anonym skriver:

            Hahaha nej nej ge inte myggan ideér nu, men det gjorde du nu hehe..

          2. C skriver:

            Hi Hi kolla inlägg på Mys insta😂😂😂

        2. X skriver:

          Är det sant??!! Detta kommer bli underhållande 😂😂😂

  2. Petra skriver:

    Skillnaden är att My martens är en Mytoman och gör ALLT för att söka uppmärksamhet!

    Inget annat! Detta är faktum!

  3. Petra skriver:

    Att hon gjorde ett extra avsnitt av sin löjliga podd och detta. 3-4 blogginlägg säger väl allt!! Och just HON hann springa till sin bil och hinna köra hem innan avspräningarna började! Helt jävla otroligt! Att My ska vara med om precis allt!

    1. M skriver:

      Alltså, hur många inlägg har hon skrivit om det? Minst ett om dagen sedan i fredags och det ena värre än det andra.

    2. Anonym skriver:

      Lite märkligt att de kallar det extra avsnitt, det var ju inget extra avsnitt var ju veckans avsnitt som kom tidigare ist för på söndag som vanligt. De ville väl släppa det tidigare då det var mer aktuellt för att fler ska lyssna. Såg att My häromdagen försökte få folk att tro att det fanns nytt avsnitt men det var ju samma som släppts flera dagar tidigare men hon skrev NU finns nytt avsnitt ni måste lyssna såå kul haha, sen skrev hon på insta in och lyssna länk i profil men inte var där nån länk hehe..då kom man till hennes blogg ist haha hon försöker. Kul att hon idag skrev liknade som Ilmrud på insta om Skalman hehe.. Hon ska väl flytta tillbaka till Kalmar snart gissar jag eftersom hon igen skrivit att sonen går före allt.

    3. Anonym skriver:

      Trist den där podden tycker jag då menar jag inte bara det senaste avsnittet utan alla avsnitt, har inte skrattat en enda gång. Känns som att den podden mest går ut på att upphöja My, tycka synd om My och tycka My är fantastisk. I varje avsnitt lyckas hon få fram något som hon vill få fram om sig själv (lögn el sanning?) som att hon är pt, haft företag som ung, eller att det är synd om henne. Suck så trist att lyssna på. Meningslös, pinsam podd.

      1. Maggis skriver:

        Håller med!

      2. Jenny skriver:

        Skönt ändå att du har möjligheten att välja att lyssna på podden, eller låta bli…

      3. Anonym skriver:

        Mmm smutskasta folk och försöka ställa Myggan i bättre dager verkar vara syftet med poden. Mått illa varje gång jag lyssnat och skäms när jag hör Myggan men lik förbannat så har jag inte kunnat låta bli. Fy fan vill inte gynna dem, måste låta bli att lyssna och vill inte följa hennes blogg el IG. Såg att hon nu passade på att uppmana läsare att följa hennes instagram nu när hon fick fler läsare genom detta inlägg, smart, det gör hon ofta. Suck…

  4. X skriver:

    Myggan är inte trovärdig, det är sen gammalt. Iaf jag funderar alltid på om hon skriver sanning, spär på eller ljuger. Tyvärr.

  5. Linn skriver:

    Går inte att ta din blogg seriöst efter att du hängt ut en ung tjej och skrivit att gubbar ska runka åt henne samt länkat en äcklig tråd på Flashback som försvar. Din blogg har tappat all trovärdighet.

    1. Anonym skriver:

      Men va, var då? 😮

  6. M skriver:

    I Myggans första inlägg om detta skriver hon att hon hört folk skrika, sett personer springa och att hon då valde att gå till sin bil och åka därifrån. I hennes andra inlägg om detta så skriver hon att hon hört folk skrika, sett folk springa, hört en smäll, sett kroppar liggandes överallt men valde att gå till sin bil och åka hem.

    Åååkej! 🤔

    Maggan gick på Drottninggatan med två av sina söner springandes runt benen. Såg lastbilen och döden i vitögat, fick tag i sina söners jackor och slet dem till sig och flydde in i en butik sekunderna innan lastbilen dundrade förbi ett par meter utanför. Hon gömde sig inlåst på ett lager med sina söner mfl i skräck och ovisshet om vad som pågick utanför.

    Iaf för mig är det ganska solklart varför Maggan och Myggan får olika reaktioner på sina bloggar.

    1. Anonym skriver:

      Ja maggan beskriver exakt det hon var med om och Myggan hittar på alternativt spär på sanningen.

    2. Anonym skriver:

      Kollade hennes blogg men såg inget om att dom sprang och gömde sig i en lager? Vilket inlögg är det?

      1. Anonym skriver:

        Magdalena alltså, som gömde sig i ett lager.

        1. M skriver:

          Varsågod, letade upp inlägget åt dig. Tänker inte läsa inlägget åt dig också… 😉

          http://magdalenagraaf.se/en-mork-och-sorglig-dag/

  7. Maggis skriver:

    Myggis gör exakt som alltid, vältrar sig i det hon påstår sig ha råkat ut för i det oändliga.

    Fortfarande ingen som gått ut med vad som egentligen hände mellan My och Graaf?

  8. Anonym skriver:

    Såg en bild på henne nu i hennes blogg där hon står med D-flex och nån till, vad rund hon har blivit! Är inte hon personlig tränare?!?!

    1. M skriver:

      Är du en av dem som även anser att man som PT inte bör äta pizza?

      1. Anonym skriver:

        Nej…men fördelen är ju om man som pt ser vältränad ut och inte ser ut som någon som äter pizza lite för ofta och själv behöver en pt för att komma i form.

    2. Anonym skriver:

      Man kan ju vara PT trots lite rund, tycker inte hon är särskilt rund dock men hon har ju gått upp i vikt och självklart är det därför hon tränar med flera pt:s, går efter kostschema och träningsschema.. och det löjliga är att hon vägrar erkänna att hon tränar så extremt mkt för att hon vill gå ner lite i vikt/få en snyggare kropp..är ju bara att erkänna det liksom ist för att hela tiden hävda att Nej tränar inte för att bli smalare bara för att Må bra. DÄR tappar hon ju också trovärdighet liksom hmm.. Jag ragerade på det märkliga att avsluta ett terror, trauma, sorg-inlägg med bild på gym (reklam? i sann gammal vanlig Myggan-anda, smart o beräknande) och en bild med glada leenden, kändes liiite opassande.

  9. Julia skriver:

    OM My hade varit där hade hon tagit bilder, det kan jag lova! Fröken My var inte i närheten som hon vill påstå och så röker hon igen trots att hon påstår att hon har slutat! Sigtuna hör och ser för att inte tala om hur hon alltid längtar efter sin Lilleman när hon i verkligheten inte gör. En människa som bloggar för att visa en fasad och bara det även om orden låter ”en ärlig blogg”. Hehehe!

    1. C skriver:

      Patetiskt är vad det är. Tror inte heller hon varit där, jag förstår kommentaren.

      Tycker synd om hennes son som blir så exponerad hela tiden, ofta väldigt avklädd. Varför?

      NU ska hon starta ngn ny omgång med mat träning mm för hon hinner inte träna själv, blir så störd av alla som kommer fram😁😁. Tycker inte hon gör annat än tränar så resultat bör väll synas snart…

      1. Anonym skriver:

        Den där boot campen hon nu ska gå på är nog ett samarbete, att hon ska gå där för att marknadsföra det där nya skulle jag tro. Sen tror och tycker jag det verkar som att träningen mest blir en stress för henne..hallå hålla på med kostscheman, träningscheman och ha flera pt;s. Det verkar ju vara en fixering och stress för henne, känns inte sunt, inte så hälsosamt och bra tror jag. Inte bra att överträna heller.

    2. Anonym skriver:

      Då lär det komma ett inlägg om BAKSLAG!! snart då eftersom du avslöjat att hon röker, och med snyft o förklaringar om att hon haft ångest, blivit sårad o förd bakom ljuset (dumpad), haft svåra beslut m.m.
      Hon var nog där el i närheten, iaf tidigare under dagen, men huruvida vad hon såg osv kändes inte trovärdigt eftersom hon bredde på mer efterhand, och var så blixtsnabb med att instagramma och blogga – Kaos! VAD händer – In på bloggen! Bloggen uppdaterad! Vet inte men konstigt att både jag och tydligen flera andra fick samma känsla. Har du Julia eler Mikaela sett henne på annan ort el ställe vid tiden eller? Får den känslan av Mikaelas kommentar men hon kanske var där ändå. Usch hemskt.

      1. Anonym skriver:

        Varför läser man bloggen om man ogillar henne så mycket? Går man in på bloggen för att leta efter fel som man sen kan snacka skit om? Och nej, jag är inte My, om det är någon som tror det, läser inte hennes blogg eftersom jag inte kan relatera till hennes liv med barn och träning och tycker därför bloggen är tråkig.

        1. M skriver:

          Vi läser den här bloggen där Camilla har skrivit och länkat till just detta som hon skriver om och som vi diskuterar här i kommentarsfältet. Därför har vi läst och är tillräckligt insatta för att diskutera ämnet. Jag läser inte Myggans blogg annars. Inte svårare än så.

  10. SS skriver:

    Har följt Mys blogg från och till, numer mest från. Jag tycker på ett sätt synd om henne för hon tror så stenhårt på sina egna lögner, menar inte specifikt detta inlägg. Men sedan att tjejer som ser upp till henne också tror på hennes lögner. Den tjejen, My, verkar behöva ordentligt med hjälp att ta itu med många problem. Både för sin egen och sin sons skull. Bara en tanke och fundering…

  11. Helena skriver:

    Jag har i gen åsikt om My. Det enda jag vet om henne är att hon är (var?) Magdalena Graafs kompis. Men MGs blogg har jag läst i flera år och alltså herregud! Nu behöver väl inte hon det men är det någon man borde samla nåt till så är det hon. Kan inte kvinnan någon gång få en lugn jäkla period i livet? Hon förtjänar all stöttning hon får på bloggen nu… satans orättvisa. Vissa råkar ut för så mycket, samtidigt som andra seglar genom livet men grinar sig fördärvade över snea köksluckor.

  12. sogia skriver:

    Älskar att läsa mys blogg får mig alltid ett gott skratt åt hennes självömkan och hittepå historior

    1. Anonym skriver:

      Och jag drar mig för att läsa bloggen just pga det, går in där med avsky ibland ändå. Otroligt vad beräknande hon är, vet vad hon ska skriva för att det ska låta bra och övertyga läsare. Har någon ifrågasatt något någonstans t.ex här om sonen, ångest el annat ja då är hon snabb med att skriva om just det på bloggen för att försöka övertyga folk om hennes sanning/påhitt. Det folk ifrågasätter mest skriver hon om mest och oftast för att det då ska bli sanning hos många, för att folk ska tro på det…Får kalla kårar.

  13. Anonym skriver:

    Myggan fick ju också lite kärlek av några läsare, hon har ju några läsare (och vänner, bekanta) som verkar avguda henne och som litar blint på henne och tror på allt hon skriver. Magdalena fick ju också någon liknande kommentar, var ju en sjuk kommentar härinne, men det finns ju ingen anledning att misstro Magdalena, vad skulle hon tjäna på att hitta på det. Nej finns ingen som helst anledning.

  14. Maggis skriver:

    Myggan har svarat på en kommentar i sitt senaste blogginlägg…Enligt henne är det 5-7 personer som kommenterar här hos Bloggbevakning om man ser till ip-nr och klockslag. Alltså, hon måste ju verkligen lusläsa ALLT som skrivs om henne här för att våga sig på en så konkret analys. Eller hittar hon på som vanligt? Sen undrar jag hur i hela friden hon kan ha koll på ip-nr som kommenterar i denna blogg…hon är verkligen skrattretande 😂😂😂

    1. Nina skriver:

      Nu är det äntligen avslöjat, Cam Cam och Myggis är samma person. 😂😂😂😂

      1. Bloggbevakning skriver:

        Tusan också! Så busted!

    2. AJ skriver:

      Ja vad fasen menar hon med ”kolla IP och klockslag”?

      1. M skriver:

        Mediala Myggan är i farten igen. Hon kan på ett oförklarligt och nästan övernaturligt sätt se vilket IP-nummer skribenterna har här på CamCams blogg. Precis som hon för ett tag sedan kunde se och lista ut vem som låg bakom vissa IP-nummer och var dessa bodde.

        (Det roliga var att det visade sig att hon hade helt åt fanders fel när en av dem som lämnat en av nämnda kommentarer klev fram här hos CamCam och sa att hen bodde 100 mil ifrån den plats Myggan sagt 😂)

        1. X skriver:

          Ja just det, hon gastade flera gånger om taskiga kommentarer från Bromma och insinuerade att hon minsann visste vem det var. Det visade sig att den personen vars kommentarer hon syftade på befann sig 100 mil från Bromma. Kommentarerna var dessutom inte elaka i någon annans ögon än myggans egna. Hon verkar sjukt känslig, tål inte att någon inte håller med henne och inte stryker medhårs och nåde den som råkar ifrågasätta hennes resonemang då jäklar är det hat och mobbing.

  15. Sarah skriver:

    Camilla kan du inte luska lite vad som hänt emellan Graaf o My ??? Tack för bra uppdatering !

    1. A skriver:

      Madde Ilmrud är väl involverad i den där härvan också om jag inte minns fel!

      1. Sarah skriver:

        Tror det ! Säkert fler ) men Varför tog alla avstånd??

        1. A.N skriver:

          Kan ju ha varit så enkelt som att hon ljugit för dem kanske. Måste ju ha funnits anledningar till att flera tagit avstånd, det säger väl allt. Likaså säger det väl allt om varför så många här skriver om My och ifrågasätter henne men inga skriver om Magdalena och ifrågasätter henne, det stod ju om dem båda i inlägget. Det måste ju tyda på annat än bara avundsjuka. Det säger väl egentligen allt.

  16. Tina skriver:

    Myggans blogg är bara upprepningar mest hela tiden. Samma tugg vecka efter vecka.

    1. Anonym skriver:

      Precis, nu är det tuffa beslut som ska tas IGEN. Gissar att det har med varannanvecka livet och vart hon ska bo hon ska besluta om. Vi kommer få läsa om dessa beslut till leda…

      1. A.N skriver:

        Ja det är samma tugg, samma tjat. Det där med tuffa beslut tror jag mest är strategi, taktik för att få läsare och hålla uppe intresset. Tror att vissa saker är bestämda och beslutna sedan länge.

  17. Anna skriver:

    Tycker så synd om hennes son,”lilleman”.. han är sex år, visa honom lite respekt och skriv hans namn istället, lägg inte ut bilder på honom sovandes eller halvnaken..
    Flytta tillbaka och ge sonen det liv han förtjänar, tragiskt att se.vinkningar från Bromma … PT behövs väl även på Öland eller i Kalmar??
    Kliv ur offerkoftan och ta hand om din son, bli vuxen.

    1. Anonym skriver:

      Men Anna, hon KAN ju inte flytta tillbaka och har ju vänligt men bestämt bett läsarna att inte komma med det förslaget 😉

      1. Anonym skriver:

        Just det. Och hon FÅR ju inte flytta tillbaka heller har hon skrivit. Oklart för vem hon inte får flytta tillbaka…

      2. Anonym skriver:

        Kräks på hennes dumma bortförklaringar. Måste vara jobbigt att trassla in sig så i olika versioner och historier, jag hade fått ångest. Det är absolut lite synd om henne för att hon gör bort sig så mycket men jag blir samtidigt så förbannad usch.

      3. A skriver:

        Hon kunde ju inte bo kvar på Öland eller i Kalmar pga allt hat hon fick utstå, efter ensam mamma söker ringde ju folk som dårar och helt plötsligt hade hon mängder av stalkers som lämnade döda råttor utanför hennes ytterdörr och gud vet allt. Undrar hur mycket av det som stämmer, förmodligen ingenting 😉 Myggan i ett nötskal.

        1. Anonym skriver:

          Haha What!? Hade hon stalkers efter sig då också? Men när hon flyttade till Sthlm så sa hon ju att det var för att hennes familj bodde där, då skrev hon inget om att det berodde på några trakasserier, stalkers eller döda råttor. Men nu när folk undrar varför hon inte flyttar tillbaka för sonens skull så säger hon att hon inte kan pga att hon blev trakasserad på Öland..Men hon bodde väl i Kalmar innan hon flyttade upp? Och hon har väl nära vänner på Öland och i Kalmar och hennes familj bor väl inte i Sthlm?

          1. A skriver:

            Hon har väl inga direkta vänner kvar på Öland, hon är rätt ökänd kan man säga. Under ensam mamma tiden bodde hon på ön men tvingades flytta in till Kalmar pga otaliga trakasserier och hot, typ som döda råttor vid dörren och nattliga samtal 😉 Den lilla del av hennes familj som hon står nära finns på ön och de är hennes farbror, om man ska tro hennes snyfthistorier så har hon ju varken någon vidare kontakt med föräldrar eller syskon. Sonen kommer flytta till pappan och hans sambo i samband med skolstart, vänta bara snart släpper hon den bomben och snyftar ut i bloggen 😉

          2. A skriver:

            Btw flyttade hon till Sthlm pga fling med Nicklas Wahlgren. Han la dock bena på ryggen när myggan blev ihärdig som fan. Allt för att stå i rampljuset 😉

          3. Anonym skriver:

            okej så hon blev trakasserad då alltså? hmm.. Ja att sonen ska bo hos pappan förstod man ju redan i somras, det skrev hon ju typ om lite insinuerande typ så det har man ju förstått . Tror väl att det var slut sen länge med Nicke W när hon flyttade upp men de har nog haft på och av. Usch ogillar tanken att Myggan fått hänga med fam W. Hemska tanke att hon lyckas bli ihop med nw igen, rädd för det eftersom hon umgås med hans vänner och de verkar gilla myggan och även hans svägerska ju som skriver till myggan på ig, och så hänger hon på hans arbetsplats numera ju huuua.

  18. Tina skriver:

    Snart kommer väl ett snyftinlägg hur hon krossar sitt mammahjärta och låter pojken bo hos pappan på heltid

    1. Anonym skriver:

      Precis men jag tror ärligt inte att hon är förkrossad över det, är bara att flytta tillbaka isåfall ju…tror det är redan bestämt sen länge att sonen ska bo hos pappan när han börjar skolan, men det blir som du säger bra snyftinlägg och att då få sympatier.

      1. C skriver:

        Just det ”Lilleman går alltid först”, antar att hon därför komma flytta med!

  19. bloggpolis skriver:

    Ojoj såå bittra mobb ”tanterna” är här inne.

    1. Anonym skriver:

      Är man bitter för att man tror att en person är oärlig och spär på sanningen? Och vad menar du med mobb?

      1. bloggpolis skriver:

        Anonym 16:21 Det kommer du/ni få vetskap om en vacker dag😄och det ska bli ett sant nöje att presentera det…

  20. Begrundande läsare skriver:

    Kreativt. Klipp och klistra och skapa image av ett liv och livsstil… Idag bild på chiapudding på insta och blogg, exakt samma bildmotiv och portion som i mars… Fashinerande att följa en tappad människas frenetiska låtsasliv så obvious tragiskt och halv/skarv-hittepå. I det stora och lilla. Finessen med att sakna samvete är att man bara kan mata på, gå vidare och förneka sanningen för sig själv liksom alla andra. Nyss var det nystart med kostschema och strikt upplägg från morbror, men idag ny start med ny diet eller plan eller vad det kan vara. Sedan en tid bäddas i bloggen för att ansöka om vårdnad på heltid för sonen genom att lyfta fram närmiljö, grannar och socialt nätverk och den fantastiska relationen mamma-barn och att den avklädde sonen på alla dessa bilder går före ALLT. Hm. Men när det verkligen gäller… så kommer hon väl inte släppa Sthlm och C-kändislivet, och kan då än en gång bli ett offer om vårdnaden går till fadern och hon själv ”inte har något annat val” än att ha sonen varannan helg och pussla ihop sitt krossade hjärta och liv. Ungefär. Hur har man i avskedets stund på Arlanda när barnet ska flyga till fadern tid att ta massa bilder och göra långa blogginlägg i realtid där man basunerar ut hur mammahjärtat brister av att alldeles alldeles strax behöva ta farväl…? Istället för att lägga fokus på själva BARNET som bevisligen enligt bild och text SITTER där?
    Ingenting går liksom ihop. Men själv är hon (o)lyckligt ovetande. Det är nog tur för sonen att det finns ett annat hem också varannan vecka. Visst vill de allra flesta föräldrar sina barns bästa utifrån sin förmåga, men är man blind för sin egen oförmåga och egna agenda är det inte lätt att ändra på något heller. Älskad känner han sig nog. Det räcker långt. Men här är alltså en bekännelse: En person som läser en blogg enbart för att det är så helt igenom förbluffande att följa dessa fabricerade utbroderingar och dramer och rejs, som till viss del lyckas övertyga flera följare. Vet ej hur många fler som läser av just denna anledning. Det kanske inte spelar någon roll för M. Huvudsaken är nog att det rullar på med följare/klick och image, inkomst, uppmärksamhet.

    1. Begrundande läsare skriver:

      Trodde det var förhandsgranskning för postaren innan publicering så det gick lite snabbt… Tycker det blev fel att detta om vårdnad/motiv och användande av barn i sina sociala plattformer ska finnas sökbart för själve barnet längre fram, så ta gärna bort den delen i kommentaren! Räcker som det är med det övriga. Sorry.

    2. En till skriver:

      Exakt vad skriver tänker jag också. Facinerande att läsa bloggen och förstå vad hon.är ute efter. Någonstans funderar jag på om hon kanske t.o.m tror på sina historier själv. Hon mår inte bra. Det är helt klart.

  21. A.N skriver:

    Varför lägger My hela tiden ut gamla och samma bilder på instagram? Förstår att det ofta handlar om att göra reklam för t.ex Stronger, men ofta är det ju samma återkommande bilder på fika och lunch också, tror hon inte att folk märker det hehe blir ju lite trist att följa…Är det därför hon hela tiden påminner läsarna att följa hennes instagram 😉 Känns som hon försöker ”lura” in följare på hennes blogg också, skriver bloggen uppdaterad och så har hon skrivit tre meningar där hehe känns lite desperat.

  22. Anonym skriver:

    My har själv sagt att hon ljuger ihop historier för att få mer läsare till bloggen. sedan tycker jag att det är mycket märkligt hur hon kunde flytta 50 mil från sonens bostad och utsätta honom för en pendling på 50 mil om hon nu älskar honom så mycket.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg