En uppdatering om Pablo!

19:00 28 Apr 2017

Margaux Dietz:


Eftersom jag inte publicerar bilder på barn här på bloggen så bara MÅSTE ni gå in och titta på den här bilden på Maggis blogg. Den är underbar!!!

ÄNTLIGEN har Maggis uppdaterat från förlossningen och allt verkar ha gått superbra och ostmackorna smakade lika bra som förväntat! =)

Men vad ska underverket heta? Jag kan ju inte fortsätta kalla honom konst och vinkännaren Pablo ju! 🙂

Pappan till mitt barn alltså, vilken kämpe, han har också fått förlossningsskador haha. Kommer ihåg hur blev arg när han försökte dra bort sina händer. Det hjälpte mig att ge honom lite smärta 😂.//Maggis

Tydligen kan man orsaka ganska kraftiga frakturer på en hand när man krystar – det är bra att veta!
Kanske borde BB ladda upp med ett gäng skyddshandskar att ha nära tillhands om det kommer in en extra klämmig mamma bara för att slippa kalla på en ortoped mitt uppe i allt?

Skyddshandskar och hockeyhjälm – för tydligen kan vad som helst hända på en förlossning!

25 kommentarer | “En uppdatering om Pablo!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. X skriver:

    Tyras senaste inlägg om allergi o hostmedicin, sätter en hundring på att det är borttaget inom kort. Hon missbrukar helt klart igen. Snälla alla hennes följare ge henne ingen hostmedicin. Ni gör henne ingen tjänst.

    1. Danni skriver:

      Kan någon kunnig snälla förklara vad som är kärnproblemet i hennes hostmedicin-dilemma? Är det hon som envisas med denna Cocillana-medicin eller är det verkligen så att vården förvägrar henne all sorts hostmedicin? Hon skriver i inlägget att läkaren vägrade skriva ut hostmediciner (som i alla som finns på marknaden.)

      Förutom ett potentiellt återfall, finns det några andra skäl till att tjata om Cocillana?

      1. Hannah skriver:

        Det innehåller etylmorfin är narkotikaklassat. Det dämpar hostreflexen i hjärnan, enkelt förklarat. Det kan användas som en ”enkel genväg” till narkotika. Men då tar man i större doser. 10 ml kan jämföras med 4cl vin.
        Det finns även andra hostmediciner på marknaden som är receptfria!

        1. Anonym skriver:

          Varning för att jag kanske har för mycket fritid, men Tyra skrev att hon fick en kvarts flaska cocilliana av en vän – det räknade jag ut är 62,5 ml (en flaska är 250 ml). Dagen efter när kompisen ville ha tillbaka flaskan verkar Tyra ha druckit upp allt.

          En vuxen person ska dricka max 40 ml totalt under en dag, Tyra verkar alltså ha druckit 62,5 ml? Om jag nu inte har fel såklart, jag grundar detta utifrån vad hon skrev i sitt inlägg. Det ringer varningsklockor i mina öron iallafall 🙁

          1. Anonym skriver:

            …Tänkte tyvärr likadant :/

          2. Silverräven skriver:

            ”Så då behövde jag inte bara själv, utan vill självklart ge tillbaka till henne med! ”

            Tolkar det som att hon gav tillbaka flaskan och inte druckit upp allt.

          3. Kattis skriver:

            Silverräven, jag har svårt att förstå din tolkning? Min tolkning är att hon ville ha dels till sig själv och dels för att kunna ge tillbaks till kompisen men eftersom läkaren inte skrev ut så hade hon varken till den ena eller andra.

          4. Silverräven skriver:

            Ja du har nog rätt förresten.

      2. Emma skriver:

        Förstår inte heller varför hon så prompt måste ha just cocillana som innehåller morfin (eller jo, förstår ju varför men…), hon borde ju kunna få mollipect (innehåller inte morfin) eller iaf acetylcystein som är slemlösande.

        1. Anonym skriver:

          Förstår tanken, men t.ex som för mig funkar inte mollipect. Det enda som funkar när jag hostar så jag spyr är just Cocilana.

    2. Kattis skriver:

      Alltså ögonen på hennes bilder säger en hel del dom också 🙁

      1. Kattis skriver:

        Eh menar alltså inte dom med ögoninflammationen. Utan dom där man faktiskt ser ögonen haha

      2. Anonym skriver:

        Det ser ut som hon har pälsdjursallergi. Om man har en svår pälsallergiker räcker det inte med allergimedicin, minna ögon såg ut så där när jag umgicks för mycket med en hund fast jag är pälsallergiker. Man behöver inte vara knarkare bara för att man ser sliten ut.

        1. Kattis skriver:

          Nä, man behöver inte vara knarkare för att man ser sliten ut. Men finns det andra saker som också stämmer in, som det här med den desperata jakten på mediciner, så kan man ju dra flera linjer.

      3. guldbjörnen skriver:

        Silverräven håller med dej fika?

        1. Silverräven skriver:

          Absolut. Har en halv flaska coccilana vi kan kalasa på!

    3. J skriver:

      Om Tyra har sådär allvarlig pollenallergi borde hon seriöst tänka på att flytta bort från landet. Min allergi blev så mycket bättre när jag flyttade från landet till innerstan. Finns inte alls lika mycket pollen i luften här.

  2. Anonym skriver:

    Tycker det varit väldigt lugnt och stilla mina tre förlossningar. Inte skrivit rakt ut eller slagits/kramat sönder någon. Går väldigt mycket in i att andas när jag föder och tycker alla andra stör 😅😅
    Jo, lite våldsamt sist: dagen efter min son föddes vaknade jag upp med blåmärken i hela ansiktet. Kom sedan på att jag hängt över sängen och låtit ansiktet vila I lustgasmasken, samt tryckt den som en galning mot hela ansiktet vid varje inandning . Haha.
    Gud vad jag älskar att föda. Blir pepp I hela kroppen att tänka på det. Älskar styrkan hos mig själv, älskar smärtan. Får börja springa marathon när jag avlat klart 😉

    1. Alexa skriver:

      Åh lustgasen! ❤❤❤ men ja håller med dig! Vill föda barn hundra gånger (men vill inte ha hundra barn)

  3. Isabelle skriver:

    ”You have no idea how much this hurts” 😂

  4. E2 skriver:

    Vem är denna kvinna???? Undrar genuint

  5. Alexa skriver:

    Tycker inte krystvärkarna gjorde ont alls 🙂 Värkarna innan däremot – herrejesus vilken plåga. Men just krystskedet var nästan skönt tycker jag, haha. Ingen ring of fire eller smärta alls där.

  6. Suck skriver:

    Seriöst, vem bryr sig om random folks skrevfrukter?

  7. T skriver:

    Men herregud. Är detta Jacob Liebermann?
    Min kille i grundskolan alltså?!?……..
    Jag satt och letade på ratsite på killar jag känner från ” förr” i tiden. Bara för nöjes skull.
    Kom på att jag läste om att denna Margaux har fått barn och att hennes kille heter Jacob men aldrig kopplat att det är ”den där Jacob”.
    Var tvungen att gå in på bloggen igen och visst fan är det den snubben ja.
    Maaaaay Goooooood. Jag kom på nu att det skrivits en del konstigheter om M pojkvän och förstår nu att det inte är så konstigt.
    Han vad redan väldigt ”unik” redan i unga år.
    Vilket sammanträffande……

    1. Anonym skriver:

      Nu blir vi ju nyfikna T..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp