Pablo är här!!!!!!

09:15 27 Apr 2017

Margaux Dietz:

Maggis vatten gick inne på SevenEleven och satte personalen i arbete och det senaste inlägget från henne är från förlossningen där hon fortfarande verkade vara vid gott mod kl igår kl 15.

I natt kl 03.44 uppdaterade Maggis mamma sin blogg och berättade att både hon och dottern numera är mammor vilket bara kan betyda en sak:

ATT PABLO ÄR HÄR!!!!
Nu bytte ju Maggis och Jacob arbetsnamnet till Berra för att namnet Pablo inte skulle fastna helt men jag älskar det!
Pablo Dietz – en framtida konstnär eller sommelier månne?
En man med ett sådant namn ska jobba med kultur och vin!

Stort grattis till hela familjen!!!
Tjocka Hetsätarkatten väljer redan present inne på kontoret!

49 kommentarer | “Pablo är här!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mimi skriver:

    Grattis maggiiiiiiiiis!!😁

  2. No name skriver:

    ”Maggis vatten gick inne på SevenEleven och satte personalen i arbete och det senaste inlägget från henne är från förlossningen där hon fortfarande verkade vara vid gott mod kl igår kl 15.”

    Antar att du menar:

    ”Maggis vatten gick inne på SevenEleven VILKET satte personalen i arbete, (KOMMATECKEN) och det senaste inlägget från henne är från förlossningen där hon fortfarande verkade vara vid gott mod kl(INTE ”kl” här) igår kl 15.”

    ”I natt kl 03.44 uppdaterade Maggis mamma sin blogg och berättade att både och dottern numera är mammor vilket bara kan betyda en sak:”

    Antar att du menar:
    ”I natt kl 03.44 uppdaterade Maggis mamma sin blogg och berättade att både HON och dottern numera är mammor vilket bara kan betyda en sak:”

    Återigen vill jag påminna dig om att det är oerhört tråkigt att du inte verkar korrekturläsa dina inlägg. Det drar verkligen ned kvalitén när detta dessutom är ditt heltidsarbete.

    1. No name skriver:

      Och för att (försöka att) inte låta som världens bitch är jag faktiskt superglad för Margauxs skull och önskar dem all lycka <3

      1. M skriver:

        Du låter som en bitch… Det här är inte ens en artikeltext, det är en enkel text i en blogg utan minsta krav eller förväntningar på hög nivå. Talspråk, slarvfel och en och annan felaktigt uppbyggd mening är fullkomligt irrelevant. Om du stör dig så pass på små felaktigheter vet du nog vad lösningen är….

        1. Guaca skriver:

          Har man en blogg som HELTIDSJOBB så kanske man borde se till att det inte saknas ord i meningarna man skriver? Varför ska det vara okej att slarva om man jobbar med att blogga?

          1. M skriver:

            Vänd på frågan, varför är det inte ok med små slarvfel i en informell text som du läser gratis på nätet? Vilken rätt har du att kräva att en gratistjänst är exakt så som du vill ha den? Om du vill ha korrekturlästa texter kan du betala 99 kr/månaden och läsa DN.

          2. Guaca skriver:

            För att det återkommer i varje inlägg. Det handlar inte om små slarvfel, ofta saknas det hela ord som gör texten hackig och konstig att läsa. Cam tjänar pengar på sin blogg, jag tycker inte att det är för mycket begärt att hon korrläser sina inlägg.

          3. M skriver:

            Så länge du inte betalar tycker jag inte du har rätt att klaga på innehållet såvida det inte är kränkande. Är folket på Nöjesguiden inte nöjda är det deras jobb att säga åt CamCam att korrläsa sina texter, inte ditt eller någon annan läsare. Och särskilt inte i en uppfordrande och krävande ton.

        2. Matilda skriver:

          Är ju å andra sidan inte jättesvårt att skriva en sån här enkel text någorlunda korrekt. Det tycker jag faktiskt man kan förvänta sig, allt som krävs är en snabb genomläsning innan det postas.

        3. anonym skriver:

          Ja du låter som en Bitch inge kul. Klaga inte! Tack.😩😩

          1. Guaca skriver:

            Varför bitch med stort B? Det heter även inget kul, inte inge kul. 🙃

      2. Anonym skriver:

        Heter det Margauxs?

    2. Bloggbevakning skriver:

      Om du stör dig så mycket på ett uteblivet kommatecken så vill jag nästan ge dig en kram. 🙂

      1. Guaca skriver:

        Varför så dryg Cam? Det var ju mer än ett kommatecken som saknades. Skulle du svara såhär om du fått kritik i ditt tidigare arbete? Tror knappast det.

      2. No name skriver:

        Men snälla, kommatecknet var inte det enda vilket du vet om du läste igenom hela min kommentar. Jag klarar mig jättebra utan en kram från dig faktiskt.

        1. anonym skriver:

          Oj du inte bara låter du är en ……😥😥

          1. Guaca skriver:

            Oj du inte bara låter som en, du är en.

      3. hej skriver:

        Du som har gjort så många inlägg där du klagat på andras felaktiga grammatik, usla stavning och brist på korrekturläsning i blogginlägg borde väl tacka och ta emot för hjälpen

      4. Anonym skriver:

        Det här är faktiskt ditt jobb, ingen högstadieuppsats. Skärp dig.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Förlåt, jag ska. =(

          1. M skriver:

            Fortsätt skriva på samma sätt och strunta i sura kommentarer. Jag kan garantera att majoriteten av dina läsare inte bryr sig om ett eller annat språkligt fel.

      5. Anonym skriver:

        ”Om du stör dig så mycket på ett uteblivet kommatecken så vill jag nästan ge dig en kram.”

        ETT kommatecken? Du använder dig i princip aldrig av kommatecken. Och det kan väl omöjligt vara en nyhet för dig att du har bristande kunskaper i att skriva, med tanke på hur många det är som har påpekat det (vänligt och konstruktivt).

        Avsaknad av kommatecken vilket leder till låååånga meningar som ofta kräver att läsaren får läsa om för att greppa innebörden av texten. Samt anmärkningsvärt ofta väldigt mycket stavfel eller tom avsaknad av ett helt ord i en mening.

        Förut när läsare påpekade detta så var dina ursäkter att du ”snart” skulle sluta ditt jobb och ist ha bloggen som heltidssyssla och därför kommer kvalitén bli bättre. Men nu när du väl haft bloggen som heltidsjobb ett tag så kvarstår alla dessa slarvfel och stavfel/grammatikfel och ist svarar du snorkigt på en konstruktiv kommentar. Trist.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Jag är sämst på kommatecken faktiskt. Vet inte varför det blivit så. Någon som har en teori?

          1. Anonym skriver:

            Jag har ingen teori om varför du inte använder dig av kommatecken. Men om du vill bli bättre på det så kan jag ge dig rådet att googla efter tips om användning av kommatecken, finns många bra sidor med bra tips.

            Jag hade tex inte ”fått med mig” från skolan hur de/dem används på rätt sätt. Men fick konstruktiv kritik om detta från en kollega på min förra arbetsplats, vilket jag uppskattade väldigt mycket och har idag lärt mig skillnaden. Tack vare fin kollega.

            Jag har även reflekterat över att många äldre inkl du CamCam (tror att det oftast är personer som inte är uppvuxna med en smartphone/padda/laptop i knät) ofta trycker enter och gör en radbrytning efter varje punkt. Vilket också gör att texterna blir väldigt hackiga att läsa. Nytt stycke är en sak, men ny rad för varje ny mening är inte att föredra om man vill ha ett läsvänligt flow i texten.

        2. Christina skriver:

          Tramsa ej.

        3. Erika skriver:

          Jag kan inte låta bli att fnissa lite på tal om långa meningar. Självinsikt.

    3. Anonym skriver:

      Ska inte vara något kommatecken före ”och”…

      1. hej skriver:

        Det beror på vad som står innan och:et. Lyckas aldrig lära mig. ”Kommatecken är bra, men inte till allt” sök på den, någon som skriver om det

      2. H-O skriver:

        Det finns något som kallas oxford komma, och då är det ett kommatecken innan och! Google it 😄

        1. Fluffis skriver:

          Oxford comma används i engelskan, men rekommenderas inte i svenskan. Källa: Språket i P1. I svenskan sätter vi alltså inte ett komma framför ”och” i en uppräkning, vilket är vad Oxford comma innebär.

    4. Anonym skriver:

      Man behöver inte sätta kommatecken innan ordet och.

    5. Andrea skriver:

      Tänkte på detta igår att CamCam gör ett strålande jobb, hon lägger upp inlägg stup i kvarten. Ibland är hon lite j*vlig i sina inlägg men väger upp det med sina ödmjuka inlägg å inlägg där hon faktist t.o.m. hjälper folk. Sen utöver det så godkänner hon (eller kastar bort) kommentarer från oss som ligger i ”moderation” eller vad det heter. Så tycker du kan svara på själv om du hade gjort jobbet bättre tror du?! Annars: gå å lägg dig å sluta å finna småfel. Så tråkig!

      1. Bloggbevakning skriver:

        Tack!! Vilka fina ord!

  3. M skriver:

    Grattis till dem! 🙂

    OT: Blondinbella har börjat morgonen med att avslöja att hon lånade ihop hela sin middagsoutfit från grannen igen. En helt vanlig arbetsdag i London hade hon 4 nya (!) outfits, men måste låna kläder av Lidingögrannen IGEN? Någonting är helt galet där. Kläder som dessutom var helt fel för en representation i London…

    1. hej skriver:

      Det kanske kommer att introduceras någon klädbytarservice snart?!

    2. Milly skriver:

      Så märkligt vad händer? Har Odd låst hennes garderob och gömt nyckeln? Hon ska bygga en Walk in closet ffs! Hur kan hon behöva låna kläder från grannen?!

    3. :) skriver:

      Jättebra lösning ju. Det där med attlåna kläder av varandra. Grannen kanske lånar lika mkt av Bella och det kanske rentav börjar komma tillbaka, det där med att låna av varandra.
      När jag var yngre lånade jag och polarna jämt kläder av varandra, sen försvann det, varför? Vet inte. Men dumt är det för tänk så mycket pengar och miljö vi sparar och dessutom har man ju helt nya garderober att inspireras av och använda!

      1. M skriver:

        Håller helt med MEN… Isabella har nya kläder varje dag som hon köper om kvällarna. Alltså anpassar hon inte sitt konsumerande efter hur stor garderob grannen redan har. Hade väl varit perfekt om hon hade dragit ner på shoppandet men hon har gjort tvärt om.

  4. Ann skriver:

    Herregud så jag är tacksam att jag har det bakom mig. Mamma till dotter på snart 22 år.

  5. E skriver:

    Hon har lagt upp en bra lång instastory från hela förlossningen

    1. Karin skriver:

      För en som inte vet hur instagram funkar – måste man följa någon för att kunna se personens stories? Hur gör man annars?

      1. M skriver:

        Nej, du behöver inte följa någon. Bara klicka på deras profilbild. Har de en aktiv Instastory så kommer den rulla igång automatiskt.

  6. Palia skriver:

    Grattis till dem!
    Ibland skriver du så jävla roligt. Med ett sådant namn ska han jobba med vin eller kultur! Tack för dagens skratt. Haha

  7. Andrea skriver:

    Grattis till margaux förresten

  8. Annan Sofia skriver:

    Har du någonsin fått respons för de paket du skickar till bloggare som fått bebis? Tycks inte ha sett någon reaktion från bloggarna du skickat till. Är nyfiken om de tackat dig personligen.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Många har tackat personligen. =)

      1. Annan Sofia skriver:

        Skönt de har vett att tacka personligt och inte bara tar emot!
        Förresten, fick du någonsin klarhet i vad det var som gjorde att DM retro var ett av de mest anmälda företagen till Konsumentverket?

  9. anonym skriver:

    Mina kompisar har haft så jobbiga förlossningar ojoj o dom var även rädda innan. Som o få ut en fotboll så dom. Inte roligt men såklart värt det. 😥😥

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg