Varför, män? Varför?

17:00 30 Apr 2017

Lady Dahmer:

Lady D skriver om ett inlägg som Elaine skrivit och jag skriver om det så det blir mycket ”skriva om” i det här inlägget.

Elaine har svarat på en läsarfråga om hur hon skulle reagera om hennes man valde porr och onani framför henne – och utövade denna självbefläckelse (obs – ironi) framför henne.

Så här skriver Lady Dahmer om det hela:

Eftersom dessa båda uttrycksfulla damer redan sagt i princip allt det jag tänker och känner om ämnet så skulle det bara vara en upprepning om jag skrev samma sak så jag kommer fokusera på någonting annat – en lite mindre frågeställning om ni så vill.

Varför luktar män sig på fingrarna efter att de varit och grävt i kalsongerna? Varför? Är det för att se just HUR illa det är eller förväntar de sig att lukta hallonbåtar?
Jag undrar detta exakt lika mycket som jag undrar varför män – alltid män – måste ”runk-skaka” sina nötter eller annat litet snacks i handen innan de kan slänga in det i munnen?

Jag lovar – nästa gång ni flyger!
Om det bjuds på nötter så garanterar jag att minst en man kommer hälla ut ett par stycken i handen, göra en runkrörelse med handen för att sedan slänga in dem i munnen.
Varför? Är det för att organisera dem i handen så de radar upp sig för enklare inkastning i munnen? Är det ett djupt rotat rörelsemöster i den manliga dna-strängenför du ser ALDRIG en kvinna göra samma sak.

Så män! Varför?
Varför detta skrevluktande och varför detta nötskakande?

79 kommentarer | “Varför, män? Varför?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fsftw skriver:

    Jag runkskakar också nötterna av nån anledning, har ingen aning om varför , jag gör de automatiskt 😂😂😂

    1. Sacha skriver:

      Jag också 🙂 Inte ens tänkt på det förut. Vet inte varför, per automatik så gör jag så samtidigt som jag tittar på godsakerna i handen… Vafan 🙂

      / Tjej med runkhand uppenbarligen

    2. Anonym skriver:

      http://www.isabellalowengrip.se/2017/04/all-denna-energi/#comments

      Är det riktiga Tyra som kommenterat i detta inlägg tror ni?

    3. paglia skriver:

      Jag tror det är sunt att påminnas om att vi är ”djur” (en bakteriehärd som på något sätt blivit medveten om vår egen existens)

      Mycket ter sig märkligt för den nya vågens feminism för att de helt och hållet skippat biologin i sin iver att förstå genus.

      Allt är inte en social konstruktion. Jag tänker att den här typen av beteende kan tillskrivas det limbiska systemet.

  2. Anonym skriver:

    Va? Alltså… va??

  3. Aa skriver:

    Va är det för män ni/du mött!!??Jag har aldrig någonsin träffat eller sett en man, som ruskat om snorren och nötterna, för att sedan lukta på sina fingrar.! Dags för lite vett o etikett…

  4. Anonym skriver:

    Hjälp, jag runk-skakar också nötter så de lägger sig mer i en rad i handen och sen tar jag två tre stycken åt gången. Har inte reflekterat över det förrän nu 😅

    1. Excusez-moi skriver:

      OCD much?

  5. Anonym skriver:

    Tycker Lady D missbrukar ordet kränkande.
    En människa vet väl bäst själv hur hen har det skönast, låt hen tillfredsställa sig själv.

    1. zophia skriver:

      Sant!!! Men sitta o gör de framför sin partner rent spontant utan säga ngt ex på soffan kan jag förstå att de får vissa och reagera en del.

  6. Sambon förnekar igenkänning på båda punkter. Men han skrockar i skägget och rodnar lite! 😁 (har aldrig ertappat honom med skrevluktande iaf)

  7. anonym skriver:

    Kissies kille skriver på hennes blogg. Jag är i koma efter det vaknar nu upp först till hösten. Herre min skapare läs camcam läs !! 😂😂

    1. VaC skriver:

      Skämskudde på den. Alltid så tragiskt med folk som inte lyckas dölja att de hänger med influencers för att bli kända. Det har ju i och för sig lyckats för till exempel Hannalicious och Dasha m.fl., så jag förstår att många försöker.

      1. Fia skriver:

        En väldigt omogen och ful man hon har! Herre min, han är 35 år!!

        1. Danni skriver:

          Jag skäms så mycket att det gör ont inombords!

          Slutade läsa vid punkten då han pratade om att han i sin barndom tävlade ikapp med polacker i jordgubbsplockande och avslutar med ”då kunde jag aldrig gissa att jag skulle bli kär i en polack 20 år senare” (nåt i den stilen)

          Jag vet inte riktigt varför men där gick min gräns för hur mycket cringe jag kunde utstå per blogginlägg.

        2. Sofia skriver:

          Oj… Jag som fått uppfattningen att han verkar vara en skön grabb 😮 Tänk så olika intryck man kan få…

          1. two of a kind skriver:

            Jag brukar vara allergisk mot gästbloggane familjemedlemmar, men jag gick in och läste och tyckte det var riktigt roligt:) Det känns som om han gjorde det med glimten i ögat, även om han nog inte är så van vid att blogga

      2. Anonym skriver:

        Alltså dessa kommentarer om Kissies nya man… tydligen så kan man uppfatta något väldigt olika! Jag läste igenom hela inlägget med ett leende på läpparna och ett skratt här och där. Jag tyckte han verkade ha skrivit det inlägget med glimten i ögat och han var inte rädd för att bjuda på sig själv. Tydligen så uppskattades det inte från alla håll… Frågan är då, om det inte hade varit Kissies Andreas som skrivit det här inlägget, utan någon annan, hade de negativa reaktionerna ens existerat?

        Och Fia, hur tänkte du när du skrev din kommentar? Kalla någon omogen, visst, men att skriva att någon är ful är elakt (och hur sjutton kan du tycka att han är ful??). Min gissning är att du skrev din kommentar endast för att hata! 😉 Men vad vet jag.
        Och vadå, bara för att man passerat 30 så måste man bli tråkig och seriös?

    2. Anonym skriver:

      Läste inlägget han skrivit, önskar nästan jag besparat mig de minuter det tog för jisses så tråkigt det var…. :/

  8. helena skriver:

    Va..? Aldrig träffat på dessa män..?! Mvh ca 75 st lovers and still counting 🙄🤔

    1. Sannie skriver:

      Har du frågat alla om dom gör så?

  9. Petra skriver:

    Tjej här, jag sniffar också på fingrarna efter jag tagit mig därnere. Tycker det luktar gott. Och gör det inte det så vet jag att det är dags för dusch.

    1. Annie skriver:

      Haha jag med!

    2. Anonym skriver:

      Så. Äckligt.

      1. Petra skriver:

        Äsch gör det när jag är ensam och tvättar händerna innan jag rör nåt annat. Iaf med servett:D

    3. Anonym skriver:

      Jag med 😂

    4. Anonym skriver:

      Haha en till här! Det är ju mysigt att ha händerna där nere, varför skulle det vara äckligt?

  10. Androgyn skriver:

    Här luktar gubben friskt på snoppen. Han brukar även vilja att jag ska komma och lukta åt honom. Det vill jag inte. Nog blir man jävla trött på att det ska pratas om/tittas på penis minst fem gånger om dagen. Särskilt revolutionerande är den liksom inte, trots att han gärna vill tro det.

    1. Anonym skriver:

      Är det bara jag som tycker att snopp luktar äckligt? Alltså även nyduschade snoppar med ”god hygien” och utan sjukdomar. Jag har gärna sex, men avskyr att lukta snopp och glidmedel efteråt. Usch

      1. Anonym skriver:

        Är det bara min karl som har en helt luktfri snopp?

    2. En annan S.. skriver:

      Lukta åt honom 😂😂

  11. Anonym skriver:

    Till något helt annat, gå in på Tyras blogg…
    Alltså sådan vanvård på stackars Kotten. Man blir matt…

    1. Elin-pelin-päron-pung skriver:

      Vad menar du, att han var tovig eller? Tycker det är svårt att avgöra på bilderna. Däremot fattar jag inte varför hon öht trimmar honom, pomeranian är väl ingen trimras?

      1. Anonym skriver:

        Tovig? Det är ju en helt ihopfiltad matta närmast huden. Så blir det när man inte borstar dagligen o tvättar regelbundet. Därför blev hon tvungen att helt renraka honom.

      2. VaC skriver:

        Nej, pomeranians behöver inte trimmas så länge man sköter pälsvården någon gång då och då. Om hunden har väldigt tjock päls kan man dessutom borsta ur ordentligt med en speciell borste för underhår. Den borsten tar allt som känns som ull närmast huden. Tyra skriver ju att hon inte vill trimma Kotten trots att han flämtat av värme på kvällarna, för att hon var rädd för väderomslag. Det problemet kommer man runt om man borstar istället.

      3. Valentina skriver:

        En Pomeranian trimmas aldrig. Klippas är en annan sak, nåt man kan måsta göra om hunden t.ex. blivit tovig. Men trimma är nåt helt annat, då rycker man stråna. Klipper dem inte.

    2. Bannanana skriver:

      Fy faan,, jag höll inte med de flesta när de förra bilderna diskuterades men det här bara skriker vanvård. Det ser ju för jävligt ut! Som en kaka med hår närmast huden, stackars hund.
      Det är inte ens särskilt besvärligt att sköta sån där päls, finns ingen ursäkt öht!

      1. Valentina skriver:

        Nu tittade jag också på bilderna! Jisses! Det ser ut som en sån där hund man ser på TV i program om vanvård – man rakar bort en tjock matta av hoptovad päls. USCH! Att hon sen lägger ut det hela på bloggen, helt ogenerat, tyder på att hon inte inser misären själv. Håll efter hans päls i fortsättningen!!!

        1. Anonym skriver:

          Precis! Hon ser det inte själv, hon är ju sjuk. Tycker synd om henne och hoppas att hon får hjälp, speciellt eftersom hon ansvarar för flera andra liv (katterna och hundarna)

    3. Lotta skriver:

      Inte bara Kotten – hon skrev att hon var tvungen att klippa bort stora tovor från en av kattorna också. Varför skaffar man sig håriga djur om man inte orkar ta hand om dom ordentligt och borsta dom regelbundet?

      1. Anonym skriver:

        Alla djur behöver ju inte samma omvårdnad, även om de faller under kategorin att de behöver hjälp med pälsen.

        Min misse är långhårig, och dels sköter han pälsen utmärkt alldeles själv, han spenderar sina dagar med att tvätta sig. Dels blir han aggressiv så fort han ser en borste, han blir heltokig, uppfödarna har samma problem med sina katter, därför lär jag raka om det skulle komma så långt någon dag. Dock älskar den störda lilla katten vatten…

        1. Andj skriver:

          Min hund hatade borsten också men vi har jobbat på det mkt och nu får jag borsta honom. Det är bara att börja vänja ditt djur vid pälsvård i rätt takt så borde det gå, bättre det än att raka (!??) om det blir ett problem. Förebygg det istället. Lägg fram borsten på bordet och ge godis, belöna om djuret visar intresse för borsten, ta det stegvis. Man kan klickerträna katter också.

  12. Mija skriver:

    Alla killar jag varit ihop med har grävt runt i sina kallingar för att sen lukta ppbfingrarna. Alla. Det är så AVTÄNDANDE! Och ta inte på mig efter det liksom…😷😖

  13. Anna skriver:

    Aldrig sett killen lukta på fingrarna, men noterat att han gärna håller en hand runt paketet när han dräller i soffan, liksom för att ”skydda” det. Har faktiskt sett fler män göra så. Varför?

    1. S. skriver:

      Men JA! Har haft flertalet pojkvänner som gjort samma!

    2. Emma skriver:

      Hahaa orkar inte! Läser detta och vänder mig om, där ligger sambon med en hand på paketet 😂

  14. Leon skriver:

    Men fy fan! Det där är misskött päls. Om man badar och borstar en pomeranian som man ska, och håller efter underullen med en karda, så blir det inte sådär ihoptovat och äckligt. : ( En ren och välskött päls är dessutom det bästa skyddet mot sol och värme på långhårsraser. De långa stråna bildar en luftspalt ner i underullen som skyddar mot överhettning. Tyra kan ju läsa på lite om ”twocoated” hundraser. Eller vänta, det bör man göra INNAN man skaffar en sån ras… Fy alltså.

    1. Lisa skriver:

      Dags att ringa Länsstyrelsen.

    2. Li skriver:

      Inväntar alla kommentarer om att lämna Tyra i fred, hon mår ju sååååå dåligt. Kommenterade Kotten & katternas päls för ett tag sen & blev kallad psykopat, för man får inte vara dum mot Tyra, skit i att djuren lider 😑

  15. Izabella skriver:

    Jag tror aldrig Lady D har skrivit ett viktigare inlägg. Vilket jävla skitinlägg från Elaines sida, att sitta och säga att det inte är ett riktigt förhållande utan sex? Att man bara låtsas då och inte ska sova i samma säng?

    Kvinnan som pratar om sexuella övergrepp och som har startat förskolebrevet med budskapet ”Stopp min kropp” sitter och hetsar kvinnor (och män) att ha sex med sin partner för att validera att det är ett riktigt förhållande? Vilken jävla dynga! Kvinnan har då bara sin egna uppfattning av vad intimitet är.

    1. Anna skriver:

      Får man ändå inte vridna uppfattningar och vissa skador av att vara utsatt för sexuella övergrepp från man är riktigt liten…? Jag började läsa hennes bok men slutade för jag blev illa berörd och äcklad. I min värld känns det inte sunt att säga att om man inte har sex i ett förhållande ska man sluta sova ihop. Intimitet och ömhet är så mycket mer än sex, men tydligen inte i Elaines värld.

    2. Egenremiss skriver:

      Izabella och Anna:

      Vad orättvisa ni är. Vet ni inte att Elaine E-svärd är expert på allt hon uttalar sig om? Hon vet bäst i de ämnen hon engagerar sig i och andra behöver inte bemöda sig med att komma med avvikande synpunkter. Elaine har alltid rätt!

      Sedan kanske Elaine har någon sorts tvångsmässig inställning till sex beroende på sina upplevelser under barndomen.

  16. Izabella skriver:

    Tycker du ska kika på kommentarerna under Lady Ds inlägg, jag är inte den enda som tagit riktigt illa vid mig av Elaines inlägg.

    1. D skriver:

      Pga svår sjukdom och annat har jag och min man inte haft sex på över ett år. Det är ledsamt osv, men att påstå att vi är kompisar som bor ihop? Vi har barn ihop, delad ekonomi och ansvar för vår familj, vi sover tillsammans och planerar vårt liv runt varandra. Det har iaf jag aldrig gjort med en kompis trots att jag som ung delade bostad med vänner. För mig är det en extremt snäv definition av förhållande som Elaine ger

      1. Izabella skriver:

        Elaines klumpiga uttalande förtjänar ett eget inlägg av Cam, definitivt. Det är så hemskt och problematiskt det hon skrivit så det måste belysas.

        Jag mådde mycket bättre efter jag läste Lady Ds inlägg, hoppas även andra hittar tröst i hennes inlägg efter den sörja Elaine kokat ihop 🙁

        1. Egenremiss skriver:

          Jag skrev ett liknande svar högre upp, men postar det även här.

          Vet du inte att Elaine E-svärd är expert på allt hon uttalar sig om? Hon vet bäst i de ämnen hon engagerar sig i och andra behöver inte bemöda sig med att komma med avvikande synpunkter. Elaine har alltid rätt!

          Sedan kanske Elaine har någon sorts tvångsmässig inställning till sex beroende på sina upplevelser under barndomen.

          1. Anonym skriver:

            Håller med om det i sak men du verkar manisk, Egenremiss

        2. Egenremiss skriver:

          Varför finns det ingen svara-knapp på Anonym 02:11 ovan?

          Anonym håller med mig om att Elaine Eksvärd är expert, vet bäst och har alltid rätt. Tydligen förstod Anonym inte att jag driver och tycker Anonym verkligen detta om Elaine, så kan Anonym vara något värre än manisk.
          – Välj lämplig diagnos …

          1. Lilo skriver:

            Man kan alltid bara svara i ett visst antal led.

          2. Ƭĥe real Hmm skriver:

            ”förstod Anonym inte att jag driver och tycker Anonym verkligen detta om Elaine,”

            Exakts samma frasering som en viss w*igwag som blivit blockad här. 😉

  17. Petra skriver:

    Läste detta innan jag och min man satte på en film.
    Plockade sedan fram jordnötter och ser plötsligy hur min man sitter där och skakar dem. Kunde inte sluta skratta.

  18. Linda skriver:

    Men helt jävla ärligt, har vi inte värre problem i världen än detta? Oh, vi fick en man att bara äta sina snacks utan att ruska på handen innan, fan vad bra vi är, skit i krig och svält för EN man i Sverige äter sitt snack rätt upp och ner nu!

    1. Anna skriver:

      Gud vad tröttsamt det där ”vilkenskitsakattprataomnärvärldenbrinner-kortet” är. Uttjatat och trååååkigt.

    2. Izabella skriver:

      Linda, internet är oändligt. Det finns utrymme för fler än en diskussion samtidigt. Du är inne på en skvallerblogg. Diskussionen i fråga är lättsam. Tror du har hamnat fel om du vill diskutera krig och elände.

      Så jävla tröttsamt att höra, vad man en diskuterar, att det finns värre saker i världen. Men kära Linda, vad gör DU åt dessa saker då? Hjälper DIN kommentar mot svält, död och krig?

      Hoppa ner från din höga häst, du är inne på bloggbevakning.

  19. two of a kind skriver:

    Såg att Elaine försvarat sig inne hos bloggkommentatorerna. Tycker inte hon gjorde det särskilt bra …

  20. Viktor Den Store skriver:

    Förstår inte hur fingrarna ska kunna lukta när de inte har en näsa…

  21. Egenremiss skriver:

    Bra kommentarer inne på ”Bloggkommentatorerna” om Elaine E-svärds egna inlägg. Undantaget Elaines kommentar där, naturligtvis.

    De två bästa:

    ”17 – Anonym 2017-04-30
    #14 Elaine: Om man inte vet vad man snackar om och har noll analysförmåga så ska man vara tyst. Suck 🙄 Pinsamt.

    #18 – Anonym 2017-04-30
    Ps. Om du Elaine #14 ska som du säger utgå från dig själv så kan det vara en bra idé att skippa de kategoriska sanningarna du raljerar med i ditt inlägg.”

    Länk till ”Bloggkommentatorerna” och alla kommentarer:

    http://bloggkommentatorerna.se/2017/april/be-aldrig-om-sexrad.html#comment

    1. Anonym skriver:

      Egenremiss (med tanke på dina andra kommentarer) du verkar manisk. Seriöst, sök hjälp…

      1. Egenremiss skriver:

        Manisk – sjukligt exalterad eller hänryckt, förtjust.

        Ja, jag är förtjust i alla dumheter Elaine E-svärd rapar ur sig och förstår att det retar dig, The real Hmm. Du kan ju själv söka hjälp först.

        1. Ƭĥe real Hmm skriver:

          Nu håller jag iofs med anonym här men det är iaf inte jag som skrivit de kommentarerna till dig ”Egenremiss”.

          Du får nog förlika dig med tanken att det är fler som sett igenom dig.

          1. Anonym skriver:

            Sluta släng med diagnoser hit och dit. Elakt helt enkelt.

          2. Ƭĥe real Hmm skriver:

            ”Mani (av grekiska mania i betydelse raseri eller galenskap)är ett tvångsmässigt beteende, som bygger på att man dras till vissa saker. Kan liknas vid en form av överdriven fixering. ”

            Så fort Elaine nämns här är ”Egenremiss ” här också. Iaf nu när en viss w*gwag blivit blockad.

            Om du inte håller med om att han VERKAR manisk kan ju du göra, men för en gångs skull så håller jag med. Framförallt som att ”Egenremiss ” har ifrågasatt sanningen om Elaines barndom.

          3. Egenremiss skriver:

            Så fort Elaine nämns här är ”The real Hmm” här också och rättar varje liten detalj som någon skriver fel om Elaine. Märkligt att ”The real Hmm” kan så många detaljer om Elaines liv och även kommer ihåg saker som ligger långt tillbaka i tiden, bara av att ha följt hennes blogg länge.
            Jag tror att ”The real Hmm” antingen känner Elaine eller är anhörig/släkt till henne.

  22. Nadia skriver:

    Camcam: Tyra har skrivit en kommentar till blondinbella i hennes senaste inlägg, samt tydligen försökt nå henne via Fb. Hon tipsar om adhd medicin.

  23. Camimami skriver:

    Notera! Camcams pappa skakar jordnötter och han påstår att det är för att få dem i rätt läge i handen… för att sen… swosh… kasta in dem i munnen. 🙂

  24. Helena skriver:

    Alltså det Elaine skriver: ”För det första tror jag inte du är ensam i detta. Men jag tror att alltför många finner sig i relationer utan sex eller intimitet. I min värld så är man inte tillsammans då, då är man partners eller kompisar som bor ihop. För att otrohet eller död till ens självförtroende inte ska uppstå så tycker jag antingen man ska säga ”Vi är vänner som bor ihop” och då sluta sova tillsammans för att låtsas vara något man inte är. Eller så tycker jag att man ska göra slut. Jag hade inte stannat. Sex och intimitet är jätte viktigt.” borde vi inte försöka hjälpa henne? Vilken sjuk press att leva efter den devisen… och vad är tidsgränserna? Ska man flytta ut från sovrummet och ”bli kompisar” under en jobbig uvi eller efter förlossning och sen ”bli tillsammans” igen när det lagt sig och man ”får till” det?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG