Är det bara jag som tycker sånt här är humor?

14:00 30 Apr 2017

GabJoss:

Jag fullkomligt älskar självdistans och folk som bjuder på sig själva så när min läsare Xx tipsade mig om att GabJoss hade taggat sina bilder med ”frammedbandspelaren så skrattade jag bara..

På samma sätt som hon brukar vara här inne och skriva om fruktfat och magiska urringningar så bjuder hon på det här.
Det trodde jag inte om henne för ungefär ett år sedan då hon blev helt knäckt av att jag skojade om det sätt hon skrev om sin son men hon har verkligen ändrats sedan dess och kanske insett att det ”bara” är sociala medier – inte det riktiga livet.

Och när ni läser det här så är jag faktiskt och tar en fika med självaste GabJossan!
Man måste ju passa på när hon är i storstaden. Jag ska komma ihåg att fråga om det blev någon ny busringning igår. =)
Jag skulle egentligen varit med på de där drinkarna igår men jag insåg att vi aldrig skulle få plats fyra tjejer i spegeln så jag bokade om till idag. 🙂

63 kommentarer | “Är det bara jag som tycker sånt här är humor?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. #hittanyavänner skriver:

    Vägen till att få snälla inlägg från camcam är att gå på mingel, fika och ställa upp på foto med henne. Lite old fashion kiss butt helt enkelt.

    1. Anonym skriver:

      Tänkte just samma sak 😂

    2. anonym skriver:

      Fast så uppfattar inte jag camcam. Utan även om en del fjäskar kan dom bli bitna i häcken nästa dag i ett inlägg hehe 😆😆😨

    3. #FreeFjodor skriver:

      Det här är otroligt pinsam Cami. Hur kan man ens sjunka så lågt att börja favorisera en så lögnaktig människa som Gabriella? Hon startade en massa ”hat” och hets mot dig för ett år sedan, men nu är ni plötsligt bästa vänner? Sluta. Lägg ner. Du nekar även att hon skulle ha försökt sig på sin mammakompis man. Även fast bevisen finns. Svart på vitt. Hon är en trasig lögnare, som lever på att få andra mäns uppmärksamhet.

      Det här förstör tyvärr för den här bloggen, jag älskar dina objektiva inlägg men det känns mer och mer subjektivt när du börjar hänga med de bloggare du tidigare rapporterat om. Sindy inget undantag.

      Sluta umgås med bloggarna som du skriver om – Det gynnar ingen.

      1. L skriver:

        Men bara för att de har ogillat varandra för några år sedan behöver ju inte betyda att man måste hata varandra för evigt. Hur gammal är du egentligen, 12?

        1. #FreeFjodor skriver:

          Jag vet uppriktigt inte vad du pratar om eller vad min ålder har med det här att göra?

          Det är patetiskt att vilja umgås med en brud som Gabriella som 1) hänger ut Cami 2) anmäler henne och 3) tipsar andra om att göra samma – och nu helt plötsligt slickar hennes röv dagligen för att få Cami på sin sida samt så många nya läsare och fina ord som möjligt. Tyvärr verkar det funka då Cami är helt och hållet på den här otrogna skojarens sida. Det förstör lite det objektiva i den här bloggen, då man från och med nu inte kommer att skriva något om GabJoss som inte faller Gabban i smak.

          1. Anonym skriver:

            C kanske hoppas att Gab ska busringa M så det blir ett ”the Camilla tape” att skriva om. 😉

          2. Anonym skriver:

            Känns ju lite som att det är Moa (hette hon så?) som är inne här och skriver

      2. 🙃 skriver:

        Gabriella är förmodligen väldigt manipulativ.

  2. TP skriver:

    Tycker det är härligt med Gabjoss som visar på självdistans och som dessutom erkänner att hon är inne och läser den här bloggen, vilket typ resterande 95% av bloggskaran inte gör.

    1. A skriver:

      .. Och som samtidigt försöker få till något med sin mamma kompis man, ljuger enormt mycket genom att publicera en totalt förvrängd historia (som sedan motbevisades) och är allmänt den falskaste bloggaren. Tjejen är så tragisk att jag på riktigt tycker synd om hennes man och barn. Hon har psykopatiska drag i sig som känns lite läskiga. 🙂

  3. anonym skriver:

    Ja tycker om humor men om jag tycker om hennes humor Nää!!!! Inget för mej. 😑😑

  4. H skriver:

    Ämen fy fan Camcam.

  5. I. skriver:

    Aha, det var därför du gick så hårt åt Moa och hennes kille och anklagade dem för att förfalska skärmdumpar. Makes sense.

  6. Anonym skriver:

    Tycker snarare det är osmakligt av Gabriella. Huruvida det var en busringning eller inte spelar egentligen ingen roll, hon gjorde Moa illa och förstörde deras vänskap. Tycker inte det är snyggt att sedan spela på det som en kul grej på sociala medier.

    1. Nina skriver:

      Såg på Moa Gullbrands blogg att hon ska sluta blogga tråkigt om hon gör det pga. Gabjoss

      1. Kattis skriver:

        Hon började ju blogga igen, efter ett uppehåll, just pga Gabriella. Så tveksamt att G skulle vara anledningen till ett avslut nu. Men utan de tillfälliga läsare som kom där vid Gabbikaoset är det kanske inte lila kul längre.

  7. Sia skriver:

    Omogna töser…

  8. Anonym skriver:

    Förstår inte varför ”dagens ungdom” (eller så gott som alla) tar sina ”spegelselfies” med mobilen framför ansiktet?! Är det så att de uppstoppade brösten inte ska täckas? Upplys mig tack!
    Ser så dumt ut!

    1. Anonym skriver:

      Är iofs inte så gammal själv men fattar inte heller. Frågade en yngre ”coolare” vän som sa att det är för att de flesta inte gillar sitt ansikte och det går fortare att få en bra bild om man täcker ansiktet pga annars kanske resten av bilden ser bra ut men ansiktet inte. Man ba oooooookej 👌

      1. J skriver:

        Frågade lillasyster hon är 13år. Hon sa typ samma att det är ”coolt” plus att många inte gillar sitt ansikte så då gömmer man det bakom mobilen. Jag har varit en sån som hatat hund-filtret på Snapchat men så tänker jag efter och ”back in the days” så målade de flesta tjejer över näsan/delar av ansiktet i paint. Tänker att det är lite samma? Men så ledsamnt ändå…

  9. ML skriver:

    Tycker ej det är roligt. Hade inte min man heller tyckt. Men vi kanske tar vårt äktenskap på för stort allvarligt och så 🙂

    1. Anonym skriver:

      Eller så är ni allmänt bajsnödiga och så 🙂

      1. ML skriver:

        Precis. Jag önskar ju hellre att vi ringde andra än varandra på fyllan och frågade om de var sugna osv, #goalz

        1. Hanna skriver:

          Boom! *mic drop*

  10. K skriver:

    Varför vill man fika med henne?

    1. Rasmus skriver:

      För att hon älskar GabJoss, när hon pratat illa om henne förut så har det varit pga avundsjukan mot henne, att hon har snyggare bröst osv osv osv. Nån att äta fruktfat med. Nu är camcam bara riktig pinsam.

  11. Rasmus skriver:

    Du måste vara drottningen av dubbelmoral. Men nu fattar jag varför du ställde dig på gabjoss sida vid bråket tillslut, du har verkligen tappat det.

  12. Anonym skriver:

    Absolut humor.. och även lite humor i att Du skulle vara med de tjejerna o dricka drinkar.

    Och lite humor i att Du nu fikar med Gabjoss, det känns lite…märkligt.

    Hoppas inte tjejerna fick för stora ”behov” under sin tjejhelg i Sthlm.

  13. Sanningsströssel skriver:

    Mycket kan du säga om Gabriella, men självdistans har hon inte en uns i kroppen. Tjejen balanserar husköp och ansvarsområden med att matcha pyjamasliknande outfits med en liten kamrat som uppenbarligen drömmer om att leva hennes liv.

    Jag har svårt att se hennes ”humor” då jag får ett så kyligt och ytligt intryck av henne.

  14. Moa skriver:

    Folk. Att ni orkar. Att någon har ”tappat” det för man tar en kopp kaffe? Pinsam? Dubbelmoral? Ska man gå runt och inte kunna prata med folk för de felat tidigare i livet hade man inte knutit många nya kontakter.
    För övrigt tyckte jag också Moa-historien var så väldigt random, fattade ej varför de inte kunde ta det privat vilket gjorde mig skeptisk till hela grejen.
    Ha en fin valborg!

    1. A1 skriver:

      Är du Gabriella själv, eller försöker du bara vara rolig? Moa försökte gång på gång att lösa det privat, men mytomanen Gabriella svarade inte ens henne. Sedan skriver Moa ett offentligt inlägg på sin Instagram om att X (hon skrev aldrig namnet) hade ringt upp hennes man och frågat om denna var sugen på Gabriella.

      När Gabriella fick veta det här hängde hon ut Moa och hennes man på sin blogg. För alla hennes läsare att se. Hon skrev en totalt lögnaktig historia som motbevisades totalt av Moa. Tjejen lider av grova problem och att Cami ens försvarar sånt handlande samt träffar henne förstör tyvärr bara det objektiva i den här (annars väldigt bra) bloggen!

      1. Moa skriver:

        Nej, jag är verkligen inte Gabriella. Och inte ett fan av henne heller. Och jag kanske har missat något inlägg här och där i hela Gabbjoss vs. Moa-storyn. Däremot så tycker jag oavsett att man ska sköta sina privata grejer, just det, privat. Hade något liknande hänt mig och jag inte fick tag på personen hade jag inte skrivit ett inlägg på min Instagram eller Facebook (har ej en blogg). Jag tror heller inte att jag vet alla sidor kring en händelse gällande två personer jag inte känner.

        Och som jag minns det har Cam aldrig försvarat Gabbis utan ifrågasatt sanningshalten i historien, som en journalist sig bör. Printscreenade facebookkonversationer är inte idag ett tecken på bevis, det är lätt att manipulera om man så vill (nu påstår jag inte att det är det som skett här). Oavsett är inte Cam ansvar för någon annans handlingar. Punkt.

        1. Andj skriver:

          Kanske lite långsökt att kalla den här bloggen för journalistik.. 🙄🙄

          1. Moa skriver:

            Baserar det snarare på att Cam tidigare vid ett flertal pratat om pressetik i vad hon publicerar på bloggen, så jag tror absolut det finns i åtanke.

    2. anonym skriver:

      Ja vad gör en fika. Fika är mysigt. Som sagt världen går nog inte under i dag heller. O camcam kanske är som jag spontan o bara kände för det. Inget att lipa åt.

  15. CHarlotte skriver:

    Fast ärligt?
    Hur pinsamt är det inte att du bokat in en fika med henne!?
    Vad har ni gemensamt mer än att du vill fjäska in dig hos henne nu och släta över allt elakt du skrivit om henne?

    1. A1 skriver:

      Så fruktansvärd pinsamt beteende. Hur kan man ens vilja fika med en så störd person som Gabriella? Tjejen ljög ihop den sjukaste historian om en mammakompis man (som inte stämde för fem öre). Hur vågar man ens vara vänner eller gå ut med en sådan brud? Next thing we see är att Cami hängs ut eller att Magnus och Gabriella blir ett par för Gabriella var lite väl sugen 😂 Hennes egen fantastiska man verkar tyvärr inte duga för henne.

      1. CHarlotte skriver:

        Next thing – CamCam fikar med My!

  16. Barbabok skriver:

    ae, detta håller inte.

  17. Biggis skriver:

    Självdistans? Not! Det är det sista hon har och det borde vara ganska lätt att genomskåda.

  18. X skriver:

    Camcam, bara fjortisar tycker det är pinsamt att fika med någon. Herregud, vi pratar EN fika. Det kan man väl ta med vem som helst.

  19. D skriver:

    Hoppas dock på att din objektivitet inte förändras nu när du börjat umgås med bloggarna. Märker stor skillnad på inläggen du skriver om Ellen Bergström ( som det är välkänt att du är kompis med) jämfört med andra som finns på sociala medier. Hon blir inte alls lika ingående granskad. Det vore tråkigt om det blev så mer framöver.

  20. E skriver:

    men alltså nej, bara NEJ. Att det fortfarande ens finns folk som kan tro gott om Gabbi är ju bara konstigt. Om inte detta ”busringnings-dramat” öppnat folks ögon, så vad krävs då för att göra det? Falsk jävel som tror att hennes liv är goals med husbygge, fruktfat och en kompis som konstigt nog vill klä sig i likadana kläder. Nej herregud säger jag bara. Väx upp Gabbi och alla ni som inte insett hur falsk hon är.

  21. Jl skriver:

    Jag älskar det att du gått på ”dejt” med gabjossan. Bilderna jag såg på ig, helt perfekt. Stor respekt för er båda

  22. Anonym skriver:

    Bloggen har spårat! Bloggbevakning? In my ASS.. vart annat inlägg handlar om dig och nu vill du lyfta din ”privata” blogg. Opartisk JA TACK! Just nu känns allt bara fjäsk och trams. Fan, jag som verkligen gillade den här bevakningen. Nu blir jag bara frustrerad varje gång jag klickar mig in här!

    Någon annan som vill ta över och rapportera opartiskt och inte låta ”C-kändisskapet” ta över?!

    1. J skriver:

      Ja tack!
      Jätteledsen att min favoritblogg gått i graven. Bara gått utför hela vägen känner nu är denna blogg inte längre är för mig.

      Skulle absolut vara på att läsa en ”ny” bloggbevakningsblogg med den gamla stilen typ 🙂 någon som känner sig manad?

      1. F skriver:

        Håller med och vi är många som har försökt uppmärksamma CamCam på att bloggen bara blir sämre och sämre.
        Kommer ihåg att någon skrev i en kommentar typ att vi går in här för att läsa intressanta saker om intressanta bloggare. Och att CamCam inte tillhör den kategorin.

    2. CHarlotte skriver:

      Känns verkligen som BloggBevakning är påväg utför!

    3. Anonym skriver:

      Jag hänger med till en ny bloggbevakningsblogg! 🙋 En opartisk blogg, utan personligt trams om blogginnehavaren och utan ”uthängningar”. Ett inlägg om att någon inte duschat eller ett om hur någons ögonbryn ser ut är inte bloggbevakning, bara elakheter.

      Och jag vill inte veta vad din katt gör just nu. Eller inlägg med länkar till din mammas blogg, eller sambons blogg, eller din privata blogg. Jag vill bara läsa om bevakning av sociala medier. Snälla, finns väl nån som kan ta stafettpinnen? Tack på förhand.

  23. Emma skriver:

    Tyvärr blir det ju ofta såhär när ”bevakning/skvaller-bloggarna” blir stora. Typ justjared.com o PerezHilton. De började som randoms som skrev om kändisar (Perez på ett sjukt elakt sätt dock) men ju större de blev desto mer kända blev de ju själva o tillslut blev de vänner med kändisar kors o tvärs. Inte lika lätt att skriva bitskt om en vän! 🤷🏼‍♀️

  24. ah skriver:

    Jag funderar ju mest på vad Gabbi har för bakslug plan med det här fikandet.

    Hennes ”förmodade” tankar kring detta:
    1) Cam kanske slutar skriva illa om mig
    2) Hon kanske börjar hylla Jason så som han faktiskt är värd att hyllas
    3) Cam kan gå ut och berätta att Moas inspelning av mig var fejk
    4) ….hon ska minsann bli vegetarian

    Alternativet att hon skulle vara en så pass god människa som förlåter alla och kan ta kritik med en klackspark, det vet vi ju alla att hon inte är.

    1. Em skriver:

      5) hon har sett att CamCam har en snygg sambo som hon gärna ”busringer” till nästa gång.

      1. ah skriver:

        hahaha bästa! +1

  25. Palia skriver:

    Jag tycker inte att bloggen har blivit sämre. Jag tycker CamCam är snällare när hon skriver och det gillat jag. Sedan tycker jag att en kaffe med Gabbjoss bara är positivt. Bra initiativ 🙂

    1. J skriver:

      Åh gud tack för ditt inlägg. Tappa nästan tron på mänskligheten när jag gick igenom kommentarerna men så avslutas det på detta sättet, yes, thank you! ❤️

    2. Dian skriver:

      Smällare? Är det därför Tyra som uppenbarligen mår dåligt och har stora problem konstant blir hånad av Camilla för att boosta sitt egna ego och må ‘bra’ på andras bekostnad?

      Och nej jag är inte Tyra, tycker endast det är tragiskt att sparka på någon som ligger nere. Ja, Tyra är ingen ängel, men vilken missbrukare är en ängel? Alla missbrukare är som de är just på grund av deras missbruk som för övrigt är en sjukdom. Det diskuteras vilt på denna blogg om hur elak/trashig/otrevlig whatever Tyra är, men hur många av er hade använt samma approach mot missbrukarna ni ser ute på gatorna och tunnelbanan? Inte hade det vågats säga de sakerna till dem iaf.

  26. Kristina E. skriver:

    Jsg gillar också Gabi för att hon är rolig på sitt sätt och hon är alltid öppen för att ändra sig och sina åsikter, det värderar jag högt! Minns speciellt när vi var gravida samtidigt och när hon skrev att hon inte tänkte amma Jason pga att hennes bröst var till för Fjodor och sex (minns inte exakt hur hon sa det) så tyckte jag att hon var så jäkla dum!! (Ja alla får bestämma om de vill amma eller ej men jag tyckte så iallafall.) Men sen när hon fick lille J på magen så fick hon bara känslan att det var självklart att amma och sen gjorde hon det längre än de allra flesta! Då blev jag nästan så rörd att jag började gråta haha😂 OBS att det var gravidhormoner inblanda då😉

  27. Seahili skriver:

    Hahaha men HERREGUD människor! Vilka tragiska liv ni måste ha som går helt bananas för att Cam tar en fika med Gab. Katastrof, verkligen!
    Varför blev det inte ett jäkla liv när hon tog en fika med Foki?

    Vi har ju sett att hon skrivit gott om Elaine Lady D och att en hel drös då kommenterade att det var hennes gullegrisar. Nu har hon ju dock ifrågasatt även dom lite. KAN det helt enkelt inte vara så att hon skriver bra om saker som hon tycker är bra, och ifrågasätter det hon tycker annorlunda om – oavsett person?

  28. Gumman skriver:

    Varför håller alltid Gabriella handen som en klo framför magen?

  29. Hannah skriver:

    Folk är så jädra bra på att döma folk hit och dit. (Försvarar ej otrohet) men kom igen, det är väl ingen utav er eller Camilla som Gabbi varit otrogen mot? Blir ju mörkrädd över folks beteenden. Man behöver inte vara en djävul för ett snedsteg?
    Jag personligen hade haft svårt att förlåta otrohet om jag blivit drabbad. Men inte fan hade jag tex hatat en vän och sagt upp kontakten om personen gjort något sådant mot sin partner eller dylikt och tänkt att den minsann ”visar sitt rätta jag”. Man vet aldrig vad som pågår i någon annans liv, varför man beter sig på ett visst sätt eller gör vissa saker.

    Hade ju varit lite sjukt om Camilla inte kunnat ta en fika med Gabbi pga samtalet till Thomas, eller?

  30. #freefjodor skriver:

    Är det bara jag som märker att du är det några puss bilder som kommer ut då o då? Med #loveofmylife si o så. Förr var det ganska källan man ser puss bilder, sist jag såg var typ när de var i Paris… men efter det som hade hänt så är det några nu som kommit ut 🙈

    1. Anonym skriver:

      Gäller väl att visa hela världen att dom är såå kära och att det inte finns några ormar i paradiset😉

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp