Whatever floats your boat.

15:00 3 Maj 2017

Paow:

Nu har Paow förklarat lite närmare vad som menades med det smått kryptiska inlägget som kom upp för några dagar sedan.
Det är alltså slut mellan hennes och Mattias efter att han lämnat henne. Men ändå har han mage att kritisera hennes sätt att komma över honom. Det ska väl han högaktningsfullt skita i? Rätten att ”bry sig/kritisera” har man förbrukat när man gör slut med någon, anser jag.

Jag tycker så här. Gör vad du vill och behöver för att gå vidare. Whatever floats your boat. But if it doesn’t float, don’t do it.

Gör någonting du mår bra av! Men ett tips – gör inte som du tidigare gjort om du vet med dig att du kommer må dåligt av det igen.
Gör du det så måste jag nog säga till dig som Joey sa till Monica i ”The One With Phoebe’s Dad”:

 

11 kommentarer | “Whatever floats your boat.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Therese skriver:

    Det beror väl på anledningen till att de gjorde slut. Har ingen aning om vad de hade för problem, men låt säga att jag gjorde slut med min kille för att jag misstänkte att han höll på med andra tjejer osv. Skulle han stå och säga att han aldrig skulle göra något sånt, att jag är den enda för honom osv och jag tre dagar senare får reda på att han ligger med andra. Visst fan hade jag varit arg och ”lagt mig i hans sätt att komma över mig”. Man ska nog inte döma någon när man inte vet vad som hänt.

    1. Anonym skriver:

      Om man gör slut över en sådan sak som du beskriver så är ju förhållandet dödsdömt då tillit för sin partner är A och O i ett förhållande. Har man ingen tillit så kommer förhållandet aldrig fungera. Det jag känner är att om någon har gjort slut med en så har dom ingen rätt att komma och klaga på hur man väljer att hantera det hela. Personen har själv valt att separation är den enda utvägen, då tycker jag att personen inte har någon rätt i att lägga sig i hur man väljer att fortsätta leva sitt liv och vad man gör för att bäst komma över det. Om det är att ligga runt så har man själv rätt till det lika mycket som personen har rätt i att ligga i ett rum i en månad och gråta över det. Alla hanterar förluster olika. Så är det bara.

      1. Therese skriver:

        Jag håller med om att det redan är dödsdömt, håller däremot inte med om att jag inte får döma den andra personen hur mycket jag vill även om jag har gjort slut.

        1. Sara skriver:

          På vilket sätt menar du att du har rätt att lägga dig i en människas liv om du väljer att dumpa den? Är det din rättighet att ha synpunkter på en ev ny partner också? Eller vad ditt ex umgås med för kompisar? Förklara gärna, för mig låter det nämligen helt otänkbart att man har rätt att lägga sig i någonting när man väljer att göra slut, oavsett anledning.

  2. Anonym skriver:

    Whatever floats your goat

    1. Henrietta skriver:

      Aaaahhh! Flytvästar för getter! Där har vi en jäkla businessidé.

      1. Anonym skriver:

        Goaaaaaatz!

      2. anonym skriver:

        När kommer getterna behöva dom ? 😂😂

        1. Henrietta skriver:

          När du tar din get med på en båttur. När du ska simma med din get. När du tränar din get i sjöräddning… Tillfällen är många.

  3. hej skriver:

    Jag tänker bara på Grey’s Anatomy!!!

    Dr. Meredith Grey: You don’t get to call me a whore. When I met you, I thought I had found the person that I was going to spend the rest of my life with. I was done. So all the boys, and all the bars, and all the obvious daddy issues, who cared? Because I was done. You left me. You chose Addison. I’m all glued back together now. I make no apologies for how I chose to repair what you broke. You don’t get to call me a whore.

  4. o skriver:

    Haha oj vad ”oväntat” att hon skulle ligga runt med halva Sverige igen dagen hon blev singel. Noll självrespekt hos den tjejen, endast ett sorgligt bekräftelsebehov

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg