Annons
Annons
4:14 23 Maj 2016

(Jaha. Detta trodde jag att jag publicerade igår eftermiddag. Det gjorde jag tydligen inte. Så jag publicerar nu istället.)

 

För en minut sedan påbörjade jag mina sista tre av de arton timmar tågresa jag ska ha avverkat inom de senaste tio dagarna. Yas. Om tre timmar är det träsmak no more!!!

Det vill säga fram till Keyyos studentfirande och Håkan-spelningen i juni. Om nio dagar. Fan.

Anyhoo. Annars då? Jo tack det är bra. Är lite stel i låren bara. Sprang ju tjugoen kilometer igår.

image

Tog mig två timmar och nitton minuter. Mitt bästa lopp hittills! Gick snabbt och kändes bra! Sprang som en tjur! Flåsade som en hund! Svettades som en pubertal homo sapiens! Otroligt trevligt.

Idag hängde jag på Lilla Varvet. Jobbade med Göteborgsvarvet för fjärde året i rad, så idag kubbade jag runt på området och hejade, high five-ade, prisutdelade, kramades och tog selfies.

image

Hängde med Rebecka, världens härligaste varvet-arbetare, som tog en gölli bild precis innan jag skulle dela ut pris i F13-klassen. Sov som en kratta både igår natt och inatt (vilket jag gör varje gång det är fullmåne, vilket är helt sjukt, vilket jag själv vill förneka men trots allt ändå gör tamefan varje gång) men var en jävla hejare på att dela ut pris.

Nu: tåg mot Sthlm. Planera morgondagens vlogg. Knäppa upp gylfknappen. Aaahhhh.

image

10:29 19 Maj 2016

Ligger i sängen i Landvetter. Stenhårt. Så jävla obekväm säng. Men ändå så skönt att vara hemma. Hur kan det alltid vara så skönt att vara hemma? Och hur kan Tahult fortfarande vara mer hemma än Stockholm?

Idag föreläste jag på Göteborgsvarvets mässa om hälsa!

image

Skrev en helt ny föreläsning, enbart för ikväll. Var så rädd att den skulle vara för torr men folk skrattade! Och var så gölliga och lyssnande och såg intresserade ut. Fick till och med ta en totalt o-ironisk selfie med en pappa efteråt! Heja o-ironiska pappor. De är bäst.

Sen mötte jag upp skaparna och de andra avkommorna och gick på restaurang.

image

Åt rotselleri med grönt gojs och lite beige puré av nånting, med saltiga pinnar och supertunna skivor av svamp.

image

Det var gott.

To do-list för resten av helgen: träffa Keyyo imorgon. Springa en halvmaraton på lördag. Sova på söndag. Och hänga i Slottsskogen på Lilla Varvet. Men mest sova. Och kanske åka hem till Stockholm igen. Vi får se.

image

10:39 13 Maj 2016

Gokväll blöggy.

Sitter på tåget mot Gbg (igen) (har alltså sammanlagt 18 timmars tågresa sthlm-gbg tur och retur inplanerad inom loppet av två veckor) (heja mig) lyssnar på Håkan Hellström och har ont i hjärtat för att kärlek är hemskt. Enormt självplågeri. Men tanken på att komma hem och klappa fluffig katt + se Eurovision med mam och pap gör det värt.

HETT TIPS från mitt brustna hjärta som trots allt ändå kan uppskatta humor: Slå pattarna i taket med Bianca och Tiffany Kronlöf!

image

Såg föreställningen igår på Södra Teatern i Stockholm. Fy fan vad rolig.

Bäst 1: Bianca som bestiger Kilimanjaro.

Bäst 2: Tiffany som improviserar kring att två stolar längst fram är tomma (”de fick nog feeling, står säkert och pullar ute i baren med russinfingar upp till armbågen”)

Bäst 3: Tiffanys sura min. HERREGUD. Aldrig sett någon se så sur ut. Behöver en person som kan se så sur ut i mitt liv.

image

Nä, inte trodde jag att jag skulle stå med två fingrar i luften och skrika ”PULLA!!!!” en helt vanlig torsdag. Gå och se om ni kan.

image

5:28 11 Maj 2016

Jag har så ont i röven.

WIN_20160511_150013
Sitter på tåget hem till Stockholm från Uddevalla. Kom till Landvetter sent igår kväll, såg Eurovision-delfinalen med mamma och Kimba (såg någon? Jag var lite väl nära att börja grina av mellanakts-dansen om människor på flykt), sov, gick upp strax innan 06 och åkte mot Uddevalla för att föreläsa.

2500 personer i publiken! Helt sjukt. Aldrig föreläst inför så många tidigare. Uddevalla, ni var snälla.

Så här sitter jag nu med fett mycket träsmak. Och är trött. Min kropp är dålig på att gå upp tidigt. Idag ringde klockan 05:30, och igår gick jag även då upp 05:15, för att spela in en ~*HEMLIG GREJ*~.

Jag har gjort så många hemliga grejer genom åren att ni borde kunna räkna ut vad det är för något vid det här laget. Det involverade i alla fall mig + en batman-joker-dräkt.

13188193_152486865154771_1676646056_n
Roligt? Ja! Värt besväret att gå upp klockan 05:15? Mmmjjjjnnääää let’s talk about something else.

Hur som helst. Tåg. Träsmak. Trött. Och sur på mig själv över att jag bokade tåget hem mitt på dagen, så att jag missar den kanske sista varma dagen i maj <///3. Enligt SMHI blir det klassiskt majväder från och med imorgon! Det vill säga, svinkallt. Härligt!

Nu ska jag sova en stund innan vi kommer fram till Stockholm. Kram på er.

tacohej

4:32 2 Maj 2016

Ugh. Dagens video är en throwback till vad som hände för exakt ett år sedan.

Blogginlägget som jag nämner i videon hittar ni HÄR, och resten är historia.

Observera gärna min fantastiska knark-thumbnail. Jobbade länge med den.

tacohej

Annons