Annons
Annons
9:51 26 Okt 2016

Gomörra bloggen. Hur mår ni idag?

Jag sitter på tunnelbanan mot SVT-huset. Ska in och spåna lite Mello. Känns fortfarande så himla avlägset, det här med att stå i feta klänningar och skrika ”nu kör vi”.

Hade förresten världens mysigaste dag igår! Mitt slappeschema fortsätter, har fortfarande max två jobb inplanerade om dagen så kan lalla runt bäst jag vill större delen av dagarna. Så igår lallade jag runt på Coop och köpte musslor. Jag, Johanna, Asta och Astas kille Anton firade löning och lagade moules frites. MOULES FRITES! Musslor och pommes! Helt egna, i ugn och i gryta! Hur jävla kulinariska är vi?!

Och det var gott. Så jävla gott. Bättre än någon moules frites jag någonsin ätit ute. Antagligen för att vi lagat det själva. Så jävla duktiga. Klapp på axeln.

En annan sak jag gjorde igår: var hos sångpedagog. Aaahhhh!!! Jag stod framför en främmande kvinna och sjöng Regina Spektor?! Var så jävla blyg och obekväm? Tycker inte om att ba *sjunga nåt* inför andra människor? Men hon var snäll och sa att jag hade fin röst och lät mig bubbla i ett glas med ett sugrör för det skulle vara bra för halsen och magstödet. Tydligen. Så jag var glad ändå. 

Har nästa träff hos henne om en vecka och ska ta med ett par låtar att sjunga. Hjälp tack! Poplåtar som är görbara? Alltså inte typ Adele’s Hello? Utan mer… Håkan, Veronica, Robyn, etc?

Anyway. SVT nu. Vi hörs.

5:03 24 Okt 2016

Tadaaaa! Här kommer veckans video, voilà, som ni har längtat.

Kort beskrivning för er som har bråttom: jag pratar om de Globala Målen, om att vi måste get our shit together och att världen faktiskt verkar bli bättre och bättre hela tiden. Plus att jag har helt sjukt luscious lips. Jag menar titta på dem?! Vad fan har hänt? Hösttorra läppar + vaselin is the shit. Watch out, beautybloggers.

575d2677526a5205eb848ed75be0d4c9

Annons
5:19 19 Okt 2016

Nu är ju inte detta en modeblogg. Men igår köpte jag de här skorna

Titta på dem. Ta in dem. Diskutera dem i smågrupper.

Alltså??? Vet inte ens vad jag ska skriva? Hur beskriver jag bäst de här? Halli hallå här kommer 70-talet? 

Asså näe. Det går inte. Det är för mycket. Nu är det bra. Jag är redo för vintern. Eller typ sen höst i alla fall. Det får inte bli för kallt. Lagom kyla är jag redo för.

6:10 18 Okt 2016

Hello blöggy. Idag har jag….. varit ledig? Gick upp 10, skrev på ett sponsrat vloggmanus som ska levereras imorgon, och sen har jag chillat så jävla hårt. FY FAN VAD NICE. 

Njuter så mycket av dessa veckor som är medvetet halvtomma. Så gött att låta bli att boka in saker, med motiveringen att jag vill softa hund innan mello-arbetet drar igång i vinter. Frilanslivet, barn. Så jävla bra grej.

Jag och Johanna tog en sväng på stan och blev besvikna över att våra tilltänkta halloween-outfits inte fanns (skulle köpa vita leggins + vita långärmade, färga rött, grönt och gult med textilfärg och vara TOTALLY SPIES men vitt är tydligen en ”sommarfärg” och fanns ingenstans? Sämst). Så jag köpte en fisheye-lins till mobilen som tröst. Boom. Hur fett.

Här är jag på espresso house i ett fisköga. Här nedanför är min allra bästa espresso house-medarbetare. Asta Bjerde. Gör henne till månadens employee, espresso house! Mvh, partisk bästis.

Har haft en riktig jävla spender day också. Treat yoself osv. Har köpt så jävla mycket kattmat och grönsaker och husgeråd de senaste veckorna att jag tyckte att jag ”FÖRTJÄNADE” lite roliga saker också. Typ smink.

Är nu fattigare när det gäller pengar, men en fisheye, ett matt liquid läppstift och ett transparent puder rikare. Och ett par skor! Herregud. Förbjud mig från att gå på stan något mer. Spärra mitt bankkort. Vad fan håller jag på med. Aja. Tänkte visa dem imorgon. Det är de fetaste skorna någonsin. 

Nu ska vi på spelning! Spontan vardagsspelning. Roligt. Hejdå. 

5:27 17 Okt 2016

Har varit ett jäkla editing maniac idag.

Gick upp tidigt som vanligt. Började filma dagens video vid halv tio. Var färdig typ en timma senare, men det började strula när jag skulle föra över filerna till redigeringsprogrammet. Fick upp felmeddelande på felmeddelande, inget ljud fanns på någon av filerna, startade om både program och dator flera gånger men allt var bara PAJ. Ringde Splay, fick hjälp som inte hjälpte och fick till slut HEMBESÖK som – tack gode gud – löste saken.

Då var dock klockan 14. Jag brukar vara färdigklippt typ en timma innan dess, för att ha gott om tid att käka lunch och översätta videon till engelska. Yay.

Mitt redigeringsgame visade sig i alla fall vara ON FLEEK för jag klippte videon på EN OCH EN HALV FUCKING TIMMA och fick upp den på youtube klockan 16.07! SEXTON NOLL SJU!!! Jag är ett freak! Jag är för bra för att vara sann idag!!!

Missa förresten inte Välkommen till Japan-avsnittet heller. Det kommer här:

Jag låter väldigt arg genom hela videon, för övrigt. Det är jag egentligen inte. Eller jo, lite, på vissa av grejerna han gjorde, för jag tyckte inte att det var helt okej och jag tycker också att det var bra att det blev bortklippt. Men utöver de sakerna var det en JÄTTEROLIG upplevelse. Som ni ser i avsnittet. Vi garvar ju oavbrutet.

Anyhow. Nu ska jag laga middag. Vi hörs.

575d2677526a5205eb848ed75be0d4c9

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons