Fet galen lördagskväll

10:55 17 Dec 2016

Ello blog how u doin

Ibland kanske en är ensam hemma en lördag. Ibland kanske alla ens kompisar är på Kents sista konsert och en har redan sett dem så en sitter hemma och undrar vad en ska göra. Så en hittar på något att göra. Som till exempel att bada sin katt.

Har världens sämsta kattsand. Den klumpar sig inte ordentligt så kattlådan luktar mer och mer sandigt kiss för varje dag. Och alltså även Bob, och halva lägenheten, eftersom sanden har en tendens att fastna i hennes päls och trilla ur överallt. 

Kissekatt, literally. 

Ska slänga hela lådans innehåll men väntar på en hembeställning av ny sand, så står just nu MAKTLÖS mitt i all pisslukt. Så för att gör en lång lördagskvällshistoria kort tröttnade jag och badade den lelle hårbollen. Måttligt uppskattat.

En annan grej som däremot är fett uppskattat (av mig själv i alla fall) är min EXOTISKA JULGRAN!

Olof Palm med paket under. Sånt som händer i en lägga på 40 kvadrat när en definitivt inte har plats för en ordentlig gran, eller, för den delen, äger en julgransfot.

Blöt katt och en julplanta. Bring the julstämning.

9 kommentarer | “Fet galen lördagskväll”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Pam skriver:

  Men du, Everclean-sanden är bra, och håller lukten stången! Jag har någon med superklumpkraft. Rekommenderas! Bästa sanden jag vet, min lägenhet har aldrig luktat och jag har bara använt den. En låda kostar 20 € där jag bor, men herregud det är det värt. Om inte kattsanden du får hem nu funkar, try this!

 2. Anna skriver:

  Olof Palm är en monstera som högst troligt vill ha en större kruka och en dusch en gång i veckan.
  Jag kan rekommendera denna från animail. 14 kilo för 190 spänn. Räcker en evighet och gör verkligen sitt jobb. https://animail.se/four-friends-kattsand-oparfymerad-14kg.html

 3. Emma skriver:

  Min syster kör sågspån istället och hävdar att det funkar bra mot lukten. Plus superbilligt.

 4. Hannah skriver:

  Hej Clara! Alltså Bob är så himla söt! Tänkte fråga hur det gick med den där kinesiologen? Funkade det? Funtat på att gå till en för jag ständigt är lite halvsjuk och stel överallt. Är det värt?

 5. Cilla skriver:

  Kristallsand är ju bäst! Fastnar inte i pälsen och blir inte geggamoja om det hamnar på blött golv (har liiitet badrum)

 6. Gabriella skriver:

  Ett tips är Compact Care eller Smiley kattsand, superbra! Vi har den till vår lilla misse och bor i lägenhet, luktar ingenting. Har även hört att Everclean ska va bra men har aldrig provat den :)

 7. Emmy skriver:

  Everclean kattsand ska du köpa, det är bäst. Värt varenda krona. Förresten, är det en Perser? Hoppas du vet om hur ohälsosamma de katterna är. Jobbigt att inte kunna andas ordentligt, få ögoninflammationer gång på gång osv.

 8. Robert skriver:

  Vi tröttnade på traditionell kattsand här hemma som alltid fastnar under fötterna i badrummet och prövade istället https://m.simbi.nu/sv/trademarks/143/peewee
  funkar sjukt bra och räcker riktigt länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp