Ungefär allt jag haft för mig de senaste dagarna 

11:38 27 Dec 2016

Hej bloggen. Jag har varit hos tandläkaren. Det är synd om mig.

Tandsten har en tendens att älska mig. Det är ingen ömsesidig känsla, så en gång om året går jag och skrapar bort skiten hos tandläkaren. Har en ståltråd fastlimmad på insidan av tandraderna, som tydligen de flesta som haft räls får för att tänderna inte ska flytta sig tillbaka till sina ursprungslägen, och eftersom jag redan är prone för tandsten så gör ståltrådshelvetet inte saken bättre eftersom där hamnar massa skit under och runt om som är svinsvårt att få bort. Vilket leder till att jag får feta inflammationer i tandköttet och blöder som ett troll i käften av att bara typ tvätta ansiktet, och så vidare.

Hur som helst. I förra veckan tog vi bort tandsten i överkäken. Idag skrapade vi underkäken. JAG FICK BEDÖVNING. FÖR ATT TA BORT TANDSTEN. Förstår ni hur illa det är då? 

Nu har jag en bortdomnad underkäke. Kan inte känna min läpp. Och allt gör ont. Allt som jag inte har någon känsel i värker. Logiskt. Känns som när en varit hos specialtandläkare och spänt åt rälsen. Kan inte prata ordentligt och allt värker. Ni som har haft räls fattar. Det är synd om mig. 

Så jag har fått nålar stuckna i tandköttet både denna veckan och förra. Och så fick jag en nål stucken i örat också, för jag kunde helt enkelt inte få nog. Tog nämligen hål i örat i fredags:

Kristina var med. Jag höll henne i handen för jag trodde att hon skulle typ kräkas, eller åtminstone få någon form av sur uppstötning, när de körde nålen genom örsnibben. Hon överlevde. Jag med! Ni får se örat sen när det läkt ordentligt. 

Men jag tänkte berätta en annan grej också, som inte alls har med nålar att göra. Det hela börjar för sviiiinlänge sen. Snart fyra år sedan. Detta har jag redan bloggat om en gång, men risken att ni inte hängde med på den tiden är rätt stor, så vi tar den igen:
Jag målade naglarna imorse.

Jag: *skakar händerna i luften så att lacket ska torka*

Kimba: Blås på dem. Det går fortare då.

Jag: Åhh, önskar jag hade en sån liten plastapa som sitter och blåser på naglarna när man målat dem.

Pap (ropar): Christoffer!

Christoffer: Mm?

Pap: Kom hit. Clara behöver din hjälp.
Hahahaha. Har tänkt på detta ofta genom åren. Det är så jävla roligt. Och det roligaste är att Kimberlys julklapp till mig var JUST EN SÅN HÄR APA!!!!

Blev helt chockad. Och jätteglad. Och sen fett besviken för den blåser inte ur munnen utan ur ett litet hål nere vid plattan, och blåsten missar dessutom fingret, så den är egentligen helt meningslös. Och sen blev jag glad igen för jag kom på att det i alla fall skulle bli ett svinroligt blogginlägg.

Anyhoo. Det var allt jag hade att berätta från min julledighet. Hur har ni haft det? Vad har ni gjort?

Nu ska jag åka till människan jag är kär i på Gotland! Tjoho! Aldrig varit där förut! Raukar och saffranspannkake!

Go jul finisar.

25 kommentarer | “Ungefär allt jag haft för mig de senaste dagarna ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Adam skriver:

  kommer du göra en rolig video om nyårslöften i år också, en sån som du gjort två ggr (?) tidigare?? du e bäst iaf och ha det mys på Gotland<33

 2. Isabella skriver:

  Jag hade också ståltråd på baksidan av tänderna efter tandställning. Hade konstant inflammation mellan framtänderna å det va förjävla obekvämt. Min tandis vägrade ta bort den för att tänderna skulle flytta sig sa hon. Sen bytte jag tandläkare och han sa att det är klart att dom ska ta bort den om det besvärar mig så, det är inte bra för tänderna att alltid ha inflammation. Det va en väldig befrielse och mina tänder har inte flyttat på sig : >

 3. Jessica skriver:

  Men varför i hela friden går du inte oftare och tar bort tandsten då? Min man går en gång i halvåret, en kompis går var fjärde månad. Då är det bara lite och sitter inte så hårt, säger de.

 4. jennie skriver:

  Älskar att jag kommer ihåg när jag läste den konversationen, lika rolig då som nu!

 5. Lovisa skriver:

  Holy shieeeit! Whaaaat!? Gotland!? GOTLAND!? Jag bor ju på GOTLAND!! Den bästa människan i existens kommer till ön. Wooaow.

  Ähm ja, aja det var bara det jag ville säga. Ha det så trevligt.

  (Saffranspannkaka är inte jättegott)

 6. Emelie skriver:

  Alltså detta att alla killar jag någonsin varit ihop med alt varit kär i har spelat trummor? Varför????
  (@glasklart 30 sep 2012 )

  Ha det så gott på Gotland!

 7. Molly skriver:

  Hej Clara!
  Jag såg din video angående det där ljuset som du såg när du var på Gotland. Den fick mig att börja tänka vidare och googla runt på vad det kan vara.

  Jag vill inte dra några slutsatser, eftersom jag själv aldrig sätt något liknande och vet inte heller för den delen exakt var du såg. Men jag hittade en länk som jag tycker du kan kolla in, kanske hittar du något som påminner om det ni såg? :)

  https://www.google.se/amp/s/denskummakotten.wordpress.com/2013/07/05/oforklarade-naturfenomen/amp/

  Kramar

 8. Emelie skriver:

  Hur blev örat? ☺

 9. Sofia skriver:

  När ska du blogga igen du har ju inte skrivit ett inlägg sen förra året☹️

  P.S du e bäst anyway

 10. UNG-studien skriver:

  Är du 15-19 år och känner dig nedstämd, deppig eller orolig?

  Forskningsprojektet UNG erbjuder nu internetbaserad psykologisk behandling för ungdomar som mår dåligt. Det kostar ingenting och du kan bo var som helst i Sverige.

  Mer information och anmälan finns på http://www.unga.nu

  Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få med att nå ut till ungdomar, så sprid gärna informationen till släkt och vänner!

 11. links skriver:

  Buy genuine passport online visit our website for more information
  https://globaleupassport.com/

 12. Kodexo Labs skriver:

  Kodexo Labs is a leading AI software development company, combining creativity and accuracy since 2020. Our skilled group of professionals is committed to creating custom solutions that push the envelope of what artificial intelligence can accomplish. We are dedicated to providing organizations with cutting-edge technology customized to meet their specific needs, enabling them to navigate the digital terrain easily.

 13. Kodexo Labs skriver:

  Kodexo Labs is a leading AI software development company, combining creativity and accuracy since 2020. Our skilled group of professionals is committed to creating custom solutions that push the envelope of what artificial intelligence can accomplish. We are dedicated to providing organizations with cutting-edge technology customized to meet their specific needs, enabling them to navigate the digital terrain easily.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp