grattis mig

3:13 8 Dec 2016

Igår firade jag fem år på youtube. YAY. Grattis mig!

Någon på Splay klippte ihop en showreel för några veckor sedan som jag laddade upp på kanalen igår. Tycker den är fiiiin. Får sjuk feelgood-känsla och flashbacks till gymnasiet. Kolla:

Fatta att det är fem år sen! FEM! Wäääää. Bölar för livet är vackert osv. Hoppas ni gillar den.

Idag har jag spelat in en vlogg med mitt livs längsta framförhållning. Den ska ut i februari, medan jag gör mello, för jag kommer jobba typ sex och en halv dag i veckan med programmet och ha cirka noll tid över till att typ ens andas. Så ja. Ni kan kalla mig produktiv och väldigt, väldigt duktig.

Nu ska jag strax iväg till SVT. Ska sitta med i Nobelstudio-sändningen och prata om kreativitet. Kul! Roligt! SVT 2 någon gång mellan klockan 20-21 tror jag, om ni vill titta.

575d2677526a5205eb848ed75be0d4c9

2 kommentarer | “grattis mig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Flickorna på tv2 skriver:

  TV2 är det.
  För det första äger jag ingen tv.
  För det andra..vem tittar ens på TV2?

 2. Alva Ronstad skriver:

  Hej!

  i skolan fick vi uppgift att praoa och man fick välja vad man ville. Mitt mål är att bli föreläsare och du är ju något sjukt bra på det. så min fråga är, skulle jag kunna praoa hos dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp