I went to Melfest and all you got was three lousy selfies

10:53 1 Feb 2017

HEJ BLOGGEN!

DID YOU MISS MEEEEE (*skriker fast med Moriarty-rösten från Sherlock*)

Jag har inte bloggat på hela 2017. Wow. Life as a blogger. Tack Nöjesguiden för att ni betalar mig per klick. Och nu kanske ni förväntar er ett förlåt-jag-ska-bli-bättre-inlägg, men NÄHÄ! No ragrets! Jag har mått superbra av att inte blogga! Tjohoooo!

Jag har typ ändå bara repat, mer eller mindre hela januari, inför det där lilla giget som börjar nu på lördag. Och nu är jag i Göteborg! Varsågoda för dagens selfie nummer ett, som jag skulle vilja kalla ”den leende tågresenären”:

DET ÄR SÅ SJUKT att det faktiskt händer nu. Melodifestivalen. Herregud. Fick någon form av sammanbrott igår runt fem-snåret för jag tror att jag för typ första gången insåg vad det är jag ska utsätta mig för. Jag har vetat detta sedan juni och nu fattade jag. Typ som att bränna sig på en spisplatta och känna stinget en stund efteråt. Sju och en halv månad efteråt. 

Men nu känns allt bra igen för jag ligger nedbäddad i en hotell-dubbelsäng i ett hotellrum som är typ tio kvadrat större än min egen lägenhet.

Dagens selfie nummer två, som jag kallar ”blir en verkligen sådär jävla glad av att tvätta bort sminket”.

Så idag har vi anlänt, käkat lunch, repat manus, repat resultatpresentation, provat scenen, ätit middag, repat dansnummer och åkt tillbaka till hotellet. I exakt den ordningen. 

Har, turnén till ära, köpt ett helt nytt kit med hudvårdsprodukter. Alltså allt i samma serie. Sminkborttagning + tvätt, ansiktsvatten, kräm, peel och mask. Den inre tillfredsställelsen över detta är svår att beskriva. Får dock inte visa dem här på den lelle blöggen, eftersom jag är en god public service-medarbetare, men något som jag får visa är min nästa selfie som jag skulle vilja kalla ”förkyldningsblåsa”:

Har på riktigt världens största blåsa innanför läppen som gör ont som en liten djävel. Svider när jag käkar gör det också, så livet är mer eller mindre över. Huskurer? Någon? Snälla?

Anyhoo. Läggdags nu. Sov gott.

40 kommentarer | “I went to Melfest and all you got was three lousy selfies”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jessika skriver:

  Jag brukar ta tandborsten efter jag har borstat tänderna. Det gör sviiinont men det känns ändå bättre sen. :)

  1. Clara Henry skriver:

   Vänta, va? Vadå ta tandborsten? Vart ska jag ta den? Jag vill fatta för detta är outhärdligt, men jag fattar inte?

   1. Erik skriver:

    +1 på tandborsten. Borsta hårt i blåsan bara, gör skitont och blöder lite men verkar få bort nåt och sen läker det :)

 2. Elina skriver:

  Kul att du visade en bild där du hade precis samma blick och höll upp läppen i förra inlägget xD

  Lycka till på mello! Har varit taggad sedan jag fick reda på att du skulle varit med C: Du kommer säkert vara asbra. Det gör inget att du inte bloggar så ofta för när du väl gör det så är inlägget asbra.

  1. Clara Henry skriver:

   Hehe jag tänkte också på det! En är ju ändå förvånansvärt fager med läppen i den posen. TACK vad glad jag blir! Kram!

 3. Malin skriver:

  Lycka till med Mello, du kommer vara så jävla grym vet jag redan nu!
  Men håller med om ovanstående med tandborsten, det brukar fungera. Annars ska munskölj också vara bra mot blåsor.

  1. Clara Henry skriver:

   Wiiieeee tack!!! Men, alltså jag fattar inte kommentaren om tandborsten? Va?

   1. Malin skriver:

    Alltså, det varierar ju från person till person haha.. Men jag brukar ”skrubba” lite lätt på blåsan, för det är mest tandkrämen som gör det. Så borsta tänderna först, det som blir över på tandborsten tar du sedan på blåsan och sedan är det de om du inte tar munskölj efteråt!

 4. Get skriver:

  Lägg en hel liten jävel kryddnejlika på blåsan i typ tio minuter, borta efter ngn timma!

 5. Alexandra skriver:

  Lycka till Underbara Du! Hejar på dig! Kram!

 6. Linnea skriver:

  Köp Oralmedic på valfritt apotek, den ser livsfarlig ut och gör ont som bara f*n, men smärtan från blåsan försvinner DIREKT! 4/5 toasts

 7. Agnes skriver:

  Jag ska på Melodifestivalen i Skellefteå men är bara taggad för att få se dig. Fatta att jag ska få se dig live, say whaaaaat! Älskar dig och allt du gör! <3

 8. Hanna skriver:

  Det där med tandborsten låter inte bra alls, känns som att man bara irriterar det och gnuggar in bakterier osv då… mitt bästa tips är att 1. Hålla tandborsten så långt borta från blåsan som möjligt 2. Gurgla ordentligt med listerine morgon&kväll för att döda bakterierna /allt äckligt som fastnat

 9. Emma skriver:

  Jag brukar gurgla med bubbelvatten, så mycket bubblor som möjligt. Det bedövar typ blåsan så att den inte gör så ont.

 10. Sagapaga skriver:

  Skölj med saltvatten!! Ganska ofta, när du känner att det börjar göra ont (alltså i princip hela tiden). Brukar gå över snabbare för mig då iallafall hoho. Kramiskramis o superlyckatill på Melodifestivalen, helt säker på att du kommer ROCKA Sveriges största schlager festival!

 11. Erika skriver:

  Hej!
  Först och främst vill jag säga att du och dina kollegor gjorde ett toppenjobb på genrepet. Var och tittade med min dotter och några vänner .

  Sen har jag ett tips mot blåsorna. Det finns en tandkräm som heter Zendium. Den har funkat bra för mig.

  Lycka till ikväll i Göteborg

 12. Anna skriver:

  Åh du är gravid, Super stort grattis!!!

 13. Maria Sjöman skriver:

  Jag har också haft problem med blåsor i munnen. Sen började jag använda Zendium, tandkräm. Den hjälper faktiskt.Sen finns det väldigt bra salvor som du lägger på själva blåsan. Gå till närmaste apotek och fråga om råd. :)
  (Sjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuukt bra jobbat i lördagskväll. Så himla kul trio ni är) ^^

 14. Johan skriver:

  Hej! Mycket bra jobb du gjorde igår. Förbaskat snygg också, blåsorna syntes nästan ingenting.

 15. Sara skriver:

  Ser att någon tipsat om zendiumtandkräm. Den är bäst för att förebygga blåsor (vanlig tandkräm, typ colgate innehåller samma skummande medel som schampoo, hur bra känns det??).

  För att fixa till blåsor som redan dykt upp är tipset ”Oralmedic” (såg att någon mer tipsat om det ovan, och instämmer, köp och ha alltid hemma!). Gå in på närmsta apotek och letaupp hyllan för munvård, där finns en rödaktig förpackning med behandling för blåsor. Är en röd vätska som baddas på blåsan, gör ont som satan att behandla, men efteråt är smärtan helt borta.
  MVH Hon som får MÅNGA blåsor (och ont gör de)

 16. Elin skriver:

  HÖR UPP! Har haft problem med de där små blåsorna (afte) enda sen barnsben. Världens bästa tips är verkligen Oralmedic! Gör svinont i några sekunder men så jäkla värt det då det onda försvinner direkt sen (iaf för mig).

  Länk: https://www.apotekhjartat.se/produkter/mun-tander/blasor-i-munnen/oralmedic-munsarsbehandling-1/

  Komplettera med zendium-tandkräm också.

  /mun-coachen

 17. Jessika Nilsson skriver:

  Fick Vectavir utskivet av läkare, det funkar toppen!!

 18. Patric skriver:

  Oralmedic, svider som en MoFu i 3 sekunder, sen är det helt smärtfritt. Följ instruktionerna noga bara.

 19. Mathilda skriver:

  Det finns superbra medel mot afteblåsor på apoteket, OralMeci. Det är en syra som man trycker mot blåsan med en tops i några sekunder. Svider ordentligt men hjälper jättebra. Här:
  http://www.apotea.se/oralmedic

 20. Alexandra skriver:

  Som feminist är du den finaste av förebilder jag kan föreställa mig. Du uttrycker och står för åsikter som jag med stolthet kan säga att jag ställer mig bakom.

  Vill vädja till dig, fina, ta upp hedersvåldet och barnäktenskapen. Jag förtjänar inte att du ska göra det, men de flickor som utsätts för detta, de förtjänar det i allra högsta grad.

  Jag försöker själv nå ut på olika sätt, men du har ändå en plattform där du lätt når ut till de breda massorna.
  Ta upp detta. Dessa flickor förtjänar inte att gömmas undan och förbli bortglömda.
  Ska vi prata om äkta och genuin rättvisa, men låta detta ske i bakgrunden och låtsas som att det regnar?

  /Alexandra

 21. Filip skriver:

  Ditt framträdande med Alcazars låt var ju bara helt bäst!! Du hade lätt kunnat göra karriär som sångerska. Du har ju jättebra sångröst! Fint gjort dessutom.
  (Deltävlingen i Växjö)

 22. Katjan skriver:

  Grattis till ditt uppträdande på mello i Växjö ! Så bra budskap . I feberdimmor låg jag här och nästan lipade … så stort att vi tjejer ska hålla ihop och respektera oss själva och unga starka förebilder som du som vågar och orkar stå upp för det. Tess och Lina är bara sååå grymma . Kärlek ❤️❤️

 23. Lisett skriver:

  Hej
  Lite sen kommentar kanske? Men om du gurgglar munnen med jod som du köpet på ett apotek, försvinner blåsan!Tack för det fantstiska nummret på mellon i lördsgs!❤
  Hälsningar
  Lisett

 24. ellenlundis skriver:

  Du är grym Clara som programledare på mellon :)

 25. Hasse skriver:

  Vart är Hasse?

 26. Alwa skriver:

  Kommer gråta en skvätt när mello är slut och man inte får se dig på lördagar + måndagar.. Aja, helvete vilken bra förebild du är och va stolt över dig själv, allt du gör är så jävla bra!! Du äger skiten ur mello det skulle inte blivit så bra om du inte var med!! Puss! ❤

 27. Elvira skriver:

  Hej! Jag funderar på att köpa din klänning! Den gröna i sammet. Men jag vet inte var jag kan hitta den :// help pls

 28. Jasmine skriver:

  Hoppas att du kommer tillbaka till bloggen :)

 29. Sofia skriver:

  När ska du lägga upp något på bloggen igen it’s freaking may gurl inte för att vara sur eller så undrar bara

 30. J skriver:

  Åhh kommer bloggen komma tillbaka? ;/

 31. Therese skriver:

  Ska du lägga ner bloggen?

 32. Sandra skriver:

  Kommer fortfarande in och kollar en gång om dan <3 Saknar lelle bloggen

 33. neer skriver:

  Great this article is very helpful. Thank you for the valuable information.
  pregnancy test calculator

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp