Rosa för Gbg!

10:40 2 Aug 2016

160801

OKEJ LADIES NOW LET’S GET IN frisörstola. Gick till mitt käraste Bangerhead igår för att fräscha på blonda kalufset då jag gick i tankarna: min semester är över, så det är väl sommaren också. Men världens bästa Gabbi fick mig på bättre tankar, det är ju fan början av AUGUSTI bara?? Har lätt en go månad kvar PLUS att det är ju frickin Way Out West nästa vecka!!! Och det är ju bara under sommartid jag vill färga håret i roliga färger så ÄH jag körde lite spontant på rosa igen faktiskt. Känns helt jävla underbart. Förutom att jag per use alltid glömmer bort att jag färgat håret så jag blir SUPERförvirrad av allas överraskade blickar på jobb/stan/av vänner etc först och ba vadå varför ler o glor du så ba jamenjaaaaaaaaa.

Så nu är jag redigt festivalkittad från topp (!) till tå. Jag tog ju en paus från Way Out West (och alla festivaler) förra året då jag varit på varenda omgång sen starten typ (?????) och behövde en festivalfri sommar fan, men nu kliar det i fingrarna och jag ska äntligen tillbaka – med jobbet också! Ska bli så sjukt kul och vi ska göra massa roliga saker på plats med Tutti Frutti, så missa inte att svänga förbi oss där!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg