Synthar och solnedgångar

10:11 1 Aug 2016

160731 160731_2 160731_3 160731_4 160731_5

Avslutade hela min semesterjävel igår med att ta med Kalle på utmärkta festivalen Stockholm Music & Arts! Där spelade nämligen hans största idoler Kraftwerk, som avslutade hela festivalen också!  Sånt man gör för kärleken va, hakar på grejer man fattar precis NOLL av men jävlar vad roligt man kan ha + utvecklas som person när man hittar och upptäcker nya grejer?? Samt vice versa, ni ska se sånt han hakar med mig på!! Alltid tyckt att det är liiiiide weird med par som har EXAKT samma intressen och smak inom allt? Inte för att döma någon men personligen har jag alltid föredragit att vidga mina vyer, utvecklas ihop osv. Lika barn leker bäst in blissful ignorance typ? Så mycket mer roligt när man lär av varandra!! Tycker jag!

En sak är säker och det är att det var så galet vackert ute på Skeppsholmen med solnedgången bakom scenen, var som en extra konsert vid sidan av konserten!!!! Jag har sett Kraftwerk tidigare, på Way Out West något år, och de körde samma grej igen med en 3D-show som visuals – därav mina moderiktiga glasögon. Övrigt moderiktigt var som följer:

klänning – Gina Tricot, linnekappa – Gina Tricot sample så tror ej den finns o köpa, skor – CQP, ryggsäck – Prada, läppstift – MACs Candy Yum Yum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg