Jobberbjudande från strippklubb

11:10 17 Mar 2014

Eftersom jag är en så eftertraktad individ på arbetsmarknaden (ung utan fullständig högskoleutbildning) så får jag titt som tätt spännande jobberbjudanden. Idag så trillade detta in i min inkorg på Qruiser, främst av allt en sida där 16-åriga bögpojkar blir raggade på av 46-åriga män. 

Vet inte riktigt vad jag ska svara på detta erbjudande? Jag har ju alltid varit en kille som gillar ”fart och fläk” och en sån som gillar livets goda. Det blir ju inte direkt sämre av att man får jobba i en ”exklusiv och glamorös atmosfär” heller (strippklubb). Skönt också att arbetstiderna är 22-07 så att jag kan behålla mitt vanliga dagtidsjobb. Alltid bra att ha något att göra på nätterna också för att dryga ut kassan! Det gäller att vara entreprenör och hitta lösningar för att slippa behöva sova när man istället kan tjäna pengar man sedan kan investera i t.ex aktier och fonder. 

Klubbvärd” känns ju faktiskt som ett ickeyrke som inte finns på riktigt. Känns ungefär som om att det är det nya entreprenör? Typ något som unga människor utan talang kallar sig själva för att det är roligare än att säga man är arbetslös. 

Vill dock kunna säga att jag jobbar på CLUB HAREM. Tänk er att ha den mejladressen? Ba ”Mejla mig på xx@clubharem.se”. Funderar på att döpa om hela den här bloggen till Club Harem faktiskt för att det låter så bra. Club Harem med Transfrans. Om jag någon gång mot bättre vetande skulle starta en podcast (stoppa mig då) så skulle den heta så. 

En kommentar | “Jobberbjudande från strippklubb”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Luidi skriver:

    Hej alla som kan läsa det här!
    Tyvärr har jag en helt annan bild av den där cluben Harem i Stockholm; de kan mycket väl lura många kunder på massor med pengar. Först lovar dem att börja med massage och sen ska man betala mer pengar för att göra andra saker med tjejer men det blir samma sak för mer pengar!
    Jag och andra som säkert drabbas varje kväll, kan vara nöjd i fall de blir upptäcka av polis och änmäla dom för bedrägeri!
    De som går till den där klubben måste akta sig att tömma på konto, avråder starkt i från detta ställe!!!
    SNÄLLA ALLA SOM ÄR FÖR SCHYSTA VERKSAMHETER, HJÄLP ATT ANMÄLA DOM ELLER GÅ ALDRID DIT, SÅ STÅR DE IGEN NÄR KUNDER INTE KOMMER LÄNGRE !!!!
    ANOMYN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp