Charlotte Perrelli – mästare av blygsamt skryt

10:12 20 Jan 2016

Det finns INGEN kändis i hela världen som är bättre på blygsamt skryt än min älskade Charlotte Perrelli Jensen. Hon och hennes man Anders gav sina barn en ishockeyrink i trädgården (inget konstigt alls), och som av en händelse när Charlotte Perrelli skulle fota rinken igår så råkade deras palatsliknande Djursholms-mansion vara i bakgrunden! Ooops! Säkert bara en oförklarlig slump. 

Jag blev dock mycket illa berörd av att Charlotte Perrelli FORTFARANDE har kvar julpynt i alla fönster? Tycker att det tyder på dåligt omdöme och bristande karaktär. Våra svenska kändisar borde vara bättre förebilder än så.

I och för sig så hade ju Charlotte Perrelli fullt upp med sin julshow på Grand Hotel under hela december, men jag tycker ändå att det är viktigt att man håller på traditionerna. Speciellt om man bor i Djursholm. Vad kommer härnäst, semlor innan semmeldagen? Fruktansvärt. Sverige håller verkligen på att gå sönder.

Jag förstår dock Charlotte till fullo när hon *råkar* visa upp sitt stora hus. Om jag hade haft ett gods i Djursholm så hade jag också instagrammat det HELA tiden. Tycker dock att det var lite överdrivet att ge barnen en egen hockeyrink. Måste man inte typ…. ha en egen ISMASKIN då??? Känns ungefär som ett avsnitt av Extreme Home Makeover där någon unge råkar nämna att hon gillar att baka och därför får flytta in i ett pepparkakshus permanent. 

Vill också passa på att tacka Lena PH för en trevlig 50-årsfest igår! Kul att Lisa Nilsson kunde komma loss och fira med oss andra tjejer också. 

2 kommentarer | “Charlotte Perrelli – mästare av blygsamt skryt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erika skriver:

    Förlåt men är Lena PH 50 bast?? Sjukt fräsch tant. Ser inte ut att vara en dag över 43… Nä men allvarligt, kudos till henne!

    Kollade som hastigast på Farmen, big LOL för att alla är typ ”frihetstänkande vardagspedagog/modell/skön kille” i det civila. Fast ärligt talat, vem annars har möjlighet eller lust att ta ledigt från jobbet i x antal veckor för att hänga på en svensk bondgård med massa andra människor med adhd som går och väntar på att få breakea i svensk tv och få vara med i Mello eller bara få åka på Brinkenstjärna-turné (hamnade inte han i finkan förresten??). Många av deltagarna lär ju dessutom redan ha träffats på diverse idol/PH-auditions :((

  2. Sara skriver:

    Får psykbryt på bildtexten???? ”Eftermiddagshockey, killarna kör hockey” vad fan gör man annars på eftermiddagshockey??? Korrekturläsning charlotte!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG