Kunglig merchandising

3:40 11 Feb 2016

Vet att ni alla väntar på ett inlägg om Anna Book i Arga Snickaren som sändes igår, och det är på gång! Hann inte se programmet igår eftersom jag var ute och drack bubbel som vanligt.

Tills dess så kan jag visa mitt enda shoppingfynd från London. Ett shotglas med William, Kate och lilla George! Tre pund kostade det. Tänkte dricka Baileys ur det eftersom jag har samma alkoholpreferenser som en golfspelande tant. Är väldigt besviken över att det inte finns några liknande glas ute på den svenska marknaden med vår egen kungafamilj? Istället för att hovet ska be staten om mer pengar för att klara ekonomin, så tycker jag man borde satsa mer på målgruppsanpassad merchandising och sälja saker som folk faktiskt vill ha.

Det är jättetrevligt att man t.ex. kan köpa en almanacka med ett officiellt porträtt av kungafamiljen på Stockholms slott, men vore det inte roligt om det fanns ett shotglas med Chris O’Neill på också? Det spexigaste jag sett hittills är en disktrasa på Designtorget med Daniel och Victoria, men det känns ju inte så glammigt.

Jag skulle kunna prata i flera timmar om alla idéer jag har om olika produkter, men här kommer mina favoriter!

1: Chris O’Neills kändiswhiskey. Alla vet ju att kändisviner är passé. Kändiswhiskey känns däremot som en outforskad bransch?

2: En kondom med Jonas Bergström på. Vi minns ju alla när Jonas Bergström och prinsessan Madeleine var förlovade och Jonas var otrogen med en norsk tjej i fjällen. Det var ju verkligen jättetråkigt när det hände, men det känns preskriberat nu när Madde är lyckligt gift med Chris. Därför så vore det kul med en Jonas Bergström-kondom!!! Kåtast i kungafamiljen!

3: En kokbok med drottning Silvia. Kan tänka mig att Silvia sitter och ruvar på många goda tyska recept. När ska hon dela med sig av dem till resten av svenska folket?

4: En humorbok med kungens bästa fräckisar. Alla äldre svenska kändismän med någon form av förankring hos folket har ju gett ut sina egna fräckisböcker. Både Bert Karlsson och Gert Fylking. Varför har inte kungen någon? Det är väl det enda han och Noppe Lewenhaupt pratar om när de ses, så jag kan tänka mig att han har en hel del på lager.

5: Prinsessan Estelles kvalitetsnapp. Jag vet inte hur länge barn har napp (alltså seriöst, har iiiingen aning om man slutar när man är 2 eller 5 år gammal?) men jag tycker att Estelle borde designa sin egen napp!!! Typ i samarbete med Svenskt Tenn.

3 kommentarer | “Kunglig merchandising”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Håller helt med! Har sedan tidigare en mugg med vickan och Daniel på från deras bröllop och skulle köpa en med några andra kungligheter till min kille i julklapp (tyckte så synd om honom som var utan). Så jag gick runt halva gamla stan och letade men hittade bara en annan variant av mugg på Victoria och Daniel :(

    Här iallafall en fin snapchat på Victoria när hon spyr regnbågar http://imgur.com/ct8SL1t

  2. Elin skriver:

    Min mamma har den disktrasan! Inramad och uppsatt på väggen, haha! Blir lika glad varje gång jag kommer hem och ser den *hjärtögon*

  3. Amanda skriver:

    Hade lätt köpt en tändare med Madde på, och då röker jag inte ens.
    P.S: Jag hade napp tills jag var sju. På riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp