Gästade Fredag i P3!!!!

1:21 30 Maj 2016

Hallå! Jag var med i Fredag i P3 i fredags och minglade lite (i 2 timmar). Jag hade inte kollat upp från början exakt vad det var jag skulle göra, och samma dag som jag skulle vara med så gick det upp för mig att det var ett MUSIKQUIZ jag skulle tävla i…  Jag som inte kan något över huvud taget om musik som inte kommer från Charlotte Perrelli! Hatar när det händer!

Det värsta var en av grenarna när jag fick lappar med olika artisters namn på och därefter skulle sjunga en låt som de gjort, varpå publiken skulle gissa vem det var. Drog naturligtvis lappen som det stod ”Sia” på och bah ”IIIII’M GONNA SWIIIIING ON THE CHANDELIIEEEEEEEER” och skrikvrålade. Efter det så kom Isa Tengblad från Mello och gjorde en perfekt tolkning av Adele och jag ba…..ok. Valuta för pengarna för alla er som betalar tv- och radiolicens!

Aja. Ni kan ju lyssna på programmet i efterhand och låtsas att det är fredag om ni inte har något bättre för er! Såg ut som hejkomochhjälpmig i fredags eftersom jag har fullt upp med att prova nya fuktkrämer till ansiktet. Det är VERKLIGEN ett heltidsjobb ska ni veta! Alla kan inte bli sminkade av Agneta Sjödins favoritsminkös Anna Kokotos.

4 kommentarer | “Gästade Fredag i P3!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Vad hände med inlägget om att du är en falukorv?
    Var bland det roligaste (pinsammaste) jag sett och läst på länge. Har du blivit stämd av Anna Book? Eller Anna Toledano? Gör hon det privat eller som offentlig person?!?!? Snälla ge oss svar.

  2. Lena skriver:

    Ha ha du är för härlig ! Älskar din humor :)

  3. Ced skriver:

    Fick du ledigt från Landstinget — eller sjukskrev du dig (lol, smart när man är i riksradio)?

  4. Jorasa skriver:

    Hur många provent kött innehåller du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG