När Bruce Springsteen inte åt middag hos Leif Mannerström

2:03 29 Jun 2016

Bruce Springsteen är i Sverige nu, som vissa av er kanske redan vet. Han har bland annat genomfört två konserter på Ullevi. Vem tror han att han är egentligen, Håkan Hellström?

Som vanligt när Bruce är på besök i Sverige så drabbas kvällspressen av akut nyhetspanik. Inget Bruce-relaterat är för litet för att räcka till en Aftonbladet-flash! Tänker kanske mest på den här:

Skärmavbild 2016-06-29 kl. 13.55.57

Den här nyheten går alltså ut på att Bruce INTE äter middag på sin favoritrestaurang! Det är fullbokat, hälsar soliga Leif Mannerström. Vid närmare undersökning visar det sig att han inte ens har hört av sig över huvud taget. Aftonbladet rapporterar:

”Hittills har Bossen inte bokat något bord på favoritrestaurangen Kometen i Göteborg.
– Jag har inte hört något. Men det hör man bara någon timme innan, säger Leif Mannerström.

Men skulle världsstjärnan höra av sig är det redan fullt på den populära Göteborgsrestaurangen.
– Vi har ingen plats över på Kometen till på tisdag. Men de kommer säkert höra av sig på ett eller annat sätt, men då är det för sent. Han kanske äter på hotellet och går och lägger sig.”

Nyheten går alltså ut på att ingen har ringt och bokat bord på restaurangen Kometen. Bruce kanske till och med äter på HOTELLET och LÄGGER SIG!!!!

”Redan innan arrangören Live Nation bekräftade Bruce Springsteens Sverigebesök ryktades det om att artisten bokat bord hos Leif Mannerström. Men nu säger kocken alltså att Bossen inte finns på gästlistan för de kommande dagarna.

Tidigare har Springsteen bland annat njutit av gratinerade ostron och ravioli fylld med hummer och sommartryffel.”

Hela sommar-Sverige är skakat. Det är i skrivande stund oklart vad Bruce åt till middag efter konserten, men en trolig gissning är att det inte blev någon sommartryffel. Jag följer utvecklingen löpande och uppdaterar er om jag får höra något nytt.

6 kommentarer | “När Bruce Springsteen inte åt middag hos Leif Mannerström”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ingela skriver:

    Tur man kan lita på dig, att du följer händelseutvecklingen!

  2. Sandra skriver:

    Vad är för en icke-nyhet?? Och jag undrar alltid varför man ska veta vad Bruce åt för något? Spelar roll? Jag skulle våga påstå att jag är närmast besatt av Springsteen – som artist! Men jag skulle faktiskt inte bry mig om han åt ostron eller cheeseburgare!

    Stackars Mannerström!

  3. C skriver:

    Kometen är kanske inte stans bästa restaurang om man säger så.. Alltid varit besviken där och hela stället är ganska dammigt (både bokstavligt och bildligt) Kanske var bossen sugen på ngt bättre, vem vet, och framförallt vem fan bryr sig??

  4. Anna skriver:

    Jag har alltid tyckt att Bruce Springsteen får absurt mycket rubriker och rapportering så snart han är i Sverige. Jag har börjat fundera på om Aftonbladet ägs av någon slags Bruce-sekt och egentligen bara finns för att rapportera om frälsarens sverigebesök. Allt däremellan är bara för att hålla intresset för tidningen igång tills Bruce den allsmäktige dyker upp igen.

    1. Sandra skriver:

      Tycker också det är överdrivet men det är ju inte bara Aftonbladet som skriver hysteriskt om Springsteen, även Expressen. Handlar nog mer om att de två är riktiga blaskor och skriver förmodligen om det för att de inte har någonting annat att skriva om och vill locka läsare. Såna icke-nyheter!

  5. Elsa skriver:

    <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer