#teamtherese

19:49 6 Jul 2016

En sammanfattning av vad som hänt och ja.. Jag ställer mig bakom Therese. Inte bara för att jag är kvinna utan för att jag är en kvinna som håller med henne.

18 kommentarer | “#teamtherese”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erika skriver:

    Therese är såååå jävla bra! ?

  2. Veronica skriver:

    Hon är en bra förebild för oss alla tycker jag. Hon ställer ner foten när något hon tycker är fel och delar med sin åsikt om det. Det Jockiboi gjorde var verkligen fel, har tappat all respekt för den människan.

  3. Sara skriver:

    Yes! Försökte se detta ur jockey perspektiv, men det går bara inte. Så jävla bra Therese att du vågar ta fighten!

  4. Tee skriver:

    Jättebra video! Men hennes tittare alltså, kommentarer som ”kan inte du göra en storytime om din våldtäkt?” är så jävla taktlösa. Visserligen är det säkert unga fans som frågar för dom är ”nyfikna” men ursh. När ska jag lära mig att inte läsa youtube kommentarer…

  5. Ano skriver:

    Heja Therese!
    Blir så uppenbart att Jockiboi hela tiden gråter ut till sina fans och ska ha sympati hela tiden….

    Och detta han skrivit i konversationen, det är oacceptabelt oavsett sammanhang.

  6. Bella skriver:

    Så jävla bäst är hon. folk går loco för att hon inte säger förlåt men tycker det är så jävla coolt att hon ba I aint sorry, står inte bakom vad han skrivit

  7. Milan skriver:

    Sjukt bra video

  8. Jessica Maria skriver:

    Therese, din övergrymma fantastiska människa…heja dig! Bästa jag sett på länge. Who run the world…GIRLS!!! You go girl!

  9. Alice skriver:

    Hon är så jävla bra!

  10. Evelyn skriver:

    Bara jag som blir sjukt provocerad av kommentarerna på hans ”tyck synd om mig” bilder på instagram? Alltså 99% som kommenterar är ju typ max 12 år gamla??? Vet dessa barn som försvarar honom vad våldtäkt ens är?

    Usch för sociala medier som blivit som det blivit, föräldrar som inte har en aning om vad deras ungar gör på nätet. Fyfan.

    Tur det finns folk som therese som gör den här videon och påminner alla igen om vilket skräp han är, men förstår att småbarn följer strömmen när hetsen blir stor bland kompisar i skolan som gillar han osv, man vet ju själv hur det var med ”idoler” men dom var väl inte ens födda när han spårade som mest så det säger väl än del. Undrar om det är kul att vara 31år och ha fans som är födda typ 07 och sen göra en video med sin flickvän om att dom ”inte kan bli gravida” och fråga fansen om råd och tips, haha har dom en börjat läsa biologi?

    1. Anna skriver:

      Samma miffon som gått bananas på tv3s Facebooksida när nån klagade på programmet. Det är inte direkt Nobelpristagare som gillar jb.

  11. Hmm skriver:

    Smart tjej!

    Fattar att hon blivit populär då hon är bra på att förmedla vad hon tänker och väldigt bra på att lägga upp saker kronologiskt.
    Jag följer inge youtubers så jag hade ingen aning om deras relation när jag skrev att J lät trovärdig i sitt förvarsklipp. Jag pudlar härmed offentligt och erkänner att jag blev manipulerad att ta till mig det han sade. Mitt lilla försvar blir att jag inte visste att de två inte hade en relation till varandra. För det var den delen som jag köpte.

    #teamTheres

  12. Margit skriver:

    Åh, så bra och redig video av Therese mitt i alla kränkta haranger som Jockeboi sprider upprepade gånger. Tyvärr biter tydliga resonemang sällan på de som gett sig fan på att de vill fortsätta ett drev med elaka och hatiska kommentarer mot den som vågar sig på att ifrågasätta.

  13. J skriver:

    Hans fans skriver mycket om att ”det är fem är sedan, folk ändrar sig”. Ja är man 12 så är fem år en lång tid, men från 26-31? Not so much. Jag är absolut för för att människor ska få nya chanser och möjlighet att växa och bli en bättre version av sig själva, men jag tycker inte det är det man ser hos Jb, allt känns som en akt för mer uppmärksamhet. Blir mörkrädd när jag ser hur en del av hans fans kommenterar. Hur kan man på något sätt få det här till Thereses fel, det går utanför mitt förstånd.

  14. Vippen skriver:

    Han skriver alltså att tjejer gör falska anmälningar och därför finns det våldtäktsmän på gatorna, men han ska anmäla Therese och tjejen han hade konversation med för något han själv skrivit och inte kan stå för? Vem är det som anmäler till polisen på falska grunder egentligen?

  15. Saga skriver:

    En sak som jag verkligen inte förstår:

    Varför valde JB att gå på just Therese? Av alla personer som uppmärksammade skärmdumparna, varför just henne? Har han tyckt illa om henne länge? Var det för att hon har många följare? Jag fattar inte.

    1. Hmm skriver:

      Kanske för att han visste att hon var den som skulle ge störst genomslagskraft då de har ”samma” publik? Vet ej. Bara en tanke.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp