Princess Consuela Banana Hammock.

17:06 6 Jul 2016

Lady Dahmer:

Hon ber läsarna om hjälp med ovanliga namn till den nyfödde sonen och jag har aldrig sett så många knasiga och lustiga namn.. =)
Vad hände med Jonny, Ronny och Conny liksom..?

name

22 kommentarer | “Princess Consuela Banana Hammock.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. K r i t i skriver:

    Hahahaha (Rubriken)
    Börjar tänka på:
    Phoebe : PHOEBE.
    Amy: Why does she keep making that noise?

    Och angående förslagen… Ja jäklar, hon har många tips!! ?

  2. HHanna skriver:

    Idag känns det som att många föräldrar slår knut på sig själva för att hitta på så unika och ovanliga namn som möjligt men ibland verkar det som att vissa glömmer att barnen måste leva med detta namn åtminstone tills de fyller 18.

    1. L skriver:

      Jag kände också så, tills jag började arbeta på förskola. De flesta ungarna heter fortfarande Hanna, Alice, Isabelle, Hugo och Anna. Bara det att de namnen inte sticker ut så mycket och så minns man bara ungen som heter Tengil 😉

      1. HHanna skriver:

        Ja, så är det nog. Men då måste jag få fråga, har du haft/har du något barn som hette/heter Tengil??

      2. Johanna skriver:

        all makt åt Tengil, vår befriare

  3. :D skriver:

    Viktigt att vara så unik som möjligt. Haha. Undrar hur många av dagens barn som kommer byta namn när de är äldre. Kände ett par förut, som döpte sin unge till något ”häftigt” och insåg sitt misstag några år senare. Då gav de ungen ett normalt namn. Eloge till dom!

  4. JJ skriver:

    Herregud… All makt åt Tengil, vår befriare!

  5. e skriver:

    Konstigaste är ändå Cafesinner som listar 20 st helt från vettet GALNA namn, och blandar in Maximilian i det hela???? Max är väl ett av Sveriges vanligaste namn?

    1. HHanna skriver:

      Och Arvid. Är det ett så otroligt ovanligt namn?

  6. Jullis skriver:

    Phoebe: Yeah, I’m definitely, I don’t like the name ‘Ross’.
    Ross: What a weird way to kick me when I’m down.
    Phoebe: No, no, I just, I meant for the baby.
    Ross: What’s wrong with ‘Ross’?
    Phoebe: Well it just, you know, something like this would never happen to like ‘The Hulk’, you know.

  7. Andrea skriver:

    Kul att se att hon använder sin instagram till något ”nyttigt” för en gång skull. Och inte nåt sjukt provokativt och rent ut sagt vedervärdigt. Ett friskhetstecken vad det verkar som.

    1. M skriver:

      Är du ett nättroll eller tycker du på riktigt att feministiska och antirasistiska inlägg är vedervärdiga?

      1. Andrea skriver:

        Då undrar jag om du är ett nättroll eller om du på riktigt tycker att det känns som ett friskt och sunt beteende att lägga upp bilder på en själv när man är nyförlöst med förlossningstrosa och binda som syns igenom? Tycker du på riktigt att det är ett föredöme att ha sånt stort behov av att provocera och söka uppmärksamhet?! Eller du kanske är sådan som tycker att inget alls bör hållas privat och att allt skall fläkas ut för allmän beskådan?!

    2. S skriver:

      Ja det är verkligen så det går till Andrea, på psyk frågar vårdpersonalen om patienten har lagt upp bilder på sig själv på instagram, efter förlossning. Är svaret ja, boom! Psykdiagnos direkt!
      Även om du inte uppfyller ovanstående kanske det finns annan hjälp för den chock du utsatts för av att ha sett bilderna, då den verkar svårartad och seglivad.
      (Spännande tankenöt till dig – är det ok med bilder på gravida kvinnor i fotoalbum? Tidningar, böcker? Du vet, Lady dahmer är inte den enda postgravida kvinna som blivit avbildad på fotografi sedan fotokonsten uppfanns…hoppas du inte svimmar nu)

      1. Andrea skriver:

        Jaha så du tycker alltså att det verkar sunt att lägga ut precis vad som helst så att hela Sveriges befolkning kan se det? Du tycker alltså inte att något alls bör hållas privat? Jag förstår inte vad du fick Psyk ifrån och börja blanda in det? Är det i sitt fotoalbum hon lagt in sina groteska bilder eller? Nej, det är på instagram Annars hade det vart en helt annan sak. Snacka om skadad vad det gäller sociala medier.

      2. S skriver:

        För mig har friskhet och bilder på instagram inget med varandra att göra.
        Det var du som började tjata om psykiskt ohälsosamt beteende, vilket är väldigt fördomsfullt – som om det skulle ha med sociala medier att göra??
        Fattar inte vad problemet är,sluta glo på hennes instagram om du blir så stött!

  8. HannaPanna skriver:

    Jisses vilka namn…typ bara Arvid och Jack som var normala.

  9. vvv skriver:

    Jag har alltid velat att mitt barn ska heta timjan efter att jag som 10åring träffat en tjej som hette det. nu 13 år senare är det fortfarande planen.

    1. Lovisa skriver:

      Jag känner en tjej som heter det också, superfint. Men det är ju helt klart ett tjejnamn så vad det gör i denna lista förstår jag inte.

  10. Viktor Den Store skriver:

    Personligen anser jag att alla namn som inte är Dolph är fel. Det spelar ingen roll om det handlar om en tjej eller kille, Dolph ska det vara.

  11. Sara skriver:

    Sonny, donny… Släng in lite mer fängelsenamn 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG