Lite av en nödsituation

14:20 10 Aug 2016

Magdalena Graaf:

maggan2

maggan

Magdalena Graaf har alltså lyckats med konststycket att vaxa fast röven i badkaret.
Bara det tycker jag förtjänar lite av en applåd! Jag har då aldrig hört talas om någon som lyckats med det. Tungspetsen mot en frusen lycktstolpe, ja visst, men röven i ett badkar?
Nä..
Hon skulle göra fiffi len och fin som en barnrumpa inför den stundande resan till Ibiza och satte sig i badkaret medan vaxet fortfarande var varmt och nu när det har stelnat – fastlimmad.

Med tanke på att det här är det sista inlägget på hennes blogg så undrar jag om hon fortfarande sitter där i badkaret och huttrar med murran hoplimmad.
Stackars Maggans fiffi – allt hon ville vara att bli lite partypiffad för Ibiza och så blir hon traumatiserad på det här viset.

En vaginal nödsituation av sällan skådat slag kan jag hålla med om men Aceton? Maggan, för fan! Inte Aceton DÄR!
Din fiffa kommer aldrig förlåta dig. Inte min heller.

24 kommentarer | “Lite av en nödsituation”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Åh herrejävlar!
    Skrattar så jag gråter här *s*

  2. JAGärJohanna skriver:

    Varför tappar hon inte upp varmvatten? Då… kommer hon.. loss..

  3. A-K skriver:

    Alltså, jag vet inte vad hennes man ska kunna göra? Spruta så varm vatten hon kan med duschen och vicka lite på rumpan så kommer hon loss. Själv bryr jag mig inte om att fixa fiffig då jag är singel. Har en betydligt trevligare vagina då jag slipper smörja efter utslag och få stubb som är så obekvämt. Skulle dock fixa ifall jag visste att det skulle bli lite åka av – där spelar min självkänsla in. Suck.

    1. L skriver:

      Jag har aldrig vaxat mig och aldrig fått några kommentarer, varken från sexuella partners eller andra. För mig känns det väldigt onaturligt att vara hårlös där nere, som ett barn liksom. Dessutom tycker jag att man får mer cameltoe i bikini och trosor om man är helt slät. För att inte tala om fiffans välmående!

      Man måste inte vaxa, varken för din egen eller någon annans skull 🙂

      (obs. Alla gör så klart vad de vill med sin egen kropp. Tänkte bara bredda vyerna lite)

      1. A-K skriver:

        Tack för ditt svar! Grejen är den att jag tycker inte heller om vara rakad. Dock så har jag märkt att det förväntas, annars är det äckligt ungefär.

        Jag är inte purung – har barn och är skild t ex. Ändå så är jag löjlig gällande detta (inte uppvuxen med att det var rakat som gällde). Tänk hur då tonårstjejer ska känna! Jag vill inte bli uppfattad som äcklig av någon. numera är det typ en fetich ifall män vill ha det orakat.

      2. L skriver:

        A-K

        Folk är korkade. Det finns människor som tycker att Takida är bättre än Beatles, det finns människor som tycker att 2 Girls 1 cup är det bästa som någonsin hänt, det finns människor som tycker att förintelsen inte var ”en så stor grej”. Varför i helsike bry sig om vad andra tycker? So what om någon tycker att du är äcklig, dom köper säkert all sin musik på en bensinmack, så dom vet ju uppenbarligen ingenting om någonting.

        You do you!

      3. A-K skriver:

        Tack andra A-K för din kommentar. Så är det ju – tyvärr är jag inte någon Lady Dahmer, men i övrigt stark och principfast. Jag är dock rätt äckelmagad och kan har svårt att tänka att någon annan blir äcklemagad pga mig. Det är kanske det som är problemet.

      4. The real Hmm skriver:

        A-K

        Det var en ”L” som skrev till dig. ?

    2. Matilda skriver:

      Tror du förväxlat med att raka. Skulle aldrig låta en rakhyvel komma i närhetenav det området men har aldrig upplevt problemen du beskriver med vax.

      1. A-K skriver:

        Du har säkert rätt – har aldrig vaxat. Men ändå,tror att det är bättre för murran att ha hår, ”andas” bättre då.

    3. Lisa skriver:

      Lyssna på L! Strunta i vad andra tycker och gå din egen väg. Jag är 29 år och sparar mig till den rätta (du förstår nog vad jag menar) och jag kan inte bry mig mindre om vad andra tycker. Samma sak gäller när det kommer till intimgygien. Om en kille vill att du ska göra det om du inte vill så säger det mer än honom än om dig!

      1. A-K skriver:

        Tack för svar! Jag vet att du har rätt,

  4. Antonia skriver:

    I värsta fall har hon av misstag använt Super Glue.
    Då kommer den som hade foten i en potta att framstå som obefogad kverulant.
    Den som kånkar omkring på ett badkar har det mycket värre.
    Men kan det vara så väl att det bara uppstått ett undertryck? Då kan det hjälpa om man för in något smalt föremål typ penna för att släppa ut vakuumet.

  5. Ewa skriver:

    Reklam ! Förstås..

  6. Hanna skriver:

    Mobilen ska tydligen med överallt, även till badrummet när man vaxar…..hm.

    1. C skriver:

      Tur det nu när detta hände ? Haha!

    2. Korv skriver:

      Klart man har med sig mobilen i badrummet. Läser alltid bloggar och speciellt den här när jag ligger i badkaret. Värsta bästa avkopplingen ju ?

  7. Johanna skriver:

    Jag fastnade med ljumsken i badkarskanten en gång… Har aldrig försökt vaxa det området igen…

  8. Hanna skriver:

    Ni som vaxar…hur har ni överlevt? Min fiffi gömmer sig i ett skrymsle av bara tanken! Och tar ni liksom all the way eller bara vid bikinilinjen? Jag vaxar benen och redan det gör ju skitont! Rakning funkar däremot superbt om man gör det rätt och med bra hyvel men man kan ju inte stå och raka musen varenda dag?

    1. Emelie skriver:

      Haha när jag har vaxat har det varit ALLT, ”hår på inre blydläppen jajamän det tar vi”. Det är sådant som slutar göra ont, vaxet känns lite (är värmekänslig), men själva bortslitningen känns inte så väldans mycket mer än på övriga ställen, ondast gör faktiskt det där lilla området där låret blir fitta.

  9. Jag Carlzon skriver:

    En av dom skickligaste och så klart mest beräknande bloggerskorna vi har.

    Till er små söta barn: Dom skriver bara för att få annonsörer. Vem i helvete skulle utsätta sig för ett badkarsklister – det finns ju inte mer än på nätet och Maggan är by far inte den första.

    Tror inte att denna typ av bloggerskor har någon som helst framtid. Ja inte inom detta i alla fall. Karlar att leva på hittar dom väl några år till – men sedan? Tacka vet jag kvinnor som står för sig själva – inte ”friar” till publiken.

    1. LISA skriver:

      Det har cirkulerat liknande històrier på nätet i minst tio år. Testa att googla ”wax in bathtube” så hittar ni hennes hisťoria i original. Hon vill bara sälja.

      1. The real Hmm skriver:

        Ja men det var väl självklart för alla tänker jag. För alla måste ju fatta att om hon har en mobil så kan hon RINGA, TEXTA efter hjälp. Varför lägga upp på insta efter hjälp? ??

        Jag trodde faktiskt alla bara spelade med och inte låtsades om den uppenbara om att kunna kontakta om hjälp mer direkt. ?

    2. S skriver:

      Det är bara att bita ihop 😛 Gör jäkligt ont dock

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp